Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 540

Възхитена съм от модератора -  поста е изтрит е моментално !?

ДОБРЕ!

Обаче и мен трябва да ме изтриеш,преди малко пуснах нещо което няма да ти хареса!

# 541
Според мен също е нормално Ф да прояви съчувствие към Мф, не като към любим, а като към човек. Спомням си думите на К, когато намериха Мф полуумрял след отвличането, той каза: Не искам да умира, никога не съм искал. Тогава тя беше леко притеснена за състоянието му, поне според мен, но К я разбра. Ще я разбере и сега, ако тя почувства тъга.
Някой беше писал, че щом страда за Мф по същата логика трябва да страда и за Вурал и Ердоан, и Селим. Не - не е така. Единият я нарани, но е бил дълго време част от животай. А другите изобщо не ги познаваше. Те бяха САМО нейни врагове.

# 542
Миленче, добре че ти се загледа, че да позагледам и аз Мюмтаз бей. Вратовръзката е на лилави и розови симетрични петна. Peace
Скрит текст:
И малко ме дразни. По-върви за моя човек. Впрочем  - отпускам ти го до петък. Но за събота и неделя - ТУК! При мен!
Ама като ти е на сърце - халал да ти е.  Hug Ще те пазя от всяка конкуренция! Joy

# 543

То на теб само модератора ти обръща внимание! Какво ли не правят хората от липса на внимание,ей!  doh

# 544

Да не се чудите кой е уведомил модератор за пост 393 на mamaris за нейната първа брачна нощ...Преди една седмица обявих , че за подобни писания веднага ще уведомявам...

Може и да изглеждам Дон Кихот срещу подобни постове , но този филм и посланието му не заслужават това...

Постът на мамарис беше ироничен, но явно не сте успели да го схванете.

# 545
Миленче, добре че ти се загледа, че да позагледам и аз Мюмтаз бей. Вратовръзката е на лилави и розови симетрични петна. Peace
Скрит текст:
И малко ме дразни. По-върви за моя човек. Впрочем  - отпускам ти го до петък. Но за събота и неделя - ТУК! При мен!
Ама като ти е на сърце - халал да ти е.  Hug Ще те пазя от всяка конкуренция! Joy

Joy  Joy  Joy  Joy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546

То на теб само модератора ти обръща внимание! Какво ли не правят хората от липса на внимание,ей!  doh
Правят като теб, mp42! doh
Такива като Нелка изказват мнение.

# 547
Браво, Нелка!
Черна котка, човешко е да проявиш съчувствие. В този смисъл, когато Мустафа беше ранен, и Керим, и ФГ не му желаеха смъртта. Те търсят справедливост, а не отмъщение.
Но сега ситуацията ми се стува различна, Мустафа отиде твърде далеч. Той нае убиец за Керим. Струва ми се, че колкото и човечни да са ФГ и Керим, няма да съжаляват, дори си мисля, че смъртта на Мустафа ще им донесе облекчение.

# 548
..... А не мисля,че и той ще сподели с нея нещо от рода на :"Искам да се любим, ама в съзнанието  ми изскача онази картинка ..."

И аз не мисля, че той ще сподели това. Мисля си обаче, че би могъл да сподели: "Страхувам се да не я нараня физически, да не и върна спомена от онази нощ". И тогава Мерием можеше да им помогне, като предизвика този разговор, който се случи през нощта след сватбата. Обърни внимание, колко дълго Мерием прегърна Керим и колко притеснена беше, когато си тръгваха с Фатмагюл след сватбата. Тя усети, че нещо не е наред с него, но го разбра много късно.
Иначе ние ще го утешим, ама де го Керим да пита?

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 17:33 от fantasya

# 549
Момичета докато се карате ще вземем да изпуснем трейлъра!!!

# 550

Правят като теб, mp42! doh
Такива като Нелка изказват мнение.

Така като ме гледаш дали мислиш,че страдам от липса на внимание! Аз също изказах мнение!

# 551
# 552
Момичета защо имам неприятното усещане,че може и да няма трейлър!

# 553

Да не се чудите кой е уведомил модератор за пост 393 на mamaris за нейната първа брачна нощ...Преди една седмица обявих , че за подобни писания веднага ще уведомявам...

Може и да изглеждам Дон Кихот срещу подобни постове , но този филм и посланието му не заслужават това...

Аз да питам понеже съм от тези които са паднали от балкона на глава и пишат само глупости .Къде му е посланието на филма ?Жертвата да се ожени за един от насилниците ли си?В Турция може да има филма послание и кауза ,но за мен лично не.

# 554
  • В Града на Липите
Ваня Hug, последния клип е направо уникален  Joy  Joy  Joy Благодаря ти.

mamata48, благодаря ти за съпричасността  Hug

И аз надничам за трейлър, ама май още го няма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт