Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
И аз влизам в клуба!По желание!Ще си платя и членския внос,но да ни избавят от мъката да гледаме Мустафа.

Искам да гледам сладурите и специално погледите на Керим и танцът на ръцете му!Мнооооого романтично!

# 436
 и на мен не ми дреме за Мусти.Обаче писмото и най вече ревните на Фатма ме изправят на нокти.И дори и да го е получила след новината за смъртта му пак нещо ме дразни че ще реве .Някак си ми е нечестно към Керим ама филм да става

# 437
  • София
Може да ме сметнете за коравосърдечна, ама каквото и да е писал Измирския Шекспир, няма шанс да ме разчувства, а още по-малко да ме разплаче.... Mr. Green Халвата от Злати добре ми дойде! Laughing

+ 1 Още една коравосърдечна.  Mr. Green Не успя да ме трогне и последната му сълза.  smihesorry Да почива в мир! И ако може да не ни занимават вече с него.  Praynig

И аз съм с вас.За умрелите или добро,или нищо...От мен ...Нищо!

Влизам в клуба на коравосърдечните. (що се отнася до Мустафа)

ооо ш'а видите виЯ Мусти е вероятно в клинична смърт и ще се появи отново в следващия епизод - Фатма ще го целуне за сбогом и той като Снежанка ще отвори очи ...и ще каже "Ще бъдеш моя завинаги "
по този начин Кери ще остане сам и аз ще се възползвам да го утеша  Wink ... ще му простя ,че веднъж ми е изневерил (в първата си брачна )
взимам си доматки , че ги обичам
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=769328
и чЕкам ДАМОН да  подкрепи думите ми  Mr. Green

# 438
Ние тук се събираме коравосърдечни, но Lilims ни удари в земята.

Скрит текст:
извинявайте ,ама тоя Мустафа и от отвъдното ми действа на нервите...а филма свърши...
не съм съгласна, че сценаристките го обичат - много негативно натовариха образа му-  защо не гръмна този ,който обезчести Фг- Ердоан  #2gunfire Ердоан прокле Фг в деня на сватбата ooooh!

искам да го изнасилят 3 наведнъж  в затвора, по- вече от всякога #Cussing out

# 439
# 440
  • Враца
Мустафа наистина е безсмъртен #Crazy
Предполагам,че Фг чете писмото му ,след новината за смъртта му...иначе не бих я оправдала Crossing Arms И за какво да го съжалявам - той е осъден на 20 !!! години затвор ,а пише на Фг- не се жени - чакай ме #Crazy  съвършен егоист...любимата му не заслужава щастие #2gunfire а тази Фатмагюлова сълза за Мустафа... newsm78 знае ли тя вече ,че той е поръчал УБИЙСТВОТО  на Керим... newsm78

защо сценаристките ми вменяваха ,че младоженците ще почнат на чисто...всичко е по старо му...до кога newsm78

извинявайте ,ама тоя Мустафа и от отвъдното ми действа на нервите...а филма свърши...
не съм съгласна, че сценаристките го обичат - много негативно натовариха образа му-  защо не гръмна този ,който обезчести Фг- Ердоан  #2gunfire Ердоан прокле Фг в деня на сватбата ooooh!

искам да го изнасилят 3 наведнъж  в затвора, по- вече от всякога #Cussing out

Аз бях от тези, които бяха видяли някакви наченки на разкаяние в Ердоан, ама след това "Проклета да си" - няма надежда. Предполагам са му отредили жестока съдба.

За Мустафа - пишете ме към коравосърдечните.

# 441
  • В Града на Липите
Трейлър мрейлър 1/еп75

Скрит текст:
Първа сцена:
Мустафа се материализира в двора на сем. Ългаз, обаче улучва едно току-що сътворено изпражнение на Лодос, който е успял да преяде със сватбена торта без да го усетят.
- Уф, да му се не види и пес - пробва да го ритне той, но кракът му минава през кучешката колиба безпрепятствено. - Странно, защо съм прозрачен? Какво е станало с мен? Ужас, да не съм умрял? Нееееееее, върнете ме обратноооо, имам недовършена работа.
Втора сцена: Керим и Фатмагюл са сгушени на дивана и гледат запис от сватбата.
К: Ти си най-хубавата булка на света, любима. Виж само как ти греят очите - целува я по ухото, макар да се е целил в носа.
Ф: Така си е. И аз много се харесвам. Виж ми роклята, направо произведение на изкуството. Дали да не открия модна къща "Фатмагюл? Какво ще кажеш, любими?
К: Мммм, добре - той я целува по врата и разсеяно пита: - Не ти ли се струва, че мирише странно в тази къща?
Ф: Да, наистина, в ред ли е канализацията? Прегърни ме по-силно, любими, че май става течение от някъде. Виж и завесите се люлеят?
К: Както кажеш, любов моя, както кажеш.

# 442
hrissi_sz , страхотно!  Hug Малко като в Шепот от отвъдното.  Twisted Evil

# 443
Ние тук се събираме коравосърдечни, но Lilims ни удари в земята.

Скрит текст:
не съм съгласна, че сценаристките го обичат - много негативно натовариха образа му-  защо не гръмна този ,който обезчести Фг- Ердоан  #2gunfire Ердоан прокле Фг в деня на сватбата ooooh!

искам да го изнасилят 3 наведнъж  в затвора, по- вече от всякога #Cussing out

Е, ние за нашия патрон това не можем да го искаме, защото не сме некрофили, но за Ердоган според Бризчето май лудница ще има. Според нейното тълкуване това е наказание по-тежко от смърт.

Хриси, не го връщай бе мила, моля те - виж, веднага се разсмърдя.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 13:47 от fantasya

# 444
  • Враца
И не на последно място:Никога нито в Облака,нито в досегашните серии на КВФ, не съм виждала Енгин да се целува така открито, откровено и толкова страстно.Тази целувка ми е фаворит от всички негови "еротични" и интимни изяви,които съм виждала досега.Мога да я гледам милион пъти.

Целувките на Керим след пречистващия разговор ми носят същите емоции, които усещам когато гледам първия им танц в 15 епизод. Този отчаян, страстен устрем Керим го изрази и по време на танца. Голямата промяна е при Фатмагюл. По време на танца тя изтърпя близостта му с усилие и зле прикрита омраза, а сега отвърна на целувките му макар и плахо. След това уверено прекрачи роклята, която се беше свлякла като пяна в нозете и...Мустафа и Мукадес са нещастни, но не мога да ги съжаля. Те преследват своите недостойни цели без да подбират средства и без да се интересуват на кого и колко болка причиняват.

Тя дори го насърчи със думите си "Ще се излекуваме" и с това че не се отдръпна след неговата подкана да си ляга, че е уморена. Показа му, че иска тази близост.

Хриси,  Laughing Laughing Laughing - имахме крещяща нужда вече от твоите трейлъри!!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 13:54 от mama_an_ji

# 445

Хриси, не го връщай бе мила, моля те - виж веднага се разсмърдя.

Hrisi Wink

Разсмърдя се но на л****о,а не на сяра  Thinking

# 446
  • София
Хриси  Laughing ,отредила си на енергията "Мустафа"  изключително положителна роля -той ще е романтичната част от обстановката в къщата-внезапното изгасване на свещите в спалнята, романтичното повяване на перденцата в къщата, полъхът в косите на Керим... Laughing /Само трябва да внимава с Лодос  hahaha и къде точно стъпва.../

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 13:55 от Л_Дани

# 447
  • Стара Загора
Я кажете според вас какво ще дадат в трейлъра-сълзата Фатмагюлова върху писмото на Безсмъртния или Дениз и двамата и ухажори newsm78.....а може и малко да надникнем в ретроспекцията Grinning ?
И мен ме бройте към коравосърдечните за Мф,то като гледам май цялият форум  сме там Mr. Green.
fantasya  wavey
Хриси Hug, ако Мф ще ги гледа как  са щастливи и се целуват и гушкат съм съгласна да му дадат малко екранно време като призрак страдащ и нещастен Grinning!Браво за трейлър/мрейлъра  bouquet!
Ох Славена, ще ме умориш  hahaha hahaha hahaha
Цитат
Разсмърдя се но на л****о,а не на сяра

# 448
Цитат
иси Hug, ако Мф ще ги гледа как  са щастливи и се целуват и гушкат съм съгласна да му дадат малко екранно време като призрак страдащ и нещастен Very Happy!Браво за трейлър/мрейлъра  bouquet!
А не никакво екранно време ,сакън да се маха. Иначе като го знам каква е гад в най хубавите им любовни моменти ще вземе да бута саксии ,вази , да чука да тропа и само ще ги стряска и прекъсва

# 449
...... полъхът в косите на Керим... Laughing

Дани, недей и ти де, стига с лошо днес, мооооля ви!

Общи условия

Активация на акаунт