"Системата минус 60"- тема №33

• 42 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
моми4ета, минавам само да кажа, 4е се премерих днес след МЦ и ИМАМ минуууууууууууууус от 1.2 кг  newsm44 newsm68 newsm44  ве4е съм 75.7  Crazy
успешен и системен ден на вси4ки, дове4ера имам и тренировка дано да продължават да валят минус4ета за вси4ки   Heart Eyes

# 391
  • София
моми4ета, минавам само да кажа, 4е се премерих днес след МЦ и ИМАМ минуууууууууууууус от 1.2 кг  newsm44 newsm68 newsm44  ве4е съм 75.7  Crazy
успешен и системен ден на вси4ки, дове4ера имам и тренировка дано да продължават да валят минус4ета за вси4ки   Heart Eyes

Браво Шишимончо, продължавай в същия дух  Hug Ти си нашата гордост. Да видим аз кога ще се похваля с такъв резултат. Последно се надявам края на седмицата да съм поне -1, считано от понеделник.
Успях да изпия досега 1,5л вода. Вкъщи ще пийна още 2 чаши и повече не мога. както казах аз се насилвам да пия повече вода, блазе ви дето си я пиете ей така. Иначе зимата съм пила и по 1-2 чаши само, но разбира се съм поемала и други течности като фрешове, айран, чай и мляко.

# 392
  • пак на Рив Гош
Добър ви вечер!

Shishimoncho, браво на теб!
Valya3, така е за водата. Казват, че доста често чувството за глад е всъщност жажда.

Аз се стимулирам да пия вода на работа като си държа бутилка вода от 500 мл на бюрото и си я пълня на чешмичката. Изпивам 1 сутрин и 1 следобед, като сложиш поне 2 чаши по време на обеда и още толкова на вечеря... и след вечеря, гледам да ги докарвам към 2л на ден.

Cvetna, не ядох шоколад тази сутрин, защото кантарът показа същото като вчера  Confused. Но чакам МЦ в края на седмицата, може и от това да е. Стига да не е нагоре  Mr. Green
Между другото, и аз съм с ниско кръвно като теб, въпреки килограмите.

Менюто днес:
З - филия с масло и мармалад от дюли, сок от портокал и манго, кафе с мляко
О - пълнени домати с ориз, обезмаслено кисело мляко, фреш от портокал и ананас
В - ябълки и кисело мляко

Хубава вечер, момичета!

# 393
Здравейте, момичета, от няколко дена ви следя и много искам да нправя тази диета, но вече 3 ден не ми се получава  Sad Работата ми е такава, че ставам към 10 сутрин и заспивам вечер около 2. Има ли такива от вас, които имат подобен режим? Чувала съм много добри отзиви за Системата, но уви, не знам как да го измисля, че да "вляза" в нея. Нещо да ме посъветвате? Благодаря и лека вечер Hug

# 394
Shishimonchoбраво   bouquet
Sunshinegirl_ , при теб проблем е само след вечерята-много дълго будуваш...Надали ще издържиш на чай до 2часа  Rolling Eyes Нека се изкажат и другите момичета...
Аз да ви споделя нещо...Тази сутрин се събудих и веднага на прозореца. Писах ви, че направих хубава градинка пред входа /сама закупих всичките цветя/ и какво да видя-липсват ми три от най-хубавите и цял ред здравец...Направо ми се стъжни...ама че хора... Cry Как да направиш нещо красиво, като виж какво става  Rolling Eyes
Днес:
з-две филийки с филе, 3-4 масленки, кафе;
о-един кремвирш в движение;
в-пилешки дробчета на фурна с много лук.
Усмихнат ден от мен! Hug

# 395
Добро утро! Днес нямам минус, но нямам и плюс , все пак е добре.
Shishimoncho, браво!
Sunshinegirl , дали да не пробваш , ако ядеш последно в 19 часа дали ще сваляш, ако прочетеш книгата ще видиш , че авторката препоръчва постепенно свикване с режима. Започни от по-късен час с вечерята и постепенно слизай надолу и мисля, че ще свикнеш, иначе добре дошла  Hug.
Иначе за водата, тя трябва да се пие по 30 мл на килограм тегло и е много полезно нещо, без нея аз не свалям килограми и с нея се свиква постепенно Peace. Първо насила после ви се пие.
Аз за днес мисля да съм със следното меню:
З-чай от детелина  Mr. Green, сандвич с филе и кашкавал.варено яйце
О-салата от домати и краставици и задушени дробчета с лук
В-сигурно само дробчета или кисело мляко с ягоди
Лек и усмихнат ден Hug

# 396
Ето ме и мен.

Днес за разлика от вчера все ме гони някакъв глад. Закусих сандвич с 3в 1,за десерт лъжичка мед, на обяд ядох тиквички с кисело мляко и каша от пиле. Вечерята е неизвестна,ще я мисля в движение.
sofy, след вчерашното меню отчитам минус 100гр.

Sunshinegirl, и аз мисля,  първо да опиташ да хапваш нещо системно не много късно вечер , а после като свикнеш постепенно да изместваш часа към 18. Иначе закусвай след ставане от сън, обяда измести към 13.30 ч. и виж какво ще се случи.

Момичета, sisitons, valya3, как приготвяте дробчетата за вечеря без грам мазнина? Моля за рецептите.

valya3, съжалявам за градинката ти. Светът е пълен с хора , които нямат респект към чуждият труд, към новото, към красивото, към всичко , което не е тяхно.  #2gunfire

# 397
Камчи,моите дробчета всъщност не са без мазнина, защото са домашни . И не са само дробчета , а и момици, бъбречета 2 бр, сърце, и черния дроб, на агънце. Та около тях винаги има малко мазнинка, не сипвам допълнително мазнина, а малко вода, задушавам ги докато се поизпари водата и слагам лук, пресен или зрял с каквито искаш подправки. Все си мисля, че домашните дробчета винаги са за предпочитане , дори и с малко от тяхната мазнина, отколкото купените боклуци, като кренвирши например. А аз всъщност другите дреболии не ги ям , а само черния дроб, слагам си от него и от лука Hug. Ако искаш да сготвиш купени дробчета без мазнина просто сипи малко вода и ги задуши и после сложи лук , но не знам как ще са на вкус newsm78.

# 398
  • София
Здравейте и от мен,
аз чак сега успявам да се включа
Валя, много съжалявам за градинката, така ме хвана яд като го прочетох. Незнам що за хора са това. Аз също от сутринта се разправям със щуротии, опитах се да подам жалба в СО за пуснато голямо домашно куче на улицата, откъдето минавам и водя сина ми на градина всяка сутрин и тази сутрин, кучето беше извън двора на къщата, отвързано и на връщане ми се спусна и ме залая. Стопанката, която си седеше в двора му се скара и аз като й казах да си прибере кучето, че е опасно, даже ми се скара на мен, че то само си лаело, нямало да ме ухапе. Е аз откъде да знам,че няма да ме ухапе, след като се спусна към мен. Като звъннах в СО точно в дирекцията, която трябва тази там незнаеше към кого да се обърна, хем работи там. Изобщо тези, които работят в СО са много некомпетентни, а ние разчитаме да ни помагат. Много съм разочарована от всичко тук и наистина вече сериозно се замислям да си хвана семейството и да го махна от тази държава, че скоро оправия няма да има  #Cussing out И като прочетох и отговора на Валя, е какво да кажа...
Та сега по темата Simple Smile
Менюто ми за днес:
з. малко черен хляб със сиренце и доматче + айран
о. кренвирш, това ми попадна, иначе не ги чм често със салата домати и краставици
в. пилешко месо

Камчи, много малък минус ми се струва. Ех, колко трудно става  Sad Аз пък нямам минус от вчерашния ден.

Хубав ден от мен  Hug

# 399
  • София
Здравейте момичета! Аз съм нова във вашите редици - бях Дюканка близо година, но си върнах килограмите и реших да опитам с нещо по-щадящо пък и макар по-бавно да стават нещата...
Имам няколко въпроса, надявам се да ми помогнете.
- Могат ли да се ядат ядки - предполагам, не, но аз да питам  Mr. Green
- За закуска си правя от дюканското хлебче с овесени трици - мисля че не е проблем - нали на закуска може всичко, а и аз си установих че от хляб качвам най-лесно и съм решила тотално да го спра.
- Какво измисляте за вечерите - те са ми най-проблемни - нали не е хубаво плодове, а по схемите преобладават плодовете...
Еми това е... Иначе за мен - на 36 години съм, имам две деца - момче на 11 и момиче на 6 години. Стартирах със 77кг - искам поне 65 да стана. С Дюкан свалих до 61, но прекалено дълго стоях във втора фаза в опити да стана 58 и май там ми беше грешката, защото ми омръзна... Много е гадно като се видиш веднъж, че можеш да си слаба - а сега направо не мога да се понасям....  Sick И сега - от начало, дано този път да е успешно. Вече близо година ходя на народни танци, много ми харесва, но ще трябва да измисля и още нещо - вижда ми се малко два пъти седмично.
Дано не съм ви досадила, доста дълго стана... Успешен ден ви желая!!!  bouquet

# 400
Благодаря за подкрепата, милички!  Hug Отидох до пазара и купих нови цветя, сега ще ги садя по хладно...само здравец няма откъде да взема... Rolling Eyes , но ще помисля  newsm78
sofy , правилно си постъпила...днес се е пуснало, а утре ако се отвърже...не ми се мисли-Господ да пази  Praynig
Цитат
Много съм разочарована от всичко тук и наистина вече сериозно се замислям да си хвана семейството и да го махна от тази държава, че скоро оправия няма да има
Няма такава държава наистина #2gunfire
Камчи аз слагам 1 супена лъжица олио /на кг дробчета не се усеща/, водичка, задушавам лука, нарязан на едро и когато стане златист слагам дробчетата, малко червен пипер и подправки на вкус. Пека около 30 мин. Да ти е сладко!  Heart Eyes
sisitons, когато правя с агнешки комплект и аз не слагам мазнина.  Simple Smile
Ивка   bouquet
Ядки и дюканско хлебче може сутрин, на обяд и аз не ям хляб.
Вечерите - гледай менютата и кради идеи!  Heart Eyes

# 401
Благодаря за милото посрещане Hug Ще се опитам да се нагодя някак и се надявам да има ефект, лека вечер Simple Smile

# 402
  • ВАРНА
Добро утро!
Кафето от мен Simple Smile

Имаме нови попълнения, това е чудесно! Много минуси желая.

Искам тихичко да се похваля, че дърпам бавно, но сигурно грамчетата на долу. Тази сутрин кантара отчете 61,9. За пореден път се убеждавам, че когато сме стриктни, резултатите не закъсняват.

Хубав, системен и минусов ден!   bouquet

# 403
Добро утро и от мен  1swing
de3demonka, шишимончо, браво за минусите Hug
Валя, много неприятно с тези цветя.Не стига, че в тези тежки временя някой е отделил от бюджета си, за да направи нещо, което е за радост на повече хора и хайде......да си покажем манталитета...ще откраднем цветята, ще счупим или орисуваме новите детски площадки.... Twisted Evil
sofy , подавай сигнали и жалби.Мен ме хапа немска овчарка.Трябва да има някакъв ред в тая държава.
Добре дошли на новите попълнения  Hug Надявам се системата да ви допадне и да имате добри резултати с нея.
Менюто за днес:
З- 2 и 1/2 печени филийки Вита с кашкавал, малко череши, 1 ред нат. шоколад
О- кафяв ориз с тиквички, парче домашно сирене, малко череши за десерт  Heart Eyes
В- диня с парче домашно сирене.Запърви път тази година си купихме диня.Да видим каква ще е
Лек ден от мен   bouquet и много минуси по кантарите.
Аз се тегля един път седмично или  в неделя или в понеделник.Видях, че за моята психика така е най добре  Mr. Green Има хора, които се теглят всеки ден и така им е добре.Различни сме, но спазваме един режим....интересно, забавно и приятно е толкова различни хора да вървим заедно в борбата с килата  Simple Smile

# 404
Здравейте,

менюто ми за днес:
з-една филийка с месен пастет, едно парче кекс, кафе;
о-една пълнена с кайма и ориз чушка, салата, сирене, нектарини;
в-шопска салата.

Усмихнат ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт