"Системата минус 60"- тема №33

• 42 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!

Добре дошла, Ивка! Този режим е лесен за спазване и дава гарантирани резултати. Наистина повечето режими ограничават хапването на плодове вечер , но тук те са един от възможните варианти. Комбинират се с млечни и сега в жегите са идеални за последното хапване за деня. Иначе  на вечеря можеш да ядеш варено месо или скара, различни салати със сирене, таратор, яйца приготвени без мазнина.

Аз се замислям за един вариант за вечеря , които е лично мой патент. В системата го няма. Става дума за запечено на сух тиган ленено семе и сусам , смесено с извара и зелени подправки + малко чесън . С тази смес си пълня доматчета. Към оригиналната рецепта се прибавя и зехтин. Какво ще кажете? Питанката ми е за семената.

Днес :

З. Кюфтета от тиквички, филия хляб, половин вафла.
О. Салата от домати и 2 лъжици дроб сарма/ толкова беше останала/
В. Малини с кисело мляко и понеже и те са малко ще хапна и една две нектарини.

# 406
  • България
Здравейте,Момичета!
Добре дошли на Sunshinegirl и Ивка,успех и много минуси   bouquet
Тези дни нямам време да се разпиша,но хвърлям по едно око,браво на минусите!!
Kally May-Езда!!!Ами-ЛЕЛЕ!!Това не го очаквах,браво на теб и блазе ти-чувала съм (и съм чела книжки,дори и Винету  Mr. Green),че това е невероятно чувство!
Ивка,аз също идвам от Дюкан и при мен историята е същата-свалих 17кг,но исках да сваля още и ....в началото за всеки плюс правех 2-3 дни ударен и се успокоявах,после спрях да се меря,защото знаех,че съм "на плюс",казвах си  "От утре 2-3 ударен е съм ги свалила " и така утре дойде като качих повече от колкото свалих.Успех отново!
sisitons,благодаря за инфото за хляба.А за оскъдните менюта,много ме развесели,ама де да бяха оскъдни-ям докато се заситя и дори тогава спирам с нежелание..днес си казах,че ще изям една чушка,а  станаха две-и така  е почти винаги когато харесвам това което хапвам...
Днес менюто:
З-Рогче,кафе с мляко,маалко халва
О-Пълнени чушки с кайма и ориз (имаше ги в едно меню и реших че може-може ли?)
В-Ябълка и айранче.
Лек ден от мен и много минуси!

# 407
Здравейте, момичета ! И днес имам минус и то доста стабилен - 500 гр ! Та до линийката ми остават 1,7 кг Mr. Green. Но за утре се съмнявам днес ядох хляб на обяд #Cussing out. Не беше много , но ядох. Много обичам хляб и много добре се чувставам като си хапна от него. Аз си правя домашен хляб с хлебопекарна и много ми харесва , вече втори месец не купувам хляб, рецептата си е моя само спазвам едни пропорции. В него има и царевично и ръжено брашно и слънчогледови семки и бяло брашно, абе подозирам , че не е най-диетичното нещо Joy.
Валя , много съжалявам за цветята, е на това му се вика безобразие  Sad
Камчи , тези семена не са кой знае колко бих ги минала в графа подправки , аз де  Grinning
Ивка , добре дошла и успех  bouquet
de3demonka, шишимончо, браво за минусите Hug
Менюто ми днес:
З- сандвич с филе , едно варено яйце, айрян , кафе
О-шопска салата с едно яйце , малко филе и малко хляб мое производство
В-не знам, ще ходя на преглед, така че ми стискайте палци, всичко да е наред с операцията и после на кръчма и там вече не знам, но със сигурност ще пия бира, нещо на виното в жегата не съм му фен, тъй , че бройте я несистемна hahaha

# 408
  • пак на Рив Гош
Здравейте момичета!

Дездемонка, Shishimoncho, Sisitons, браво за минусите!

Juspar, Ивка, и аз съм мнооого бивша дюкЯнка (правих диетата преди 6-7 години, когато още не беше толкова популярна в България, а беше в апогея си във Франция...). Та, смъкнах 8 килограма, ама после не издържах задържането (не мога без плодове) и си ги качих с лихвите.
Между другото, не знам дали знаете, но тукашният Орден на лекарите има две заведени жалби срещу П. Дюкан, а самият Дюкан поиска да бъде изтрит от лекарския Орден преди 2 месеца. - това в сферата на клюките.

Sunshinegirl, добре дошла! Тъй като лягането ти е късно, може де изтеглиш вечерята между 18 и 19ч. Аз самата вечерям към 19ч. и пак смъквам килограми, макар и по-бавно от другите  Peace.

Менюто ми днес:
З - филия с масло, мармалад, портокалов сок, кафе с мляко
О - дробчета на фурна с моркови и зелен фасул, фреш от портокал и ананас, обезмаслено кисело мляко
В - таратор, краставици, кисело мляко

Sisitons, дано всичко да е наред при теб след операцията  Hug

# 409
Привет.
Храня се системно от точно един месец,с прекъсване от 5-6 дни,през които пътувах.
Харесва ми режима,доближава се до стандартното ми хранене.Прежалих единствено семейните вечери,които пък ми докараха едни 4-5кг отгоре,и в комбинация със зимния застой...та,сега си разчиствам сметките.Засега съм -2кг.Не бързам,меря се веднъж на две седмици,нямам конкретна цел.Да сваля още 3кг би било чудесно.Успоредно включих 40-минутна гимнастика с гирички.

Менюто за днес (en français):
З : настъргана ябълка,50гр орехи,бисквити petit beurre,канела - всичко това,полято обилно с подсладена със стевиа сметана.
О : пълнени чушки с кайма и басмати (от които се отказах),замених с 1 грейпфрут и шепа ягоди със сметана(2с.л)
В : тиквички на пара,в млечен сос от кисело мляко,сирене,чесън и копър

# 410
Добро утро!

sisitons, надявам се на контролния ти преглед всичко да е  било наред. Благодаря за мнението за семената, както и  за споделената рецепта с агнешки дреболии. Благодаря също на Валя   за рецептата с дробчета. Ще пробвам някой път , за да разнообразя менюто.
 Днес денят ще e горещ и тих. Смятам да заведа децата на плаж. Трябва да свикнат малко със слънцето и водата , защото от 9 юли сме на море.Преди това обаче трябва да сготвя , защото малчо днес си е поръчал за закуска питки със сирене. Замесих и докато втасва тестото седнах да ви прегледам.

З. Кафе и варено жито
О. вероятно зеле с пиле
В. все още не знам - мотаят се още няколко нектарини в хладилника , но ми писна от плодове с мляко. Ще мисля да разнообразя с нещо.
 Ако знаете как ми се пие бира......точно сега в тия часове..............

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 15:21 от Камчи

# 411
Добро утро ! Утрото ме залюля със земетресение, магнитуд 3,2 в района между село Ярджиловци и Брезник , тъкмо си лакирах ноктите, но какво да се прави  Simple Smile и това си е в реда на нещата. Ами с прегледа горе долу е добре, видя там някакво граноломче или конец гинеколожката ми, та ще видим, иначе нещата са добре Simple Smile. Много благодаря на Камчи и Роца за загрижеността  Hug. Снощи изпих една чаша бира, нямам минус, но нямам и плюс, то не може всеки ден. Днес ще съм сама , сина няма да си идва , а мъжа ми отиде в командировка, знам само , че за закуска ще е сандвич с айрян, но от там натам никаква идея. И на мен ми се ходи на басейн, Камчи Grinning Менюто ще го пиша по-късно Hug.

# 412
Привет и от мен!  Hug

Shishimoncho, Sisitons, Дездемонка, браво!   bouquet Дано и аз да се включа с добри новини в понеделник.  Praynig
Камчи
Цитат
Ако знаете как ми се пие бира......точно сега в тия часове.
И на мен ...като седне мъжа и на вечеря с биричката, ама няма.
sisitons радвам се, че всичко при теб е наред!   Peace
Роца , по повод Дюкан...една позната свали 50 кг с нея, но като я спря си ги върна обратно, а като "бонус" получи камък в бъбреците и подагра... Shocked
Coquelicot
Цитат
тиквички на пара,в млечен сос от кисело мляко,сирене,чесън и копър
-добра идея за вечеря, благодаря ти!  Simple Smile
Днес:
з-една баничка, кафе;
о-една пълнена чушка с кайма и ориз, салата, сирене, нектарини;
в-два печени шницела.
Лек ден!  Heart Eyes

# 413
Зеленчуци на пара с млечен сос е чудесен вариант за вечеря - здравословни,нискокалорични и засищат.Не разбирам на какъв принцип се комбинират продуктите във вечерната схема.Не съм чела книгата,ако някой е наясно...?
Менюто :
З : ябълковия десерт(както предния ден)
О : филе миньон,червена чушка/патладжан/гъба на грил,парче франзела с масло
В : череши,100гр рикота

# 414
Зеленчуци на пара с млечен сос е чудесен вариант за вечеря - здравословни,нискокалорични и засищат.Не разбирам на какъв принцип се комбинират продуктите във вечерната схема.Не съм чела книгата,ако някой е наясно...?

В книгата не се говори конкретно за комбинацията на храните.По скоро се говори за личния живот на авторката.Чуствата и емоциите, през които тя е преминала преди, по време на и след отслабването.За проблемите, с които се е сблъсквала с кожата, стриите и др. подобни и самата психология на отслабването.А за комбинирането предполагам ,че са на принципа на това, което се е отразило най добро при нея.Тя много често говори в книгата си за опита проба/грешка и така е разбрала кое за нея и действа най добре

# 415
Хей момичета, къде сте? Да не сте заминали на почивка?  newsm78 Ами и да сте, време е! Heart Eyes
Coquelicot , франзела на обяд не може- само ръжен хляб ни е разрешен!  Simple Smile
Днес:
з-филийка с пастет, парче кекс, кафе;
о-две парчета риба, няколко маслинки, салата, нектарини;
в-плод с кисело мляко;
Лек ден!  Hug

# 416
Здравей те системки.От много време не съм била сред вас,години да кажем.Преди 2 години някъде,ако не се лъжа свалих 10 кг.,а сега ми останаха още около 7 който ме мъчат.Надявам се отново да ме приемете във вашите редици.От днес съм системна,започвам със 56.500кг.160 см..Много поздрави и целувки. Hug

# 417
Здравейте момичета!
anhelika , добре дошла Hug , ако съм с твоите килограми никога няма да се измъчвам , но ти си знаеш Simple Smile
Днес нямам минус и вчера малко късно вечерях ще видим утре , та менюто ми за днес :
З-едно парче сладкиш с ягоди сметана и блат Mr. Green, кафе
О-задушени картофи, половин краставица , кашкавалче
В-кисело мляко с краставица или шопска салата не съм решила още
лека вечер на всички  Hug

# 418
sisitons,благодаря.Аз тъй като съм много ниска си ми личат,особенно в дупето и бедрата.
з.препекана филия със масло и сирене
о.салата от ориз
в.2 варени яйца Peace

# 419
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Не съм писала. Детенце ми е болно, борим температура от петък вечер.
Системна съм с изключение, че вчера вечерята ми беше към 19, а днес обяда в 14 часа.
Кантарев е на линийката.
Лека вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт