Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте преписвачки,моралистки и актавистки. Simple Smile Привет и на всички нормални дами.Гледам тук пак модераторите са се вихрили с метлата!?!Тъжна история,ама май това е нормално за място пълно с жени,така че успокойте топката и се усмихнете.Понякога помага.  Hug Grinning

# 571
Айдааа  Cry фрагмани - йок явно... Сигурно тогава чак в сряда след като е bir kaç gün. Чок шашардъ  Shocked

# 572
Прецакани сме, отново
Между другото Круелка може и да си права, да снимат наново 75 еп.  Joy

# 573
Ей, тези хора са решили да пекат на шиш до последно. Не че с фрагмана щяхме да мирясаме, ама...

Добромире, изплашихме ли те вече?  Joy

# 574
Сигурно реанимират Мустафата,а може и духът му да се е вселил в Яшаран и да живее чрез него...
Струва ми се,че заради зрителския интерес се появи този техн.проблем.Как досега нямаше проблеми и точно на най-интересното се случи..

# 575
  • Пловдив
Мараба разузнавачки  Grinning Много нищите, много умувате, ама никоя не позна  Wink

Скрит текст:
писмото на Мусти е  до мен и Ф плаче от ревност

Зоринце, ама много си ми задобряла с турския, къз Направо заслужаваш не 5 а

Скрит текст:
на цяло  Laughing Hug

Добромире
, лесно ти е на тебе с топки, а ние от къде да ги намерим   Thinking  Joy

# 576
  • Разград
Fatmagülün Suçu Ne 75.Bölüm Fragmanı

# 577
Ванче, евалла!  Hug Сега я втасахме!

# 578

Браво, vania_e Hug Hug Hug

# 579
Злати,  Joy
Знам,че е до теб писмото, честно да си кажа и аз ревнувам, но нищо не мога да направя, сърцето му вече е избрало  smile3521 Ти само гледай Фатмагюл да не ти направи вуду кукла , че тогава... лошо лошо  Joy
Ох, seni cok seviyorum  Hug
Ф чу по телевизията за смъртта на Мустафа. Казаха на Ердо,че Решат се е влошил.Обаче този,дето го дават,че пише писмо не е ли Ердо ?  Shocked
Cruela, какво стана бе, нали уж технически проблем ?  Joy

# 580
Някой да каже какво написа Ердоан, моля! Зорничке, хелп!

# 581
  • В Града на Липите
Ваня, мерси.   bouquet
Както винаги, повече от ужасен трейлър.  Cry
Остава сега Ердоан да почне да пише писма  ooooh!

# 582

Добромире[/b], лесно ти е на тебе с топки, а ние от къде да ги намерим   Thinking  Joy

Като гледам,повечето сте мами,та предполагам топките за които намекваш са ви най-много на една ръка разстояние!?!За госпожиците е малко по-трудно,но при желание ще намерят.Няма невъзможни неща.Пример- любовта между Фатмагюл и Керим! Hug

# 583
Здравейте преписвачки,моралистки и актавистки. Simple Smile Привет и на всички нормални дами.Гледам тук пак модераторите са се вихрили с метлата!?!Тъжна история,ама май това е нормално за място пълно с жени,така че успокойте топката и се усмихнете.Понякога помага.  Hug Grinning

Съгласна съм с теб !  Hug

# 584
Ей го на трейлъра.
Браво на Ваня!
Ами май пак са преписали от тук.Нищо неочаквано-писмо ,Ф и Асу страдащи ,Керим с онзи поглед аха да почне да хвърля.Само Ердо не го бяхме предвидили  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт