Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 930
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Разград
Kerim Fgül Düğün Klibi 'Everything I Do' Bryan Adams

# 556

Да не се чудите кой е уведомил модератор за пост 393 на mamaris за нейната първа брачна нощ...Преди една седмица обявих , че за подобни писания веднага ще уведомявам...

Може и да изглеждам Дон Кихот срещу подобни постове , но този филм и посланието му не заслужават това...

Аз да питам понеже съм от тези които са паднали от балкона на глава и пишат само глупости .Къде му е посланието на филма ?Жертвата да се ожени за един от насилниците ли си?В Турция може да има филма послание и кауза ,но за мен лично не.

Дикси, е сега те изядоха. Дръж се здраво да не паднеш. Нали не знаят, че нищо не е както изглежда.

# 557
Ваня Hug, последния клип е направо уникален  Joy  Joy  Joy Благодаря ти.

mamata48, благодаря ти за съпричасността  Hug

И аз надничам за трейлър, ама май още го няма  newsm78

И аз превъртвам "Канал Д",но нашия филм си стои със стария трейлър.Иначе обновиха преди малко страницата.

# 558
Аз да питам понеже съм от тези които са паднали от балкона на глава и пишат само глупости .Къде му е посланието на филма ?Жертвата да се ожени за един от насилниците ли си?В Турция може да има филма послание и кауза ,но за мен лично не.
[/quote]
Извимявай,но не съм съгласна К не е изнасилвач,той не изнасили Ф!!!!
Според мен посланието на филма е,че всички си получават заслуженото рано или късно!

# 559
  • София
Докато си чакам трейлъра по Канал Д,който така или иначе Круела ще  хване, си мислех/съвсем не по темата/,тъй като скоро няма да има КВФ, в какъв сюжет бих искала да видя Енгин.
Скрит текст:
Досега двете роли,в които сме го гледали все е лудо влюбен мъж.
Та затова сега много ми се иска да видя Енгин в ролята на много студен и страшен мъж.Иска ми се в него да е влюбена до лудост жена,която той да отхвърля,да бъде дори жесток, а тя да се бори за любовта му.Иска ми се той да я обича силно, но да не си го признава.Иска ми се много страст и ако може никакъв екшън.Мечтая си само,де  Mr. Green.

п.п. Освен това по канал Д мернах и Куркумка да лети на една реклама Joy Joy Joy

# 560

Да не се чудите кой е уведомил модератор за пост 393 на mamaris за нейната първа брачна нощ...Преди една седмица обявих , че за подобни писания веднага ще уведомявам...

Може и да изглеждам Дон Кихот срещу подобни постове , но този филм и посланието му не заслужават това...

Дикси, е сега те изядоха. Дръж се здраво да не паднеш. Нали не знаят, че нищо не е както изглежда.
Ааааа споко главата ми свикна няма на къде повече Hug

# 561
Привет !  Hug
Мустафато оставя последно сърцераздирателно писъмце. Злати - дай пет Joy Ясно е като бял ден,че Фатмагюл ще се разстрои и това ще си е съвсем в реда на нещата. Предполагам,че е написал колко съжалява и какви са неговите причини за направените грешки. Керим трябва да прояви разбиране, а не да се "нацупи" ако тя пролее някоя сълза. Той пък иска без хич, не може !
Да Ви кажа, аз съм по-върла противничка на Мукадесата отколкото на Мустафа. Мустафа го помня в първата серия (нищо,че беше за много кратко) като нормален млад мъж, който си личеше,че има комплекси и типични за турците разбирания (което вече разнищихме отдавна,че идва от семейното възпитание и средата), но Мускадесата си беше гадна във всеки етап. Винаги е завистлива,некоректна,меко казано нетактична. Мустафа допусна фатални грешки и деградира. Мукадес е такава по природа. Точно поради тази причина, писмото на Мустафа ще напомни на Фатмагюл за старите,безгрижни дни, когато Мустафа е бил мъжът на мечтите й. Споменът за щастливите мигове с "предишния Мустафа" ще породят и съчувствието й към него.
Обаче ако този път Керим започне да се тръшка, ще постъпи глупаво и ще проличи, че сценаристките само "пълнят" епизодите с нелогични неща. Време е да покажат духовната им близост, време е Фатмагюл да сподели истинските си чувства за всичко, даже закъсняха белите птици. Пред кого да се разкрие тя най-много, ако не пред съпруга си ? Нали Керим трябва да е най-близкият й човек. Въобще много противоречия виждам до тук аз и тихичко си чакам да ме опровергаят. Хади бакалъм.

# 562
Докато си чакам трейлъра по Канал Д,който така или иначе Круела ще  хване, си мислех/съвсем не по темата/,тъй като скоро няма да има КВФ, в какъв сюжет бих искала да видя Енгин.
Скрит текст:
Досега двете роли,в които сме го гледали все е лудо влюбен мъж.
Та затова сега много ми се иска да видя Енгин в ролята на много студен и страшен мъж.Иска ми се в него да е влюбена до лудост жена,която той да отхвърля,да бъде дори жесток, а тя да се бори за любовта му.Иска ми се той да я обича силно, но да не си го признава.Иска ми се много страст и ако може никакъв екшън.Мечтая си само,де  Mr. Green.

п.п. Освен това по канал Д мернах и Куркумка да лети на една реклама Joy Joy Joy

Ако е верен слуха,че ще влезе във Великолепния век от 3-ти сезон,тогава може да го видим и като такъв

# 563

Преди 7 минути
fatmagulunsucunecom публикува:

Kanalımızdaki teknik bir arıza nedeniyle bölüm ve fragmanları bir kaç gün http://www.youtube.com/user/ayyapimtv/featured kanalımızdan takip edebilirsiniz

Thinking Thinking Thinking Thinking  Thinking

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom

Галиба трейлър йок...  Sad

# 564

Та затова сега много ми се иска да видя Енгин в ролята на много студен и страшен мъж.Иска ми се в него да е влюбена до лудост жена,която той да отхвърля,да бъде дори жесток, а тя да се бори за любовта му.Иска ми се той да я обича силно, но да не си го признава.Иска ми се много страст и ако може никакъв екшън.Мечтая си само,де

Дани,

Ами ти му отреди роля, която е самия му живот. Смятам, че не е студен и жесток, но втората част с влюбената в него жена дето да я отхвърля - сигурно доста често му се налага да я играе.

# 565
# 566
Cruela рабирам нещо от рода,че имат технически проблем ? И след няколко дни щяло да има фрагман - bir kaç gün ?  Thinking

# 567
  • В Града на Липите
Cruela рабирам нещо от рода,че имат технически проблем ? И след няколко дни щяло да има фрагман - bir kaç gün ?  Thinking

Ха, че то след няколко дни е четвъртък.

# 568
Цитат
Извимявай,но не съм съгласна К не е изнасилвач,той не изнасили Ф!!!!
Според мен посланието на филма е,че всички си получават заслуженото рано или късно!
Беше ли там?Видя ли я?Хвана ли я?Фатмагюл видя ли го над нея?Кой знаеше ,че не е в началото?Самите му действия и бездействието да я спаси от другите го правят съучастник.

# 569
Cruela рабирам нещо от рода,че имат технически проблем ? И след няколко дни щяло да има фрагман - bir kaз gьn ?  Thinking

Sad И аз така го разбрах. А и съобщението е официално.  Peace

Скрит текст:
Поради зрителското недоволство от 74 епизод вече заснетия 75 го снимат наново...

Общи условия

Активация на акаунт