Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 972
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Разград
Kalp Agrisi 彡FG&kerim

# 451
  • В Града на Липите

Цитат
А не никакво екранно време ,сакън да се маха. Иначе като го знам каква е гад в най хубавите им любовни моменти ще вземе да бута саксии ,вази , да чука да тропа и само ще ги стряска и прекъсва

Джолева, много си права. От таз гад всичко, може да се очаква. Още в следващия трейлър рогатия ще го отнесе завинаги.  Peace
Но все пак да бъдем милостиви, нека им се порадва ден два на младите.

# 452
  • Стара Загора
Хриси,Джолева шегувах се ,не искам никак да го видя тоя вече във филма .

# 453
  • Враца

Страхотно клипче! Този разговор на фона на проблемната нощ! Cry Cry Cry

# 454
  • В Града на Липите
За Мустафа не ми стана жал като го убиха, но за Мука да - когато Рахми и взе честно препечелените с кръшен танц пари. "Милата", като й видях физиономията ми дожаля за нея.  Sad

# 455
  • Стара Загора
Аз очаквах,че Мука ще си сложи парите от челото в скривалището/деколте Grinning.
А забелязахте ли какво пожелание имат"От днес да спите само на една възглавница!"?!

# 456
Мустафа е жертва и според мен.Но аз повече се сърдя на нашите приятелки -сценаристките,че го направиха по-лош и от най-лошите. Враговете в този филм бяха други и те заслужават най-лошата съдба.Тежестта се измести.
И аз като Хриси и Валето,реших,че Решат ще има съдбата на съпруга на Ляле.Дори ще е справедливо.
разбира се , че писмото на Мусти ще ни разплаче,...
Скрит текст:
как иначе....рейтинг гониме моля...
за четвъртък, за най- чувствителните  - добавка  към мерките на Марта
...
Скрит текст:
freespirit,много са те разочаровали нещо сценаристките!И аз ще се разочаровам,ако ме занимават още малко с Мустафа Confused.

п.п.Мацки,обаче тоя Мюмтаз много ви влезе под кожата,взе ви акъла с тая фешън вратовръзка Joy Joy Joy.

Мюмтяз е мой!Аз първа го съзрях,хич биля не си го и помисляйте да ми го вземате..Щото ще извадя тежката артилерия  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 457
Аз очаквах,че Мука ще си сложи парите от челото в скривалището/деколте Grinning.
А забелязахте ли какво пожелание имат"От днес да спите само на една възглавница!"?!

Не знам защо така го преведоха,но израза е "да остареете на една възглавница"

# 458
Фантазия,  Hug просто изразих гледната си точка. Може и да е грешна, просто така виждам нещата.
Не възприемам Мерием като типажа майка, която би седнала да разговаря с почти тридесет годишния си син на такава тема. Сигурна съм, че много майки биха го направили, но не мога да си представя Мерием в тази роля.
Честно казано, може и да има вина, че не се вгледа наистина в него. Но дори и да го беше направила, освен проблема му с ревността към Мустафа, не знам дали щеше да забележи нещо друго. Точно този проблем, сякаш измести много по-важния.

Абсолютно мисля като Хриси.  Peace
Уважавам мнението  на Добромир и Фантазия, но не съм съгласна. Проблемът на Керим е много личен , интимен и той не би го споделил с нея открито. Може би донякъде,но не всичко,което го притеснява. А Мерием няма как да знае къде точно е проблема.

Добромир, ако ФГ беше останала в стаята на Керим онази нощ в Бодрум, мислиш ли, че нямаше да се случи същото, като през п.б.н ? Според мен щеше. Ако този  така наложителен разговор между тях се беше провел тогава,те  щяха да бъдат по- готови  за първата си брачна нощ. Това щеше да е положителното .
Права е ФГ като казва,че те двамата  заедно ще се излекуват,помагайки си един на друг.  Съвети от близките, дори от психоложката не биха им помогнали.  Мое мнение.

# 459
Шепот от отвъдното в дом Илгаз
Скрит текст:

Пълнолиние...Тишина ...Дом Илгаз е потънал в сън...Мадам Илгаз спи сгушена в прегръдкада на господин Илгаз-младши...Чува се дращене по стените....Бледа светлина минава от стая в стая...Чува се трясък от счупено стъкло...Лодоз лае в истерия...Черната котка на съседите се е скрила,под масата на верандата и трепери в ритъма на кучешкия лай....Мадам  Илгаз се събужда от целия този шум,сръгва нищо неподозиращия Керим бей в ребрата,който гледа сънено и недоумява....
-Джанъм,какво има?
-Керим,в къщата има дух...-
-Фтамагюл,сънувала си....Мен виждаш,а не дух....Хайде заспивай,късно е...Ела ще те прегърна...
След 5 мин.
-Керим,ставай ще викаме ходжа да чете молитва на къщата...Така не става и курбан ще дадем,да знаеш....
..........................................................
3 месеца по-късно...
Новолуние...Тъмнина и тишина,като в първобитна  пещера.Дом Илгаз е потънал в сън...Чува се удар от удряща се врата,шум от бягащи детски крачета по пода...На сутринта мадам Илгаз намира бележка .под спящата  на верандата черна котка и пазещия я Лодоз:

„Фатмагюл,пиша ти оттам откъдето никой не се връща...ха-ха...преди три месеца бях полтъргайст 1 степен,сега съм духче с ранг Каспър...Да му опустея на некадърния ходжа дето го намерихте,вместо да ме прогони,той ми обърка ДНК-то и сега съм  един вид ГМО в отвъдното...вместо да ви плаша и да не ви давам покой,ще чета детски приказки на кучето и котката..И курбан се прави с коч,а не с двуполова овца,взета от  лаборатория за генетични изследвания,ама нали Мукадес ви учи по тънки да мините....Няма справедливост ни на този,ни на онзи свят....”

Мадам Илгаз надаева пронизителен вик и припада...Керим-бей тича с все сила ...Милва нежно жена си по косата и и шепти „Мила,хайде стани пак зи заспала пред телевизора ...и иимай си гледала онова риалити с духовете...”

# 460

newsm10  Bir yastıkta kocayın   Да остареете на една възглавница(за младоженци)

За почитателите на Берен Саат.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 14:26 от Cruela

# 461
  • Стара Загора
Цитат
 Публикувана от:mp42
Милена Hug,мерси за пояснението,така звучи по-добре!
За Мюмтаз ти  си първа там и никой друг  Grinning!
Круела Hug мерси и на теб!

Цитат
ако ФГ беше останала в стаята на Керим онази нощ в Бодрум, мислиш ли, че нямаше да се случи същото, като през п.б.н ? Според мен щеше. Ако този  така наложителен разговор между тях себеше провел тогава,те  щяха да бъдат по- готови  за първата си брачна нощ. Това щеше да е положителното .
Права е ФГ като казва,че те двамата  заедно ще се излекуват,помагайки си един на друг.  Съвети от близките, дори от психоложката не биха им помогнали.
Даниела,споделям твоето мнение!

# 462
Толкова сте бързи не смогвам да ви прочета , та какво остава да пиша. Но на мен ми е достатъчно да ви чета  Laughing
Пускам този пост , за да ви благодаря за един прекрасен филм , който изгледах благодарение на вас - ''Ако бях облак''. Нямам думи ...... трайно остава в сърцето ми .
www.youtube.com/watch?v=sHaeROfbtrk[
 ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ВАС   bouquet
Не съм сигурна , че клипчето ще излезе  Mr. Green(песента от облака  Simple Smile )

P.S. Колкото до Енгин , убедих се , че във всички филми , в които играе ръцете му сякаш играят отделна самостоятелна роля .  Thinking

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 14:46 от Barboranka

# 463
  • Разград
Engin Akyurek. I just wanna hold ya

# 464
Цитат
 Публикувана от:mp42
Милена Hug,мерси за пояснението,така звучи по-добре!
За Мюмтаз ти  си първа там и никой друг  Grinning!
Круела Hug мерси и на теб!

Цитат
ако ФГ беше останала в стаята на Керим онази нощ в Бодрум, мислиш ли, че нямаше да се случи същото, като през п.б.н ? Според мен щеше. Ако този  така наложителен разговор между тях себеше провел тогава,те  щяха да бъдат по- готови  за първата си брачна нощ. Това щеше да е положителното .
Права е ФГ като казва,че те двамата  заедно ще се излекуват,помагайки си един на друг.  Съвети от близките, дори от психоложката не биха им помогнали.
Даниела,споделям твоето мнение!

Божее,и аз да съм първа някъде!  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт