"Системата минус 60"- тема №33

• 42 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Привет и от мен!  Hug
juliya_r , аз също подкрепям момичетата въпреки, че това не е диета а начин на живот. Движи се колкото можеш повече, това страшно помага. Аз и в родилното не се спрях до последно... Heart Eyes
Днес голям глад ме гони:
з-две препечени филийки с масло, сирене и ягодово сладко, половин черен шоколад, кафе;
о-порция чушки с доматен сос, нектарини;
в-шопска салата.
Усмихнат ден от мен!  Hug

# 436
Добро утро, дами   Nature Sun With Face
Децата днес са по добре а те като са добре и аз съм така  Heart EyesСнощи всичк испаха и не съм ставала цяла нощ и днес се чувствам отпочинала и свежа.Приключих успешно със сутрешната гимнастика, закусих и вече съм готова да се занимавам с децата.Менюто ми за днес:
З- 2 препечени филийки Вита с чисто масло, парче домашно сирене, 1 ред нат.шоколад, 1/2 чаша прясно мляко
О- тиквички с кисело мляко, копър и чесън(ще пробвам да ги изпека на тефлоновия тиган без мазнина да видим какво ще се получи  Thinking)
В - 2 пилешки кюфтета на скара.Купувам си месо за готвене (пилешко) смилам го на машинката, слагам малко подправки и стават превъзходни кюфтета  Crazy
Искам да ви попитам в колко часа си лягате? Аз не мога да се организирам по рано от 12 часа  Close  а ми се иска,Хубаво е човек да има поне по 8 часа нощен сън.Освен на здравето се отразява добре и на отслабването.
juliya_r, момичетата са ти писали достатъчно и аз съм съгласна с тяхното мнение.Ако искаш пиши във форума, за да свикнеш с комбинациите на храната.А така ще си и по стимулирана да хапваш по лека храна.А когато се роди бебчо и се чувстваш психически подготвена след хормоналната буря, която неминуемо ще настъпи влизай смело в нашите редици  Hug
de3demonka , радвам се че детенцето е по добре.Дано скоро да се възстанови напълно.
Роца, кога навършваше 1 година от системата? Днес като ти четох менюто....много апетитно звучеше  Mr. Green
valya3, как са цветята в градинката?
sisitons, има и такива дни с провал  Sad За съжаление никак не е добре, че ги допускаме, но днес с нови сили пак системни нали  Hug И аз вече втора седмица таман смъкна малко и един ден се отпускам и айде.....Дано да съм си взела поука!
Лек ден от мен  Laughing

# 437
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
сиситонс,няма страшно, продължавай смело напред, само гледай неспазването на режима да е ограничен до минимум. И аз вчера прегреших - добавих и лютеница към ръжените сухари със сирене  Embarassed и тази сутрин никакъв минус, ама и с WC -то съм скарана тези дни.
От днес до края на седмицата съм стриктна наистина. А от другата седмица почвам и зумба, е един път седмично, ама пак е нещо.
Менюто за днес:
з. филийка с масло и домат + айран
о. салата домати и краставици + 1 кренвирш (това имам в хладилника тук)
в. таратор
Хубав и усмихнат ден от мен  Hug

# 438
Привет момичета,
До скоро бях на разделно хранене и свалих 12 кг. После спрях за 2 седмици и сега ми остават 5 кг. за сваляне. Мислех си че трябва да променя нещо, защото с РХ имах голям успех, но последните 5 кг. ми се запънаха и не свалях нищо. Започвам от днес, не съм закусвала, но нищо Laughing
Да питам дали съм разбрала правилно, защото само обядът не ми стана много ясен. Там важи принципът на разделното хранене, нали newsm78 Месо със зеленчуци, ориз, картофи и млечни също със зеленчуци. Хайде да видя дали ще се вталя Laughing Хванала съм се на бас с моя мъж, че до 15 август ще съм 60 кг. Ще спечеля 500 лв. Mr. Green

Хубав ден на всички Hug

# 439
Evridika, аз също  съм спазвала  принципите на разделното хранене, но липсата на сладкиши там....не можах да се справя. За това тук съм си добре. На закуска може сладичко. Успех, дано спечелиш баса.

Радвам се, че децата на Цветна и Дездемнка са по - добре. Дай Боже!

Днес:

З. 4 мини вафлички , кафе
О. боб, салата
В. пълнена чушка със сирене, салата или кисело мляко с малини

# 440
Хванала съм се на бас с моя мъж, че до 15 август ще съм 60 кг. Ще спечеля 500 лв. Mr. Green
Това е страхотна мотивация. Laughing
Последните кг винаги се свалят най-бавно,защото организма трябва да бърка в запасите и не е мн ок.

Менюто днес :
З - шоколадов сладкиш, капучино
о - код филе,задушени тиквички в зехтин с кисело мляко и копър,ягоди със сметана(2сл)
в - зелен боб на пара,парче сирене

# 441
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Благодаря за подкрепата. Снощи и ние спахме нормално, дребния не е вдигал повече Т, но пък направи алергичен обрив от капки за нос. Днес определено е по-добре и беснее из къщи.
cvetna77, радвам се, че и вие сте добре вече Simple Smile

Да отчета менюто:
з: бейк ролс
о: домат, краставица, ориз със спанак
в: 1 нектарина, 2 кайсии и 6-7 сушени сини сливи

Менюто ми през последните няколко дни е силно ограничено, напрежението ми дойде малко в повече, след четвъртък обаче всичко ще е по-спокойно покрай мен. Утре и в други ден имам важни изпити, стискайте ми палци  Praynig
За сметка на това обаче, минусите валят. Имам 1 кг. до заветните 60.  newsm44

Искам да попитам момичетата, които са свалили много кг., как си поддържате бюста? Моят хич до няма вече ... дайте идея за нещо за мазане, от което сте доволни.  Praynig

Лека вечер на всички   bouquet

# 442
  • пак на Рив Гош
Добро утро, за бърз отчет преди да тръгна за работа.

Дездемонка, Цветна, радвам се, че малките са вече добре. Дано и алергичният обрив да не се задържи много  Hug

Цветна, годинката я навършвам в края на седмицата, та сигурно тогава и ще пусна снимки и по-подробен отчет на мерки и теглилки. Питаше за спането - аз лягам в полунощ (в повечето случаи) и ставам в 6 часа. Иска ми се да спя повече, но и Асан е хора и иска да се възползва малко от свободното време вечер за хобито си, да почете книга, да погледа филм  Grinning

Дездемонка, моят бюст още преди отслабването загуби битката с гравитацията, а сега съвсем сдаде багажа  Wink. Но и аз не се занимавам много, де, в смисъл не правя стягащи и други упражнения, само мажа с лосиона за тяло или със зехтин (когато го ползвам вместо лосион за тяло, понеже кожата ми е суха).
Стискам палци за изпитите и поздравления за минуса!

Евридика, дано да спечелиш баса  Grinning

Вчерашното меню:
З - франзела с крем-сирене, портокалов сок, кафе с мляко
О - зелена салата с домати, пилешки дробчета, воденички и забулено яйце, ананас, обезмаслено кисело мляко
В - протокал, розов грейпфрут и кисело мляко
Днес имам 200 г минус спрямо преди МЦ.

Хубав ден, момичета!

# 443
Добро утро и от мен! Hug
cvetna77, след онзи "инцидент", нямам поражения в градината. Копая и поливам, цветята са добре! Peace
Радвам се, че дечицата ви оздравяха...при малките страшни са болестите, при големите проблемите са други...но здраве да е и да се справяме успешно с тях! Heart Eyes
Мен  пък нещо кръста ми се обажда и сутрин като стана трудно се раздвижвам. Това при мен си е стара болка и най-странното е, че в тези горещини се активира... newsm78 Взех си вчера от "Колектива" ваучер за масаж и във вторник ще съм в студиото...Много добре ми действа, така оправям и болките в кръста.
Днес:
з-две филийки Бонус с месен пастет, 4-5 бисквитки, кафе;
о-2-3 яйца на тефлонов тиган, салата, череши;
в-таратор.
Лек ден! Hug

# 444
Аз днес съм +700 гр. Ще ми дойде до ден , два. Малко преди датата , но всички признаци са на лице: стръв към сладкото, болки в гърдите, нервност, днес и главобол.

Роца, чакам с нетърпение твоя годишен отчет.

Дез, и при мен нещата с бюста са изъвн естетиката вече.  Две години и 5 месеца кърмачески стаж с двете деца, годинките и килограмите нагоре- надолу му разказаха играта. Трябваше да се погрижа  по- рано. Сега мисля , че само пластичната хирургия му е церът, но аз не смятам, че  това е оправдано.Така  че ще си ходя увиснала .

Днес:

З. вафла 2 редчета млечен шоколад,кафе 3 в 1
О.2 яйца, салата
В. пиле на грил

# 445
Да мина и аз на отчет, вчера като за първи ден не бях много стриктна.

Закуска - нищо, защото реших към обяд че ще я почвам диетата.
Обяд - кренвирш (печен)+салата домати и краставици със сирене
Вечеря - активия, след това към 19:00 пих едно кафе без захар и един фреш от портокал.

Менюто за днес:
Закуска - 1 мекица + кафе с кафява захар.
Обяд - още не знам какво ще има, но си мисля за ориз със зеленчуци + салата
Вечеря - кисело мляко

А има ли ограничения в количеството на храната newsm78 Диетата ми се струва твърде хубава, за да е истина Laughing

# 446
Evridika, в началото гледай да спазваш часовете за храна и правилните комбинации а после с времето порциите започваш от самосебе си да ги смаляваш а и апетита към сладкото намалява също.Поне при мен се получи така миналата година и за това я харесвам много системата.Човек с нея може да се храни балансирано и умерено без да се стресира допълнително организма  Peace
Камчи, щом си пред МЦ не му се връзвай на плюса той е само вода и както е дошъл така и набързо ще си отиде.
valya3 , радвам се за гардинката ти  Simple Smile На какъе точно масаж ще ходиш?
Роца, не съм сама значи в недоспиването си  Mr. Green Ще чакам с нетърпение отчета ти не заради друго ами, защото искам да видя колко си свалила понеже ти вечеряш в 19 часа.При все, че всеки организъм си е сам за себе си  Laughing
de3demonka, браво. Не останало  Peace
Менюто ми за днес:
З: парче торта с бисквити, парче домашен сладкиш ( от снощи ги мисля)
О: 3 пилешки кюфтета на скара, пъпеш
В: салата от домати и краставици, череши

# 447
Добро утро , момичета! Аз вчера не писах, защото нямах интернет-скъсан оптичен кабел Mr. Green. Днес още боря плюса от 500 гр дето си го лепнах #Cussing out. Като падне ще се похваля. Вече мисля да не правя такива издънки, защото не само , че няма минус , ами и плюс си лепваш. те прегрешенията не са страшни ,но след тях няма минуса, който чакаме, а ние се успокояваме , че няма плюс Joy. Направо сме си смешници.
Дездемонка,моя бюст порасна и колкото по остарявам той расте , та се чудя за какво ми е де Joy. Иначе също е отпуснат, но то при тая маса няма как  hahaha
Роца, ще чакаме отчет Hug
Валя 3 , радвам се за цветята  bouquet
Радвам се , че децата са добре и браво на всички с минуси Hug
Аз за днес мисля да съм със следното меню:
З-варено яйце, кафе, не бях гладна
О-прясно зеле сготвено с месо
В-май ще е кисело мляко с краставица демек таратор де  Joy
лек ден на всички Hug

# 448
  • София
Здравейте дами Simple Smile
и да се отчета. Никакъв минус тези дни, хем че бях системна. Незнам защо така. Иначе си купих вчера едни дрешки - панталонче и гащеризон и много добре ми стоят, но още малко ми трябва, за да се харесвам съвсем.
За бюста - и моя съвсем намаля, не че преди беше голям, само докато кърмех интензивно сина до годинката му и малко след това беше добре като размер, аз никога не съм искала голям бюст, по-удобно ми е да си ходя без сутиен. Иначе за стегнатост все още се крепи, ама докога ли  Thinking, дано издържи повече, ама то наистина е добре да се правят разни упражнения за стягане.
Менюто за днес:
з. сиренка с айран, един колега има РД та и 2 бонбона прибавих
о. салата и сирене
в. хич незнам, ще решавам като се прибера вкъщи
Хубав ден от мен  Hug

# 449
Здравейте и от мен  Simple Smile

Не съм мама все още, но се регистрирах, за да съм сред съмишленици в отслабването и за да ви разкажа какъв е моят режим.
Със Системата и принципите й се запознах от форума, днес ми е едва втори ден и се чувствам много добре, храненето е разнообразно, но единственият проблем ми е, че следобедното хапване не е разрешено и желателно. Не че преди ядях много следобед, но ми липсва това, че не мога да си хапна плодчета. Както и да е, ще го преживея  Simple Smile
Да ви разкажа за мен - в началото на м. Март бях малко над 96 кг. при ръст 163 см. В момента съм 86 кг., т.е. 10 кг. надолу за 3 и половина месеца. През това време ограничавах количеството на храната, намалих страшно много сладките и тестените изделия. Това беше по препоръка на гинеколожката ми, която освен това ми изписа и Сиофор 850, по 1 т. дневно, въпреки, че кръвната ми захар беше в норма, тя го изписа заради други проблеми и ми обясни, че от него ще свалям по 1-2 кг. месечно. Това го пиша малко като предистория от къде тръгнах да отслабвам. Мотивирах се и заедно със Сиофора спрях сладкото и тестените храни и резултатът е налице. В началото на месеца правих и диетата със зелева супа, сега съм още в период на захранване и Системата - 60 ми идва много добре и точно навреме, супер работа върши точно за захранване след зелевата - точни интервали на хранене, подходящо съчетаване на храните. Съобразявам нещата, които хапвам да не са много калорични и тежки, за да не си върна бързо свалените със зелевата супа килца. След 10-на дни мисля, че мога да си позволя нещо по - така преди 12 ч., шоколадът си ми е страст, какво да направя  ooooh!
Освен Системата, правя и едни кардио тренировки - DVD Biggest loser cardio max - около 50 минути са, налични свободно в интернет. Решила съм да ги правя 5 пъти седмично, от понеделник до петък, днес ми беше 5-тата тренировка и наистина има много добър ефект.
Надявам се съчетанието на Системата и тези тренировки да дадат резултат и занапред. Решила съм да се тегля веднъж месечно, просто защото ежедневното теглене понякога доста демотивира - ако има наддаване спрямо предходния ден - а аз нямам нужда от това, достатъчно ми е да виждам с очите си, че всеки ден тялото ми изглежда видимо по-стегнато и тонизирано  Party
Та така с мен...
За днес мога да кажа, че менято е следното
З - парче баница, 2 праскови, кафе с мляко
О - купичка малини с кис. мляко
В - ще е зеленчукова салата със сиренце

Поздрави на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт