"Системата минус 60"- тема №33

• 42 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
 savi_2210 :hug:  bouquet браво за 6 в кантара.
Зелена фея резултата си е доста добър, браво
valya3 да дадеш после и  рецептата много добре изглежда  сладкиша
 gpym4e да идва и при мен, че вече не мога да се понасям да се мъкна  5мин напред и  5 минути назад.
И за два дена двама човека ми казаха , че съм напълняла  newsm45 при мен нищо не се вижда още, освен друсащия корем и огромните  bombs, добре , че отзад не се виждам
Менюто ми днес:
З- многооооооо рано събудих се в 5ч. две филии с пастет, шоколадова вафла+ кафе без захар
към 10:30ч. купичка сладолед и кафе без захар
О- липсваше бях на вън , вода имаше само и то топла, че бутилката в колата  беше завряла, но я пих
В-18ч. - около 150гр. бяло месо от печено пиле и вода
Да ме следите, да не греша някъде с менюто и затова да правя голям застой
До преди 15 дена в продължение на месеци организма и психиката ми беше подложена  на  голям стрес питам се дали и това не дава отражение?

# 586
Здравейте!

Аз започнах да стопявам онези чудовищни +2 кг., които лепнах  по неведоми пътища....ще ги смъквам най- малко 3 дни. Е не е справедливо Twisted Evil
2кг в рамките на 3 дни далеч не са повод за мрънкане,дори напротив...Дано успееш.

Менюто днес:
з - сириъл с мляко
о - чаша бадемово мляко,половин пържола(отвикнала съм да хапвам месо) с 2 домата гарнитура.
в  - 1/2 кг ягоди,1 киви,чаша бадемово мляко

Вече съм - 3кг,отдавам го по-скоро на засилени физически натоварвания,отколкото на системата.

# 587
Добро утро!

Днес съм наясно само със закуската: два сухара с кашкавал , лентичка млечен шоколад, кафе.Останалата част от менюто ще я измислям в движение. Привечер плаж с поне  час плуване.

Спокоен ден!

# 588
Добро утро  bowuu
Менюто за днес :
З- 2 филийки Вита с чисто масло и свинско филе, 1 банан, 1/2 чаша мляко
О- дюканска палачинка, салата  от краставици и печен пипер
В- пържоли на скара с печен лук на скара  Crazy

# 589
Пак съм аз  Mr. Green Само да споделя: надничах из съседните теми за отслабване и меко казано се ужасих.Едно лудо пресмятане на калории, грамове, мазнини и пр. .....Убеждавам се, че системата е моят начин за отслабване и начин на живот.Не се чувствам ограничена и на закуска мога да си хапвам от всичко любимо......радвам се, че ви открих  Hug

# 590
Здравейте момичета!
Първо пиша за сладкиша-супер е!!! Не е тежък, достатъчно охладен и лек на вкус. Горещо препоръчвам. Ето и рецептата:
http://sladkoisoleno.blogspot.com/2012/07/blog-post.html
Днес:
з-голямо парче от сладкиша, кафе;
о-порция зрял фасул, салата, сирене, диня;
в-диня със сирене.
Лек ден!    Hug

# 591
Валя, благодаря за рецептата. Апетитно и мнооого калорично, но с нашата диета дори това можем да си хапваме. Heart Eyes

Току що вечерях таратор и се приготвям за плаж.

# 592
Е Вале това ще го пробвам определено, много добре изглежда, а сега като се замисля - има една подобна торта на Неделята.
Моето меню за днес, след като се наспах добре.
З- макарони със сирене + кафе без захар
от там драснах по магазини и обяда  беше пропуснат
В - ще бъде  към 18 ч. кайсии с кисело мляко
Цикъла  дойде и дано да  мръдне  кантара Praynig, тъй като утре  пътувам, и вечерята  не знам колко ще я спазя, смятам да се притегля  утре  сутринта и после пак  понеделник
cvetna77 това с  броенето на калории не е по моята част и аз не мога, ами има такива и с много теглене на грамажи. Аз съм  била на Дюкан, там  карах  лесно защото можеше само почти еднакви неща, но многооооооо скъп режим и едно и също писва. И на мен  ми харесва системата и се надявам да проработи и при мен скоро.

# 593
Да се отчета и аз:
З- една филия с маргарин и салам + кафе
О- миш-маш + 2 кюфтета
В- таратор
Чакам и аз тия дни да ми дойде и хич не смятам да се качвам на кантара, само да се ядосвам Twisted Evil

# 594
  • Варна
Здравейте и от мен!

Днес Закуска със сирене, О: сирене Янаки във фолио на фурна и айрян, В: тиквички с ориз

Не се тревожете от цикъла - при мен няма увеличение на кг, а се надявам след това да има движение надолу Party

Системата си е супер, дори вече изобщо не чувствам, че спазвам някакъв вид диета, свикнах си и дори намалих порциите, без да си го налагам нарочно! Никакво броене на хапки и подобни... Hug
Много се радвам, че намерих този форум, отношението на всички участници и настроението тук е супер за разлика от други форуми, където съм била.

# 595
Днес тегленето, беше някакъв мизерен минус 67,800 съм, да се надяваме, че ще тръгваме на долу с Кантарев
З - филия с пастет, домат и хапка кашкавал, едно парченце/квадратче/ шоколад - ух отмина, момента на сладкото.
Лек и спорен ден ! Hug

# 596
Хайде и аз да се разпиша.
З- 2 пържени малки мекички, 1 банан, парче диня
О- омлет на тефлонов тиган, салата краставици
В- тиквички на скара с кисело мляко, копър и чесън (може и да добавя малко салата)

По обяд си направих и малко басейнче а сега се стягам да домакинствам  clean
Лек ден на всички и много минуси по кантарите  Hug

# 597
  • София
Аз се върнах от командировката. Бях много стриктна в режима, само понякога на вечеря хапвах месо на скара и домати, което май не е правилно, но пък от вчера съм отново в правилната посока.

Днес ядох:
З: сирене, домат, половин сушеница; Simple Smile
О: таратор;
В: Тъй като не успях да се вместя в часовото ограничение за вечеря, ми се падна само вода. Simple Smile

Утре мисля да си готвя тиквички с кайма за обяд. За закуска някоя филийка вероятно. Някой може ли да ми каже дали на вечеря може да се яде кюфте примерно или някаква печена кайма с лук, или пък варено пиле? А може ли да се яде тиквичка, пълнена с кайма? Без мазнина (освен тая от каймата), без ориз? Нещо не мога да схвана точно вечерята в детайли, освен правилото да се яде преди 18 часа.

# 598
  • Варна
Утре мисля да си готвя тиквички с кайма за обяд. За закуска някоя филийка вероятно. Някой може ли да ми каже дали на вечеря може да се яде кюфте примерно или някаква печена кайма с лук, или пък варено пиле? А може ли да се яде тиквичка, пълнена с кайма? Без мазнина (освен тая от каймата), без ориз? Нещо не мога да схвана точно вечерята в детайли, освен правилото да се яде преди 18 часа.
На вечеря само чисто месо - без салати, зеленчуци. По класическото разделно хранене може, но по системата -не. Напр. можеш кюфтета на скара или тиквички с ориз, но не тиквички с кайма

А аз днес не готвих, затова - Закуска- филийка с масло и филе и чаша мляко с какао, на обяд филийка без масло с кашкавал, а на вечеря - салата Снежанка.

# 599
  • пак на Рив Гош
Gabiplus, за месните вечери може да си правиш кюфтета на фурна или на скара, но само с лук и подправки, може и яйце за спойка (без хляб, галета или други пълнежи). Може печено или варено пиле, чиста шунка, с малко разни зелении (магданоз, зелен лук) или лимонов сок. Ако не ме лъже паметта, имаше дискусия, че в руския форум някои от момичетата придружавали месната вечеря с малко зелена салата. Дори в книгата си с рецепти, Мириманова дава като възможна гарнитура половин домат или няколко парченца чушка в раздела за вечеря.

gpym4e, нали знаеш, че обедната филийка, макар и без масло, не е системна?  Peace

Моето меню днес:
З - филия с масло и кашкавал, портокалов сок, кафе с мляко
О - тиквички с ориз, зелена салата, пъпеш (сезонен плод, но не е в списъка на разрешените, затова го задрасках)
В - диня с обезмаслено прясно сирене

Лека нощ, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт