Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • В Града на Липите
Мелек с теб ще си говорим на 4 очи  fight

Нямаш никаква проблема. На 4 очи може, да не е само по на 4 крака  Joy  Joy  Joy

Хайде чао дами и един признал си господин./може да има и други под прикритие, от известно време се съмнявам Simple Smile/ До довечера, че мен ме чакат едни господа дето наричат себе си майстори, ама още спорим за тази им титла.

# 526

Хриси,точно това е описано и в линка,който е в подписа ми...там има много истории на жени жертви на изнасилване и домашно насилие и интересното,е че извода до който стигнах четейки тези истории разказани от първа ръка е мълчание от страх да не пострада имиджа на семейството или от срам...Замислих се ако аз стана /да не дава горния/ на такова деяние дали бих мълчала.Наистина не знам,сигурно след като премине шока бих говорила...
Да би мълчала! Или поне доста дълго време!
newsm10

# 527
Хилоуууу, девъчки!   bouquet
Отбивам се да видим дали аджеба нашия спай Крю не ни е пуснала трея?
Крю, спиш джанъм, изюркай го тоя Хилал да го пуска вече. Flutter Crazy Wink Laughing Laughing

Тази. (Хилял Сарал) Ти ги подкара по турски без родове. А иначе я чакам да се натутка и после - К`вото дадат!  Wink

# 528
  • В Града на Липите
Круелита то е ясно какво ще дадат - Сълза... Мустафа... Сълза... Фатмагюл... Сълза Керим.
Дениз-Мехмед-Емре... може и Решат за цвят...
Айде дано този път да сгреша.  Joy

# 529
Ей,сега проверих по "Канал Д",няма трейлър !

# 530
Славенка, тенкю ашкъм, значи да го чекам на телефона, че малката си е харесала един замък за скачане и осъмвам там, даже превода още не съм гледала още.  Crazy Което ми напомня да благодаря на Мерием, Морганка и Алексче за бързината и качеството.  Hug Hug

# 531
# 532
Хриси Hug,успокои ме Grinningняма да я мисля повече Мука!
Вени Hug,привет  и мерси за Керим,че ни носи нещо безалкохолно ли,бира ли що Grinning?
april07  Hug,добре дошла и от мен!

Момчето се е подготвило с вино останало от сватбата  Joy Joy Joy

# 533
Излезе ли тейлъра????

# 534

Тц,още се губи по пътя

# 535
# 536
Тази п.б.н. никога няма да я забравя - брутална, жестока, сурова, истинска. Запечата се в мозъка ми и в сърцето.

За Ердоан имах надежди, че е на път да се очовечи, но клетвата му ме свали на земята. Явно няма да има разкаяли се, освен Перихан. За Мустафа много отдавна съм в отбора на коравосърдечните. Само веднъж залитнах, докато го съдеха, от тогава не ми е трепвало сърцето за него. Но, ако на Фатмагюл й стане мъчно, бих я разбрала напълно. Вярвам, че и Керим ще я разбере. Същественото, което остава след Мустафа няма да е детето му като наследство за Фатмагюл, абсолютно съм убедена, иначе моите клетви за сценаристките никак няма да им харесат. Хаджер ще си гледа сина с мъжа, който я обича. Само ни тормозят с тези подсказки. Crossing Arms Крюела, останаха ли ти нокти? Joy

Славенка, Хриска, пак съм се смяла с глас на вашите творения. Е, Славена ме и натъжи, ама като си видях калинките пак се разсмях.

Мамата48Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug

# 537

Възхитена съм от модератора -  поста е изтрит е моментално !?

# 538

...... Проблемът на Керим е много личен , интимен и той не би го споделил с нея открито. Може би донякъде,но не всичко,което го притеснява. А Мерием няма как да знае къде точно е проблема....

daniela.qnkova ,
Скрит текст:
Мерием знае какъв е проблема на Керим. Тя му казваше: "Бъди нейният някой. Ако тя ти прости, може би и ти сам ще можеш да си простиш."  Тя пропусна да забележи, че проблемът си "виси" над Керим с цялата си тежест. Довери се на лекарката и това притъпи нейната бдителност. Една майка не би трябвало да не забележи, че нещо го гризе и да се опита да му помогне. Мерием е много деликатна, но и много решителна. Аз даже си мисля, че все още не е късно да се състои такъв разговор между нея и Керим, особено ако отношенията между Фатмагюл и Керим по някакъв начин задълбаят в лоша посока. Лично мнение.
Скрит текст:
Имам си в къщи един такъв дето пали като Керим, руши всичко по пътя, мисли че винаги знае как да излезе от ситуация, а аз винаги знам дали се е справил или не, колкото и да отрича. Лошото е , че не винаги ме допуска да се опитам да му помогна.

Да,Мерием знае,че Керим се чувства виновен и не може да си прости ,че допусна ФГ да преживее ужаса на изнасилването. Но едва ли предполага,че това ще  му е спирачка в леглото. А не мисля,че и той ще сподели с нея нещо от рода на :"Искам да се любим, ама в съзнанието  ми изскача онази картинка ..."
Пък и Мерием ,колкото и съвременна жена да е , е продукт на консервативното възпитание - тя  дори пред ФГ и Муки, дето са жени,не сподели подробности от първата си брачна нощ. Не,че беше длъжна да дава обяснение на Муки  БАШ !,но за мен беше доказателство,че  се притеснява да говори за интимните неща.
Виж,ние тук не сме така- всичко си казахме за първия си път hahaha
Керим да дойде с нас да сподели, ще го утешим, ще го посъветваме,може и показно да му направим  Joy Joy

# 539

Общи условия

Активация на акаунт