Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Някой да каже какво написа Ердоан, моля! Зорничке, хелп!

И ако може някой да каже какво казаха за Решат.  Praynig

# 586
  • Разград

Браво на теб, ти пусна линка, но нещо се обърка. Да на канал http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom има повреда, но от другия канал на Ay Yapım Resmi Youtube Kanalı си тръгна фрагмана.

# 587
  • В Града на Липите
По всичко личи, че Мука са я опазили да не издаде новината.

# 588
Крюелич, аз и на теб разчитах за превод.  Grinning

Добромире, много ми харесва чувството ти за хумор!

# 589
За Решат вижте предишния ми пост. Ердо пише ПРИЗНАНИЕ !!!  Shocked

# 590
Ваня , благодаря за трейлъра! Hug

Ердоан написа ИЗПОВЕД

Решат май битти, а?

# 591

Браво на теб, ти пусна линка, но нещо се обърка. Да на канал http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom има повреда, но от другия канал на Ay Yapım Resmi Youtube Kanalı си тръгна фрагмана.

Признавам ти - много си добра!  Hug Аз просто не обърнах внимание на линка.  Hug

# 592
Зорничке, Даниела Янкова,   bouquet  bouquet  Hug Hug

# 593
Здравейте,ще сложа на стената едно писмо,което Мерием Аксой,админ на Universal Fans e написала до сценаристите,ще се погрижат да стигне,там където трябва.Поради това,че го преведох много бързо,може да има грешки,за което предварително се извинявам!

Драги сценаристи на „Каква е вината на Фатмагюл?”

Ние сме зрителите на „Каква е вината на Фатмагюл?”Започнахме да гледаме сериалът с голям интерес,за...щото има завладяваща история.След няколко епизода,забелязахме непоследователност и повтарящи се действия в сценария,загубихме интерес към сериала.Само заради,това че вярвахме в сериалът,а също и заради завладяващото присъствие,на невероятно добрия талант,Енгин Акюрек,продължихме на инат да го гледаме.

Не сме от тези,които с приключването на епизода,се задоволяваме само с това.Ние сме група,която след всеки епизод,говори,обсъжда,критикува,абсолютно всичко,декори,костюми,сценарий,игра на актьорите.Ние сме зрители с всичкия си.Вие сте се взели твърде на сериозно,че работата ви е успешна и смислена, че много се харесва,приемате и коментирате само похвалите към вас.
Драги сценаристи,твърдението че това е социално послание излезе от пътя си.Само че може с това да се попречи,точно там където трябва да помогне,Взряхте се само в рейтинга,само че се захванахте с грешните герои и въпроси..Запознахте ни с болката и безпомощността на Фатмагюл,с преживяната трагедия,но я превърнахте в антипатичен герой,а от новините които идват,разбираме,че вие настоявате,това да е така.Искаме да ви попитаме,това в чия полза е?Зрителят хареса Керим,одобрява и поведението му,това е много хубаво.Само,че до сега ни накарахте да мислим,че за Керим няма щастие,че ако не избяга няма да бъде щастлив.И малкото щастие,което изпита,направихте така че да му приседне на гърлото.Разбра се,че вие изобщо не четете писмата,които ви се пишат.не приемате критика.Да, вие дадохте много социални послания,само че зад сцената,това остана само като реклама на билборд,за сериала.Посланията се оказват лъжливи.Най-малкото на нас,зрителя така ни изглежда.
Основният проблем е непоследователността на сценария.Не достатъчно обсъждан от вас,с грешки след грешки.Нито един характер,не стъпи здраво на краката си,ако един профил,в един епизод е добре,след два,три,тотално се променя.Хората са или много глупави,или много лоши.Керим се превърна в безпомощен и нещастен герой.Жените са глупави и непоследователни.С изключение на Мустафа,всички лоши характери,се подобриха,дори изнасилвачите станаха симпатични.Мустафа е най-ирационалният характер.От невеж младеж рибар го превърнахте във всемогъщ,човек,който върти на пръста си абсолютно всички.Той беше най-лошият във сериал,като лош съдия,който съди..Превърнахте го в доминираща фигура,с него нямаше нито един хубав момент.
Убеждавахте ни,с обещанието за надежда.Отидохте към безнадежността.Любовта е в основата на оригиналния сценарий,но вие прекалено много вулгарно се отнесохте към Любовта.
Молим Ви,вземете се в ръце,приемете критиката.Отнесете се и към нашето мнение с разбиране и,а не само към тези,които харесват работата ви.Остана много малко,достатъчно го орезилихте,поне от сега се поправете.
Молим ви махнете ръцете си от любовта и надеждата...
Ако Дени се съгласи,а също и вие,ще кажем да сложат и името на нашата страница като подпис.
    Копнах го от фейса

# 594
Мда,Явно е време да погледаме римейк на турския вариант "Момчето си отива".Фатмагюл тябва добре да си помисли "А сега накъде?".Тя ако за всяко споменаване на името Мустафа чупи по една чиния татко Фахретин най-добре да инвестира във фаянсовата промишленост!?! Все пак доколкото си спомням Керим,май можеше да прави грънци,така че да купува глина,да завърта колелото и да почва,че скоро ще останат без съдове! Hug Grinning

# 595
  • Пловдив
За Решат чух олмуш, демак умря  newsm78 Зори, поправяй ме , ако греша  Rolling Eyes Ха, а възможно ли е писмото до Ф да е от Ердоан, а не от М  newsm78

# 596
kamy70,   bouquet  Hugмного ти благодаря за превода! Интересно писмо, но никак не съм съгласна с него, освен за Мустафа донякъде.

# 597
Не, бонбон  Hug Това го превдохме като "изповед", според мен са признанията на Ердо. Писмото си е от Мустафато, просто искат да заблудят зрителя. Решат е "много зле" ама дали ще умре, не става ясно.

# 598
  • между морето и небето
 Hug,

Тъкмо влизам във форума и хоп ... трейлър!
За къде ли се е затичала Фг? да не би керим да е затръшкал столовете по верандата?

Ваня,   bouquet

# 599
За Решат чух олмуш, демак умря  newsm78 Зори, поправяй ме , ако греша  Rolling Eyes Ха, а възможно ли е писмото до Ф да е от Ердоан, а не от М  newsm78

Злати,и аз това си помислих....защото не ми се връзва някак Мусти да й е писал от прокуратурата

Общи условия

Активация на акаунт