"Системата минус 60"- тема №33

• 42 211
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Добър ден и от мен!

juspar, дано детенце да е по- добре днес. Моят мъник също беше болен тази седмица , но нещата се оправиха за 2 дни.

valya3, благодаря за поздравленията.

sofy, Честит имен ден на твоето момченце! Да е жив и здрав!

Аз днес съм на:

З. парче торта
О. шопска салата
В. малини с кисело мляко

# 541
valya3 благодаря за куража
sofy и аз се включвам в групата с поздравяващи Simple Smile само с добро да споменават името на момчето ти
Поздрави на всички именници днес, а болните деца бързо да се стабилизират, че ги чака синьо лято.

Хайде и аз да споделя менюто си за днес
з- кисело мляко с мюсли и ядки, две парчета млечен шоколад
о - домати и краставици с малко зехтин, снежанка
в - краставица и кисело мляко
Днес изпитвам голям глад и едвам устисках до обяд. Нещо ме е подгонила лакомията, но ще устоя. Ще глътна едно хромче.

Днес ще ходя и на спининг. Надявам се утре да видя голям минус

# 542
  • София

Аз днес съм на:

З. парче торта
О. шопска салата
В. малини с кисело мляко

Камчи, както винаги си много скромна откъм меню Simple Smile Поздравления за което

# 543
Добро утро.Тази сутрин реших да се допитам до Кантара : - 800гр за 4 дни,което не ми се вярва.Затова засега пасувам,след няколко дни ще се изтегля отново.
Cvetna77,за елиптикъл(elliptical) става въпрос.Ако знаете превод на български,моля да ме коригирате.

меню днес :
3 - чаша мляко,1 палачинка,1/2 банан
0 - задушени воденички с лук,зелен боб и червена чушка,1/2 грейпфрут
в - препечени филийки ръжен хляб(3гр),300гр кисело мляко

едитнах менюто,че претърпя промяна

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 01:12 от Coquelicot

# 544
Здравейте дами,
да отчета менюто:
З- 6:30ч. - парче баница, кроасан +кафе, а да не забравя шоколада1/2 /пред МЦ мога и слон да изям/
О-14ч. в движение два кренвирша
В- 18:30ч. - купичка таратор и шопска салата
вода 2л.

# 545
  • Варна
Здравейте!
Моето меню днес беше: З  - баничка и кола, да се разсъня, О - айрян и пълнени пиперки с кайма, В - запечени картофи . Последното не е по системата, но е разделно хранене, пък и не бяха много Rolling Eyes

# 546
Добро утро!

Софи, не се заблуждавай, вчерашното меню беше скромно , тъй като след освинването по повод РД на съпруга ми имах нужда от малко разтоварване.Иначе ламята в мен рядко минава на салатки и продве.

Днес:

З. торта / последното парче останало от рожденика/
О. тиквички с ориз
В. неясна към момента

Да си кажа и мъката накрая: От снощи момиченцето ми е болно. Има висока Т и повръща, оплаква се, че я боли гърлото.Днес ще я водя на лекар. Тя е боец и никога не се оплаква , но нощта  и беше много зле. Дано се оправи бързо.

# 547
Бързо да се оправят болните дечица,че е много неприятно Hug
Менюто вчера беше :
З - 2 препечени фил. Тонус с чисто масло и чарена сол, парче сирене и няколко лъжики овесени ядки с кисело мляко и канела
О - 3 пилешки кюфтета на скара, кайсии
В - кафяв ориз с тиквички, салата от краставици

Хубав уикенд на всички   bouquet

# 548
Хей,момичета,много ме радвате!   bouquet Страхотни резултати виждам! Гордея се с вас!  Heart Eyes

Аз не пиша,но ви чета. При мен нищо ново,задържам си . Въртя се около 67-68 кг и не бързам .  Mr. Green  Laughing

Хубави почивни дни на всички! Hug

# 549
Да  мина да си отчета  менюто:
З- 7:00ч. - мюсли с прясно мляко, кроасан с череша+кафе
към 11:00ч. имаше още едно дълго кафе
О-14ч. - 2бр. кюфте на скара+ салата домати и краставици
В- 17:30ч./рано беше/ - таратор и 1краставица с малко сирене

# 550
  • София
Здравейте момичета,

Прочетох цялата тема и реших, че това ще бъде моята диета и искам заедно с вас да споделяме всички малки радости и спънки по пътя на голямото отслабване. Simple Smile
Не смея да кажа от колко килограма ще стартирам, пък и нямам кантар вкъщи, за да се меря редовно. Знам само, че имам много килограма за сваляне, които искам да преборя. Simple Smile

Реално съм на някаква си моя измислена диета от две седмици, но от днес влизам във вашите редици.
Днес ядох следните неща:

з: две принцеси с кайма, домат и малко прясно мляко;
о: две варени яйца;
в: с оглед на това, че е минало 18 часа, нищо.

Утре заминавам командировка, затова след седмица ще се включа отново с новини от моята кухня. Simple Smile

# 551
gabiplus добре дошла сред стройните редици  bouquet, това не е диета това е начин на живот приеми го така и внимавай  на командировката, че там стават  прегрешения с храната.
Моето меню днес
З- сандвич с салам и кашкавал, 4 нектарини, 2 вафли престиж+кафе/това беше Умахано до 10:00/
О - 13:30ч. - шопска салата и  2 кюфтета/насетне свършиха/
В - 18:00ч. - салата селска/те съставките същите като  шопската, но викам хайде малко за цвят/ + пародия на пилешка супа /малееееееееееееееее сега се усетих Banghead Banghead Banghead smile3538 smile3538 smile3538 smile3538, че не трябваше да  ги смесвам/ ами супата беше само с дробчета и воденички- направо съм си за бой! Чак се ядосах на себе.
Отивам да се срамувам сега с много вода

# 552
  • София
А, няма да предавам фронта на командировката. Simple Smile

Ще спазвам всичко, което научих тук. Не успях да видя вашите стимулиращи снимки, всичките са заключени с парола.

# 553
gabiplus, добре дошла! Тук наистина се отслабва лесно.

bubka72, не се самобичувай, грешки стават - хора сме- важното е да вървим напред и да умеем да си прощаваме.

Аз вчера /01.07/ навърших един месец на Системата . Резултатът е -3.900 кг. От 71.9 вчера бях 68.0. Доволна съм и то много.Целта ми засега е 66 кг./ толкова бях преди втората бременност/

Менюто днес:

З. филия с мед и масло
О. неясен / ще видя какво ще измисля на работата/
В. шопска салата  или джанки с мляко

# 554
Тия два дни, хич не бях системна #Cussing out Много ме е яд, че така се изпуснах. Трябваше да помагам на сестра ми, защото се мести на квартира и покрай чистенето и носенето цял ден не бях яла нищо и вечерта се освиних Embarassed Мерих се, не съм качила, но няма и минус естествено Blush Много ме е яд.
Днес пак започвам, дано да не се предам, че тия 5 кг. направо ме побъркват.

Общи условия

Активация на акаунт