Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Боровинка,мила,ще си споделяме тайничко за филмчето...... Hug Hug Hug

Скрит текст:
Нищо ново под слънцето. Ако си гледала Забранения плод не ти ли напомня за Ана Каренина?  

Круелка,всъщност,да!!!Не се бях сетила и за това...Гледах Забраненият плод и едно време четох книгата за Ана Каренина,но сега ти ме подсети за връзката Peace Peace Peace

# 32
# 33
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Вече няколко пъти гледам това клипче и ми е много любопитно какво прави Керим в 8:30 минута?

# 34
Здравейте момичета,
малко късно за мен да се включа с комент, но нямате представа колко преко силите си успях да вляза и да напиша коментар. Но въпреки това си казах- трябва да се включа.

Аз мисля, че първата им брачна нощ си е била супер и хубава и не смятам да давам ухо на слухчетата този път. Не се знае дали умишлено не са объркващи. За да не стихне рязко интересът ни. И друг път сме имали несбъднати слухове. Много ще ме боли, ако наистина Едже и Мелек и тук проявят обичната си склонност към излишно драматизиране. Да, и на мен първият път не ми беше хубаво, но защото не бях с подходящия човек. После и първият път с мъжо ми не ми беше хубаво, въпреки че бях с подходящия човек. То първия път с мъжлето беше въобще вторият ми път с мъж и пак нещата минаха горе-долу същото- пак си ме болеше и да не изпадам в подробности. Но нашият първи път, въпреки това, че не протече така гладко, както и двамата очаквахме си беше прекрасен и запомнящ се, въпреки глупавите и комични ситуации. И винаги ще го помня, защото този път беше с правилния човек. След това и брачната ни нощ протече сконфузно, но аз и не очаквах нещо по- така, защото мразя сексът по задължение и тази нощ нещата не бяха по различни от други пъти, когато сме го правили по- скоро заради спорта. Вижте, друго мога да кажа за други пъти, които въпреки че не са били първата ми брачна нощ, но са били Ех- Вълшебни и ще ги помня винаги. И много по- хубави, защото са били спонтанни и неповторими, и неочаквани, а аз не обичам предвидимите любовни ситуации в леглото. Общо взето не може всеки път нещата да са еднакво хубави. Важното е да обичаш човека до себе си и да поставяте взаимоотношенията си доста над провалите, или сконфузните ситуации в леглото. Такива винаги има, просто никой не говори за тях, защото всички се срамуваме да си ги признаем.

Хаджер няма да умре- убедена съм. Ако умре- ще спра да гледам филма, а и може даже и турско кино. За мен сериалът не свършва само до мъките на К и Ф. Аз гледам сериалът така както би го гледал и един сценарист. Съпричастна съм със съдбата на всички персонажи, а не само на главните.

Дива, към теб бих казала само- Не зная на колко години си- по-голяма ли си от мен или не, но Не се вглъбявай в дребните нещица. Гледай общото, а не конкретните малки дребни излагации, които всеки от нас понякога допуска, когато не е в настроение или пък е прекалено почерпен, с приповдигнато настроение, шеговито настроен, или пък просто отегчен и пр... Всички ние сме хора и тази своеобразна палитра от най-различни цветове ни прави уникални и неповторими, дори тогава, когато изръсим и изпуснем някоя глупост и после бъдем изтрити от модератор. Не гледай живота черно и бяло, научи се да се смееш на простите, дори вулгарни вицове, да плачеш на красивите, неповторими моменти, да ликуваш, когато си постигнала своите идеали, да бъдеш човек като всички останали и знай, че това, че ти може да имаш прекалено добро възпитание, за да се изразиш вулгарно, не значи, че нямаш други недостатъци, които хората да не са открили в теб. Всички си имаме своите недостатъци и тъмни страни в характера, но въпреки тях ние живеем и се радваме на живота. Човек не е идеален. Вярвам, че ти също не мислиш, че си идеална, или пък, че си с прекалено голямо възпитание от това на останалите. Аз не съм останала с такова впечатление за теб. Струваш ми се много земен и интересен човек, широко скроен, но може би не съм разбрала поста ти правилно и ако е така ме извини, ако пък не е така- този твой пост няма да ме накара да си променя мнението за теб. Просто ще знам, че твоите схващания за някои неща се различават от моите и точка по въпроса. Надявам се само да си схванала какво исках да ти кажа, че нещо много ми се спи и съм малко непоследователна в мислите си.  

# 35
  • София
Момичета, само аз ли разбирам какво иска да каже di...va? Тя не е против хумора или релакса, а против откровената пошлост, против безсъдържателните постове и излишни запитвания. И го казва по приятелски и интелигентен начин. Който има сърце - разбира, който няма - язък!

ValentinaP понеже дива помоли да не и отговаряме си позволявам да пиша под твои пост ( нищо лично)
Скрит текст:
всички отдавна разбрахме от какво се дразни дива - истината е , че се дразни ,
---че вече аплодисментите не са за нейните постове , а за други ( не визирам мои постове Naughty , аз никога не съм писала и създавала сценарии, и не съм била репортер ) това пролича точно и в предишният и пост от миналата 115 тема - коментирахме го вече - тя там нападна тези ,които в последния си пост боготвори ..... нали точно хриси е една от репортерите .....нали точно славянка е една от сценаристите - и всички ние харесваме това  Party
---дразни се, че вече не е номер 1 (както се изказа сама за себе си)
---дразни се на новите момичета в темата нападайки ги , че са "паднали от балкона и са развалили темата "- чия тема ???- темата е на всички
---дразни се ,че всички се забавляваме с хумор които ТЯ не приема ( НОООООО тя не приема хумора само на новите в темата , а когато някоя от вас "ветераните" напише подобно нещо то става много забавно
---дразни се от всичко ,което не съвпада с нейното мнение

ееееееееее
аз се дразня от едно , че някои влиза във форума ( няма значение кой форум-принципно) за да избие комплекси  и да се покаже виртуално колко е духовно обогатен повече от другия ,как пише без правописни грешки ( проверявайки поста си по няколко пъти с опция "проверка правопис ") - е мен това ме дразни - ако разбираш дива ,адаптирай се от факта , че съм нова в темата ви и се опитай да разбереш и мен , за което ти Благодаря   bouquet

съжалявам , че се налага да адвокатствам на подобни постове(които даже не ме засягат в повечето случай )  и да съм трън в очите , но аз съм човек които вижда истината - реалните неща и НЕ МЕ Е СТРАХ да изкажа мнението си

да!!!има много излишни постове като "запис "или  Hug или честит рожден ден ( тези неща се пишат на лични - принципно ) , но тази тема вече е 117 и е нормално да се срещат подобни неща ,защото всички тук вече сме като един клас и се "познаваме " добре ,нищо ,че аз съм нова ученичка доста бързо влязох в час

моля те теб - лично и персонално (за кои ли път моля някои и никои не иска )
би ли ми посочила пост в които има цинизъм ????? в които има обида ?????

с други думи казано просто дива се заяжда предумишлено ,чувствайки се ощетена , че не е това което е била - това е лично мое мнение и имам право да го изкажа

не искам да обидя никои и ако някои съм обидила моля да бъда извинена - домати обичам и да не ми метнете сама ще си взема от кофата  Wink

# 36
Я го вижте Енгин/Керим..  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 37

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 04:04 от mireto

# 38
Момичета, само аз ли разбирам какво иска да каже di...va? Тя не е против хумора или релакса, а против откровената пошлост, против безсъдържателните постове и излишни запитвания. И го казва по приятелски и интелигентен начин. Който има сърце - разбира, който няма - язък!

ValentinaP понеже дива помоли да не и отговаряме си позволявам да пиша под твои пост ( нищо лично)
Скрит текст:
всички отдавна разбрахме от какво се дразни дива - истината е , че се дразни ,
---че вече аплодисментите не са за нейните постове , а за други ( не визирам мои постове Naughty , аз никога не съм писала и създавала сценарии, и не съм била репортер ) това пролича точно и в предишният и пост от миналата 115 тема - коментирахме го вече - тя там нападна тези ,които в последния си пост боготвори ..... нали точно хриси е една от репортерите .....нали точно славянка е една от сценаристите - и всички ние харесваме това  Party
---дразни се, че вече не е номер 1 (както се изказа сама за себе си)
---дразни се на новите момичета в темата нападайки ги , че са "паднали от балкона и са развалили темата "- чия тема ???- темата е на всички
---дразни се ,че всички се забавляваме с хумор които ТЯ не приема ( НОООООО тя не приема хумора само на новите в темата , а когато някоя от вас "ветераните" напише подобно нещо то става много забавно
---дразни се от всичко ,което не съвпада с нейното мнение

ееееееееее
аз се дразня от едно , че някои влиза във форума ( няма значение кой форум-принципно) за да избие комплекси  и да се покаже виртуално колко е духовно обогатен повече от другия ,как пише без правописни грешки ( проверявайки поста си по няколко пъти с опция "проверка правопис ") - е мен това ме дразни - ако разбираш дива ,адаптирай се от факта , че съм нова в темата ви и се опитай да разбереш и мен , за което ти Благодаря   bouquet

съжалявам , че се налага да адвокатствам на подобни постове(които даже не ме засягат в повечето случай )  и да съм трън в очите , но аз съм човек които вижда истината - реалните неща и НЕ МЕ Е СТРАХ да изкажа мнението си

да!!!има много излишни постове като "запис "или  Hug или честит рожден ден ( тези неща се пишат на лични - принципно ) , но тази тема вече е 117 и е нормално да се срещат подобни неща ,защото всички тук вече сме като един клас и се "познаваме " добре ,нищо ,че аз съм нова ученичка доста бързо влязох в час

моля те теб - лично и персонално (за кои ли път моля някои и никои не иска )
би ли ми посочила пост в които има цинизъм ????? в които има обида ?????

с други думи казано просто дива се заяжда предумишлено ,чувствайки се ощетена , че не е това което е била - това е лично мое мнение и имам право да го изкажа

не искам да обидя никои и ако някои съм обидила моля да бъда извинена - домати обичам и да не ми метнете сама ще си взема от кофата  Wink

Аз съм от тези , които подобно на Валето разбирам какво е написала Дива... И ако беше си направила труда да видиш хронологията на постовете на последната , който се съдържа във всеки профил първо щеше да установиш , че тя пише по един пост на ден и как с него ще извоюва тази лидерска позиция , за която  толкова тъгува...!? Второ, щеше да разбереш , че неотдавна претърпя инцидент и беше със счупена дясна ръка и писането я затрудняваше много ...
                    Ние , които живеем в България чувстваме форума като място за релакс и отмора ... Ако притежаваш чувство за емпатия и се поставиш на мястото на българите в чужбина ,  може би ще  проумееш какво е за тях този форум и защо не искат да "прекъсват" връзката си с него..
                    Да , съгласна съм , че всеки от нас е уникален , но защо "мярката" на повечето от нас не влиза в противоречие с разбиранията на повечето от пишещите тук...!?  И защо не си помислиш , че повечето от нас не ползват опцията "проверка правопис" , защото не само сме внимавали в час , но  обичаме  и  книгите , а  те не само обогатяват общата култура , но са и  най-добрия учител по граматика...!?

# 39
  • Пловдив
Добро утро в неделният ден. Керим и Фатмагюл са много пъргави в приготването на закуската. Да закусим с тях, а от мен:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 07:20 от mariana51

# 40
Добро утро в неделя приятели!
Наспахте ли се? Пихте ли вече
кафе? Ако не сте,нека заедно да му се насладим. Мили приятели, желая ви най-усмихнатото,
най-слънчевото и най-прекрасното утро!

Пък и едно врабченце ми пошепна,че днес май ще имаме превод!!!

# 41
Добро утро!
Скоро ще има ли превод на 74-епизод?
Благодаря предварително....

# 42
Добро утро!!!!!!!

Може ли някой да преведе за какво иде реч?

# 43
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18

За всички вас, без изключение!!!

ГОРЧИВО

http://www.youtube.com/watch?v=p5eyE1wZXjI

От мен, с много обич, от душица и сърце!!!

http://www.dailymotion.com/video/xqsj7q_yyyyyyy_shortfilms

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 08:33 от di...va

# 44
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18

За всички вас, без изключение!!!

ГОРЧИВО

От мен, с много обич, от душица и сърце!!!

di...va    страхотно е!!!

Общи условия

Активация на акаунт