Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 967
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
O Мукадес си я предстявм как на ранина събира в една кошница каквото е останало от сватбената трапеза и тича към младоженците в ритъм "Бягайте краченца да бягаме,че първа да им сервирам новината за Мустафата,барабар с каквото хартисало" Mr. Green

Хриси изпреварила си ме,аз докатосе вредя да си публикувам отговора Sad

# 511
  • София
Черно коте,да,темата е дълга, а и наистина си е до човека-характер,възпитание,среда-прави сте.То от там тръгва всяка гледна точка,всъщност...
Аз все се впускам в едни психологически разсъждения, ще ме извините  Laughing Laughing Laughing!
 Hug

Вени,привет, аз взимам първия,че е най-близко! Mr. Green

# 512
Макар че как ще се удържи Мука да не хукне още сутринта към къщата им Rolling Eyes Grinning?!

Боровинке, това е моята гледна точка:

Трейлър-мрейлър 2/еп.75

Скрит текст:
Ранна сутрин Мука се промъква на пръсти в коридора. В едната си ръка държи обувките, в другата останали от сватбата разни хранителни остатъци, като сърми, кюфтета, две парчета баклава и една пържола.
В момента в който прекрачва входната врата се сблъсква с Кадир бей, който седи отпред на площадката, чете вестник и посреща изгрева.
- Добро утро Мукадес ханъм, как спа - вежливо я пита той.
- А, добре спах, добре. Реших да занеса малко храна на Лодос, че сигурно е гладен завалията, едва ли ще се сетят за него днес.
- Аааа, Мукадес ханъм, не на мене тия - клати глава Кадир бей, - не напразно съм учил за адвокат. Мерием, любима... - провиква се той, когато вижда сънената си жена на вратата, - време е да тръгвам за работа. Ела да поемеш дежурството, оставил съм ти кръстословицата във вестника, захарче мое. В 12,00 съм повикал Мюмтаз да те смени.
- Ама как може такава липса на доверие, как може - възмущава се Мука и захапва една сърма от безсилие.

april07   Hug, добре дошла.
Според мен, Ердоан и Селим ще стигнат до съда, но кой знае. Започнах и аз да се изненадвам напоследък. За Керим отдавна очаквам условна присъда, поне според това, което четох за законите им.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 513
Хриси, страхотен трейлър, много ме зарадва Кадир бей!

april07 добре дошла! Според мен, може и да си права, докато дойде делото, Господ ще е раздал правосъдие...

# 514
  • В Града на Липите
Едже   Hug извинявам се. Просто пиша по-бързо от теб  Joy  Joy  Joy професионално изкривяване.
То вече започнахме не само да си довършваме мислите, но и да си ги четем.
Започвам да се плаша  newsm78

# 515
Едже   Hug извинявам се. Просто пиша по-бързо от теб  Joy  Joy  Joy професионално изкривяване.

Хриси, ти не ги ли засече пак в кръчмата на по бира , че ми е любопитно?

# 516
  • Стара Загора
Хриси Hug,успокои ме Grinningняма да я мисля повече Мука!
Вени Hug,привет  и мерси за Керим,че ни носи нещо безалкохолно ли,бира ли що Grinning?
april07  Hug,добре дошла и от мен!

# 517

В един друг форум се появи клюка, че имало нещо си между Фърат и една от сценаристките. Ще си признаете ли или да ви набиваме клечки под ноктите?

# 518
Черно коте,да,темата е дълга, а и наистина си е до човека-характер,възпитание,среда-прави сте.То от там тръгва всяка гледна точка,всъщност...
Аз все се впускам в едни психологически разсъждения, ще ме извините  Laughing Laughing Laughing!
 Hug

Вени,привет, аз взимам първия,че е най-близко! Mr. Green

лошо няма всеки малко или много е психолог

# 519

Хриси, ти не ги ли засече пак в кръчмата на по бира , че ми е любопитно?
Хриси,я бързо си признавай!  Praynig

# 520
  • В Града на Липите
В един друг форум се появи клюка, че имало нещо си между Фърат и една от сценаристките. Ще си признаете ли или да ви набиваме клечки под ноктите?

Сакън, недей с лошото. Ще ти кажа на ухо. Едже е, тя харесва руси и синеоки  hahaha

п.п. Временно с Едже бирата я спряхме и минахме на Блъди Мери.

# 521
Временно с Едже бирата я спряхме и минахме на Блъди Мери.

Още по-добре. Ззначи повече са се разприказвали. Айде споделяй де, че сме любопитни всички.

# 522
Хилоуууу, девъчки!   bouquet
Отбивам се да видим дали аджеба нашия спай Крю не ни е пуснала трея?
Крю, спиш джанъм, изюркай го тоя Хилал да го пуска вече. Flutter Crazy Wink Laughing Laughing

# 523

Хриси,точно това е описано и в линка,който е в подписа ми...там има много истории на жени жертви на изнасилване и домашно насилие и интересното,е че извода до който стигнах четейки тези истории разказани от първа ръка е мълчание от страх да не пострада имиджа на семейството или от срам...Замислих се ако аз стана /да не дава горния/ на такова деяние дали бих мълчала.Наистина не знам,сигурно след като премине шока бих говорила...
Да би мълчала! Или поне доста дълго време!

# 524

Сакън, недей с лошото. Ще ти кажа на ухо. Едже е, тя харесва руси и синеоки  hahaha

п.п. Временно с Едже бирата я спряхме и минахме на Блъди Мери.

И откакто минахме на Блъди Мери,ептен я зациклихме...

Мелек с теб ще си говорим на 4 очи  fight

Гери Hug,трейлъра след 17 часа,обикновено като си тръгна от офиса вече е тръгнал и докато се прибера пристигнал и се настанил в моя комп Whistling

Общи условия

Активация на акаунт