"Системата минус 60"- тема №33

• 42 261
  • 744
  •   2
Отговори
# 420
Добро утро момичета.  bouquet
Тази сутрин кантара ме изненада 55.200 кг. newsm44явно съм задържала вода.Дано съм все така.
Пожелавам и на вас много минусчета Hug
З.препечена филийка с масло и сирене
о.не съм го измислила още newsm78
в.със сигурност ще е риба на скара .

# 421
  • София
Да дам и аз отчет - първият килограм падна, остават само някави си 11кг  Mr. Green
Днес менюто е:
З: сандвич с кашкавал и филе, 4 бисквити Белвита и 1 кафе 3в1
О: незнам още - най-вероятно някакво месо със салата
В: риба на скара
Лека и успешна седмица на всички! Heart Eyes

# 422
Добро утро.И аз съм с 2 броя болни деца.Нямам минус, защото събота и неделя не бях системна.От нерви се отпуснах на повечко сладичко.Но от днес продължавам.Добре, че е системата иначе като знам преди в кризисни ситуации как я подкарва по цяла седмица ядене  Crazy Първата ми цел беше да намаля дните на ядене под стрес.Сега втората ми цел е да не ми се случва въобще.Хем знам, че като се наям със сладко няма да се подобрят обстоятелствата  Rolling Eyes
Менюто ми за днес:
З- порция макарони от твърда пшеница с малко майонеза, домашна лютеница, сирене, риган  и босилек, 1 ред нат. шоколад
О- салата от краставици и печен пипер, парче сирене, черници
В- тиквички на фурна с кисело мляко, копър и чесън

# 423
  • София
Здравейте дами,
как се чувствате в тези жеги? Гледам, че за бирички си говорите. аз пък не пия, защото ми горчи  Rolling Eyes Пробвах една дето е с лимон и по-става, сокът притъпява малко горчилката, ама пак повече от 200мл не бих могла да изпия. Та аз с бирата нямам проблеми. Налитам на айран най-вече Simple Smile
Всички болни дечица много бързо да оздравяват  Praynig Моите са здрави вече и дано това да е последното за това лято, че аман от болести  #Cussing out
сиситонс, бързо възстановяване и на теб  Hug
Добре дошли на новите момичета. С нас няма да усетите как отслабвате.
Аз тази седмица трябва да намаля драстично порционите, че ако мога ей така да позаслабна повечко Simple Smile Мислим към петък да пътуваме към морето за 4 дни само, ама толкова засега. На каката много й се ходи само пита, пък до август месец, мноого време. Има ли други, които смятат да пътуват тази седмица към морето? Не мога да си харесам нещо бански, търся си бански боксер, че мисля, че по-добре ще ми седи. Айде бягам, че много се разписах
Усмихнат ден от мен и много минусчета тази седмица  Hug

# 424
Здравейте, момичета,
днес отчитам -1кг.  newsm44

anhelika , добре дошла   bouquet Колко кг минус отчиташ? 
de3demonka , cvetna77 дано всичко мине по-леко и да се оправят бързо дечицата!
Ивка  Peace, давай все така! Началото е трудно, като свикнеш лесно върви!
sofy , така ми се ходи и на мен, ама в скоро време не се очертава...Ние планираме почивка в края на август и началото на септември, тогава са и най-добрите оферти в чужбина и у нас - офертите last minutes...само трябва да се следят в интернет...Миналата година почивахме в Турция-Кушадасъ 8 дни, 7 нощувки, хотел 4 звезди, ол инклузив с включени транспортни разходи-абе всичко за 391лв. на човек!  Peace
Днес:
з-една филийка с пастет, 3-4 маслени бисквити, кафе;
о-две парчета риба, зелева салата, нектарини;
в-2-3 печени кюфтенца!
Лек ден!  Hug

# 425
Здравейте и от мен!

Събота и неделя - системна , но кантарът се е запънал . Трябва  да ми дойде след седмица и за това е този застой.

de3demonka , cvetna77, да се оправят бързо децата. Как пък нямат почивен сезон тези болести? Нашата кака беше хремава и с болно гърло до преди два дни , но тя е по - големичка вече и при нея нещата минават бързо и леко.

anhelika , добре дошла!

sofy, нашето море е в началото на юли. До тогава - тренировки на Дунава или в басейн.

И за мене от малките порции, моля. Аз от утре , че днес вече се натъпках.

З. 1 мекица , две парченца сладкиш, кафе
О. осем колелца пържена тиквичка, едно варено яйце.
В. кисело мляко с купичка череши.

# 426
Благодаря за посрещането момичета.
valya3  - 1.300кг. Peace
Обяда ми беше голяма салата от краставици със сирене. Simple Smile

# 427
Здравейте момичета!
В момента съм бременна в 7-ми месец. През последните три седмици качих 5 кг. и общо до момента са +12  Confused. Това доста ме стресира, тъй като започнах бременността на 93 кг. Знам, че не е много полезно нито за мен, нито за бебо. Страх ме е и че може би поради тези килограми няма да мога да родя нормално, което за мен по принцип е много важно.  Cry
Преди да забременея съм правила какви ли не диети (най-много ми помогна 90-дневната), но всички с един резултат - йо-йо-ефект. Не знам какво се обърка в моя организъм, но за 5-6 години качих 40 кг. и от тогава не мога да ги сваля.  Cry
Мили момичета, мислите ли, че мога в този период от живота си да започна да спазвам принципите на този тип хранене? Дали това ще се отрази по някакъв начин на бебо?
Извинявайте ако съм ви натоварила и ви благодаря предварително.

# 428
  • София
Здравейте момичета!
В момента съм бременна в 7-ми месец. През последните три седмици качих 5 кг. и общо до момента са +12  Confused. Това доста ме стресира, тъй като започнах бременността на 93 кг. Знам, че не е много полезно нито за мен, нито за бебо. Страх ме е и че може би поради тези килограми няма да мога да родя нормално, което за мен по принцип е много важно.  Cry
Преди да забременея съм правила какви ли не диети (най-много ми помогна 90-дневната), но всички с един резултат - йо-йо-ефект. Не знам какво се обърка в моя организъм, но за 5-6 години качих 40 кг. и от тогава не мога да ги сваля.  Cry
Мили момичета, мислите ли, че мога в този период от живота си да започна да спазвам принципите на този тип хранене? Дали това ще се отрази по някакъв начин на бебо?
Извинявайте ако съм ви натоварила и ви благодаря предварително.

Здравей,

според мен сега най-важно е ти да се чувстваш добре и бебо да се роди живо и здраво. Диетата е добра, но мисълта, че се ограничаваш от някои неща, може да ти повлияе негативно, а знаеш че емоциите ни също се отразяват на бебчето. Като за начало мога да те посъветвам да хапваш по малко и по-начесто, да избягваш мазни неща, както и сладки такива (това разбира се не значи изцяло да ограничиш сладките неща), но просто трябва да се стремиш да ги консумираш възможно най-малко, наблегни на плодовете и зеленчуците и протеините. Пък вече като родиш може да мислиш за някакъв режим на хранене, но и не забравяй, че кърменето е много важно за бебето. Успех ти желая и дано не качиш много кг до края на бремеността  Hug

# 429
  • София
juliya_r, моето мнение може да ти се стори малко крайно, но ще го споделя все пак.

НИКАКВИ ДИЕТИ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА!
Това състояние на жената е толкова деликатно, толкова много процеси протичат в организма, за които дори не можем да си представим. Спазването на какъвто и да е режим на хранене е рисковано, защото не знаеш как би се отразил на теб и на бебето. А да експериментираш с това просто заради идеята да родиш нормално, защото така си решила, за мен е безотговорно.

Страх ме е и че може би поради тези килограми няма да мога да родя нормално, което за мен по принцип е много важно. 

А кое е важно за бебето? Това помисли ли?
Ако не родиш нормално, а със секцио, това няма да те направи лоша (или втора ръка) майка!
Всяко раждане е толкова индивидуално, че да си "навиеш на пръста" как ти задължително ще родиш нормално, не е сериозно. Остави нещата в божиите ръце и преценката на лекарите. Не стресирай организма си допълнително с диети на този етап. sofy вече ти е писала какво да избягваш в менюто си и какво да предпочетеш за хапване, както е отбелязала колко е важен и периодът на кърмене.
Живот и здраве, като се роди бебчето и навърши годинка, тогава смело можеш да се спреш на някоя диета или режим.
Бебето е най-важно!

# 430
Здравейте,момичета!Аз не пиша много,но всеки ден следя темата.Доста от системките липсват.Лебед,Жасмин пишете,вие и няколко други момичета ме вдъхновихте да следвам системата,така ,че не ни изоставяйте newsm51.Радвам се,че режимът има все повече последователи.За себе си установих,че това е моя начин на хранене занапред.
А сега да се отчета ,за около месец съм свалила 2килограма. Започнах на 59-60 кг.Не съм била много стриктна по отношение на храната ,но спазвах точно часовете за хранене.Винаги вечерям до 18часа и мисля ,че това е много важно.Старая се да пия поне два литра вода и един литър чай на ден.
Успех на всички стари и нови системки!  bouquet

# 431
Добра вечер момичета! Днес съм пълен провал и няма да пиша меню, не знам какво стана , но имах неконтролируем глад и даже смятам да огранича много сладкишите, защото нещата излязоха извън контрол  #Cussing out.Но това е било за днес утре ще си пиша плюса, такъв ще има със сигурност Joy.
: juliya_r , включих се най вече заради тебе, имам приятелка гинеколожка, която казва на всяка бременна, че бебето се нуждае на ден повече от допълнителното ѝ нормално хранене само кокото белтък има в чаша мляко. Нещо го написах объркано , но мисля , че ще ме разбереш. както си се храниш нормално плюс чаша мляко. Аз също съм против диетите по време на бременност , но това не означава да се тъпчеш, яж на ден по едно варено йчице,истинска извара, можеш и сама да си я правиш, плодове, зеленчуци, без мазни и сладки неща от магазините и няма да качваш килограми, разбира се мляко каквото обичаш. Яж по малко и по- често , тъкмо няма и да ти тежи. Аз така правех и качих само 9 килограма през цялата бременност. Не разбирам защо непременно трябва да раждаш нормално, ами ако качиш високо кръвно , ами ако бебето е седалищно, разбира се , че това си е божа работа и остави лекарите да преценят, едно секцио няма да е края на света Hug

cvetna7dedemon3ka , 7,, бързо оправяне на дечицата  Hug :hug
Софи, искам на море и аз , то сега е чудно време за нещо такова Grinning
boji2004 , браво на теб и на всички момичета свалили килограми Hug, особено новичките!
А сега лека вечер на всички и утре минуси Heart Eyes

# 432
Момичета, благодаря ви за съветите. Ще ви послушам. Hug

# 433
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
juliya_r, момичетата са те посъветвали вече. Съгласна съм с мнението на sisitons  Peace.

Поздравления за понеделнишките минуси  Peace
sisitons, каквото било, било е днес. Утре системна  Hug

Благодаря ви за подкрепата   bouquet. Днес детенце е малко по-добре. Дано да спим спокойно тази нощ, че последните две нощи много се изтормозихме. Мразя болестите  #Cussing out

Да отчета менюто днес.
з: 1 сникърс
о: 2 кебапчета, 1 кюфте на скара, зелева салата
в: 1 кисело мляко, половин домат, няколко хапки краставица

Спокойна нощ   bouquet

# 434
  • пак на Рив Гош
Здравейте и от мен!

Дездемонка, Cvetna, дано дечицата ви да се оправят по-бързо  Hug
Лебед, къде си?  Wink
Софи, и аз искам на море, та дори и за 4 дни  Grinning. Моята отпуска е чак втората половина на август...  Sad
Boji2004, добре дошла и браво!
Anhelika, Валя, браво и на вас за минусите!

Аз в събота се събудих с 900 г плюс и МЦ. Махнах плюса, но реално тегло ще отчета утре-вдругиден, като свърши МЦ.

Менюто вчера:
З - мюсли тип "гранола" с шоколадови парченца, мляко, портокалов сок, кафе
О - свинско печено, задушен манголд, кускус (арабски), фреш от ананас и портокал, обезмаслено кисело мляко
В - пилешка пържола на скара, 1/3 краставица

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт