Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 177
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета! Вчера написах в един пост, че вече съм пристрастена към вас и това е така, защото като ви чета понякога намирам себе си, понякога разбирам какво съм пропуснала, но винаги ми действате положително, карате ме да плача или да се усмихвам, за което ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet Днес като започнах да чета новата тема, виждам че пак има напрежение, кои бил нов, кои бил стар в темата, просто не съм се замисляла за това до сега, за мен това е глупаво, та аз ви чета, защото ми прави удоволствие да чета романтични, забавни, закачливи постове.
Аз съм романтична душа, но съм човек на точните науки, не мога да пиша дълги репортажи, но това не означава че не ги чета с удоволствие и не ги разбирам, моля ви момичета спрете да критикувате, отпуснете душите си и се наслаждавайте....

# 181

Ваня, благодаря, чудесен клип, боже как го прави този Енгин, талант, талант и пак талант... smile3525 smile3525 smile3525

# 182
Бризче, адмирации. Точно постове като твоя заковаха вниманието ми и ме оставиха в тази тема.

Впечатли ме анализа на Dimony.  Много точно и задълбочено както винаги.

Имаше различни коментари за сълзите на Керим и реакцията на Фатмагюл.   Аз погледнах от друг ъгъл на тази сцена и мисля, че Фатмагюл постъпи инстинктивно така, както трябваше.  Керим не търси съчувствие, а решение на проблема.  Той не се нуждае от каквато и да е прегръдка в този момент. Ако иска прегръдка, той щеше да плаче на рамото й, сам щеше да я прегърне.  Мисля, че една прегръдка би го накарала да се почувства по-слаб и безсилен. И щеше да страда по-вече. Той разголи душата си пред нея и плака като дълбоко наранен човек, търсещ изход.  За мен това беше момент на върховна душевна близост, който стегна Фатмагюл допълнително. Тя, както и ние, не очакваше точно такава реакция. И тя каза това, което е мислила и мисли.
А дали може човек да мисли в такъв момент?  След прекрасните дни преди сватбата и още по прекрасния сватбен ден, какво им носи сватбената нощ?!  Пренапрежението изби по шевовете. Съвсем логично дълго потисканите страхове и душевни травми изплуваха на повърхността. Разбра се, че само с потискане и отхвърляне един проблем не може да бъде решен. Напротив.
Аз много мислих какво бих направила на нейно място след натрупаните едно след друго неочаквани моменти и реакции? Дали този обрат, който настъпи така светкавично нямаше да ме стресира допълнително? Дали нямаше да стоя и да гледам втрещено какво се случва, или щях да поема нещата в свои ръце, забравила собствените си страхове?  Ей Богу – нямам отговор!  Всичко е въпрос на психика. На ситуация. И на сценаристки замисъл, естествено.  А тук става дума за нестандартна двойка и всичко е извън всички стандарти.

# 183
  • Разград
Kerim+Fatmagül//Night

# 184
  • Варна
Каква е вината на Фатмагюл - 74 епизод с БГ субтитри
Превод и субтитри: Meriаm Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра
Приятно гледане.
След малко и на останалите места ще е качена.
Data-BG.ORG :: Торент Детайли "Каква е вината на Фатмагюл / Fatmagul'un Sucu Ne 2012 S2 E74 TVRip"
data-bg.org
Torrents, Дата, торенти, data-bg.org, Филми, файлове, торент, програми, xxl, filmi, Index

# 185
Каква е вината на Фатмагюл - 74
(превод от турски и субтитри Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра)

Каква е вината на Фатмагюл 74 серия - Data-bg.org

По-късно и онлайн.

# 186
# 187
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, благодаря за превода, момичета!   bouquet   bouquet   bouquet

vihor, прекрасен пост отново. Hug

# 188

По-късно и онлайн.

Хиляди благодарности на преводаческия екип!   newsm51 newsm51 newsm51

# 189
  • София
Момичета, аз ли си въобразявам, но според мен в края на клипа Kerim+Fatmagül//Night има няколко кадъра от п.б.н...

# 190
# 191
Момичета, аз ли си въобразявам, но според мен в края на клипа Kerim+Fatmagül//Night има няколко кадъра от п.б.н...

и аз видях, но трябва да питаме   vania_e

# 192
  • В Града на Липите
Момичета, аз ли си въобразявам, но според мен в края на клипа Kerim+Fatmagьl//Night има няколко кадъра от п.б.н...
Не си въобразяваш, но това е фенски монтаж. Дори на Керим му бяха поникнали мустаци в един кадър. По-точно беше с мустаците на Мустафа Булут.

Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра, благодаря за превода  newsm51 

# 193
Dilemi ай стига бе  #Crazy #Crazy #Crazy Вярно има... да погледне някой по-вещ. Сигурно е някакъв монтаж.. Ваня ?  Shocked
Благодаря за преведената серия   bouquet
Хриси благодаря за отговора.  Hug

# 194
  • NICE,FRANCE

По-късно и онлайн.
Eeee,супер сте   bouquet

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 20:04 от galandri

Общи условия

Активация на акаунт