Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 024
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Оставам с неприятното впечатление,че се заформи група от няколко съфорумки които по всякакъв начин искат да си върнат първото място във форума и не знам с какво Малчева им вади очите.То не бе моралистки,не бе чудо!Като ги чета все ми иска да ги попитам:Вие как сте заченали децата си?
В руския език има много грозно определение за такива жени-моралистки.

Вчера пък обвинихте Малчева едва ли не в кражба!Ами аз пък съм на мнение,че тази Теди е взаимствала от Малчева.

# 316
Аааа,докато си изгледам пак епизода с превод,вие сте се развихрили
mal4eva1984 Не си длъжна да се обясняваш разбира се. Аз съм учител и знам как се случват нещата след това - работите на децата, особено добрите, остават в училище и от там те много лесно могат да попаднат в ръцете на др деца и .т.н и т.н. На мен пък ми е чудно защо всеки ден някой трябва да се прави на шут тук в темата - да наставлява, да изследва, да проверява кой какво прави и да си позволява да отправя някакви тъпи иронични забележки. Айде секи да си гледа  него си и да не избива комплекси тук - за същото само преди няколко страници призоваха и други момичета от темата.  

правилно!!!
Малчева,не обръщай внимание на тези коментари.Мисля,че вчера достатъчно неща се изписаха относно нападките към някои от момичетата.Срамота е!!!Какво ви става бе хора,засрамете се!Как можете да хвърляте обиди и нападки наляво и надясно към хора,които не познавате?За мен е удоволствие да чета Малчева и другите момичета и хич не ме интересува кое от къде е дошло.Имах няколко разговора с Малчева на лично и сама съм си направила заключения какъв човек е.Ако имате проблем,решавайте си го на лично!
Малчева,за мен си един прекрасен човек с много нежна душа и страхотно чувство за хумор!

сега за филма-очарована съм,развълнувана съм,дъха ми спря....

Решат-не трябва да умира според мен.Да остане жив,но немощен,беден и изоставен от всички,макар,че Перихан едва ли ще го изостави.
Селим-не знам какво ще бъде неговото наказание,но продължава да се надява пак на семейството си-изпратиха му пари,не прави нищо,за да промени положението си
Мукадес-бисер след бисер ги ръси по време на сватбата.Надявам се новината за Мустафа да я стресне и да си вземе поука от постъпката си.Ако не беше написала писмото,Мустафа щеше да бъде в невидение относно случващото се навън,нямаше да наеме убиец,нямаше да бяга,за да го убият.А ако беше станало нещо...как щеше да живее с мисълта,че е виновна за смъртта на Керим. Сега Мустафа ще й тежи.
Мустафа-обсебен от фиксидеята Фатмагюл .Мисълта че тя ще бъде булката на Керим го погуби,той нямаше желание да живее.Животът му поднесе една нежна душа за съпруга,но той буквално се подигра с нея.Дори не попита как е тя,а го интересуваха само новините покрай сватбата.

Мерием-в Бодрум не вярвам да е имала задни мисли,та нали като се върна Фатмето от разходка,тогава сподели мислите и чувствата си

Керим и Фатмагюл-много влюбени,но и много наранени.Пътят един към друг,особено в леглото ще бъде труден и тежък.Дано ни покажат хубавите неща,които ще се случат в последствие и на 21 юни да видим едни остарели,но още влюбени  сладури,които седнали на масичката на верандата,разглеждат своя семеен албум,обградени от деца и внуци....

# 317
Добро утро!  flower flower

В тъмнината, тихичко стоя,
вперила поглед в тъмната стая.
Тайно се надявам, да чуя от теб: Ела!
И все стоя и чакам , свършва нощта,
все още не мога да свикна, че в леглото ни аз съм сама.
Сутрин е красива и прекрасна,
но утрото за мен е самота,
защото само в тъмнината се надявам да чуя Ела.
Ето нощта наближава,
Изморена отпускам глава,
зная поне в съня ми ще сме двама и ще чуя от теб Ела!

Неизвестен автор
Скрит текст:

Поредна нощ, последна...думи,изказани в миг на ярост или чистата истина спотаявала се дълго в нас. Ще е за последно да сънувам в твоето легло и последна ще е гледката на сутринта от твоя прозорец. И за последно утре ще прекрача прага на твоят дом,спокойна че съм сбъднала желанието ти. Искам всичко назад да върна и искам до теб уморена да отпускам глава, така както свикнах, така спокойна да заспивам сигурна в тази нощ и в утрешния ден, сигурна че на този свят аз не съм сама. Имаше моменти, красиви и не чак толкова, но те бяха наши - никой няма да ги открадне от там където ще ги скрия. Тръгвам си утре, и ще те целуна, но не за сбогом, не... с теб не бих се сбогувала - не и с теб. Искам просто да те докосна и да запазя усещането колкото се може по за дълго, за да има какво да ме поддържа жива. Нищо няма да оставя,което да напомня за това,че някога ме е имало, за да е по лесно, обещавам и нищо няма да забравя, за да няма заради какво да се връщам.
Слънцето изгря - как те осветява и описва красивите ти черти. Ще постоя още малко - тук на крайчето на твоето легло, за да те погледам. Целувам те мило, обичам те,но трябва да тръгвам по своя път - какъвто и да е той...такъв какъвто ще бъде без теб.

# 318
Оставам с неприятното впечатление,че се заформи група от няколко съфорумки които по всякакъв начин искат да си върнат първото място във форума и не знам с какво Малчева им вади очите.То не бе моралистки,не бе чудо!Като ги чета все ми иска да ги попитам:Вие как сте заченали децата си?
В руския език има много грозно определение за такива жени-моралистки.

Вчера пък обвинихте Малчева едва ли не в кражба!Ами аз пък съм на мнение,че тази Теди е взаимствала от Малчева.

Добро утро сладурки
Огромно благодаиа на екипа за превода

newsm20  bouquet  love001 Hug newsm74

# 319
Ето ви още един плагиат !

Скрит текст:
http://forum.pic4e.net/view.php?id=1122
Ето какво е написал:
Понякога тихо мечтая за танц със момиче едно,
но никога Боже незная кога и къде ще е то !
... Незная , но иска да бъде в горичка сред лунни лъчи
и в тъмното тя да ме гледа с големи и тъжни очи
...И в ритъма луннен за миг да забравим
за денят превъртял се на ролка
за лика на суетният ден
за болката в тебе и мен
....Понякога тихо мечтая за танц със момиче едно ,
но никгога боже незная кое и къде ще е то ?!... :*)
И сега какво правим?  Twisted Evil
Много ми е интересно зайчето от къде ще изскочи!
 Peace
Славена, newsm20 newsm20

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 10:16 от mal4eva1984

# 320
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Добромир, интересен паралел Хайтов - КВФ. Като си изпия кафето, ще го осмисля.  newsm78
Но натиска от очакванията за тази нощ понякога наистина е огромен, особено ако е първата.

Бебо, като ти разтълкувах съня, стигнах до извода, че нямаш търпение Мука да си получи възмездието  Grinning

п.п. Серията с превод много ми хареса, но не ми промени мнението. Остава си същото, каквото беше и в началото. Но и аз като вас, вече започнах да вярвам, че накрая може и да ни поднесат нещо неочаквано, в смисъл приятно неочаквано.

# 321
Попадна ми тема в мамата "Какво правихте през първата си брачна нощ?" -сега не мога да намеря линка,но имаше доста интерсни споделени моменти...Интерсно какво ли би споделила Фатмагюл за тази нощ...Вие бихте ли споделили,в очакване на фрагмана  newsm78

Скрит текст:
След като 1 час милото ми разплита "Козунака",каквато ми бе прическата и сваля фиби,легнахме и заспахме като най-добри приятели,толкова бяхме уморени....2 дни след това той замина за далечната Америка за 6 м на специализация  ooooh! ooooh! ooooh!

# 322
Попадна ми тема в мамата "Какво правихте през първата си брачна нощ?" -сега не мога да намеря линка,но имаше доста интерсни споделени моменти...Интерсно какво ли би споделила Фатмагюл за тази нощ...Вие бихте ли споделили,в очакване на фрагмана  newsm78

Скрит текст:
След като 1 час милото ми разплита "Козунака",каквато ми бе прическата и сваля фиби,легнахме и заспахме като най-добри приятели,толкова бяхме уморени....2 дни след това той замина за далечната Америка за 6 м на специализация  ooooh! ooooh! ooooh!

Аз съм споделила в началото на темата.Така че съм се отчела пред форума Simple Smile

# 323
Много е голям Хайтов!!
Добромир благодаря !
Много често си го чета .

# 324
  • софия
Добро утро и от мен!! Hug

не съм изгледала превода, а честно казано нямам и желание...още не мога да простя на  дамите от Босфора, че ме свалиха на земята и ми дадоха да разбера , че както и Круелка е писала - рейтинга си е рейтинг... както и да е.... чета вашите прекрасни постове, за които тези двете в случая нямат никаква заслуга .......прекрасните ви мнения, разсъждения, сценарии и фантазии са плод на душите ви и съм щастлива , че  ги споделяте с мен..... Hug Hug Hug

Славена  - това в първия спойлер е прекрасно - защо го написа толкова тъжно... скъса ми сърцето от сутринта, джанъм Hug Heart Eyes

# 325
  • Пловдив

Подсказка 75 еп.:
Преди да умре, Мустафа пише писмо за Фатмагюл, Керим със собствените си ръце дава писмото на Фатмагюл...Меджхул...

Инфото е от: Engin Akyurek Bulgarian Fans

# 326
Писмо от Мустафа? Това е голяма изненада! Кога ли го е написал?!

# 327
Малчева, стига им се обяснява. Има хора, които ставайки сутрин първата им работа е да обидят, да се скарат, да наранят. Те за това живеят. те с това се хранят. те са духовни вампири. Не се занимавай с тях, защото разбраха, че си чувствутелна и винаги ще се намери, кой да те нападне. Просто ги игнорирай. Пиши си каквото си искаш-твое, чуждо -каквото си щеш. Тук никой няма претенции да е писател и поет -всичко е за забавление.
Чакаме новите ти творби (може и на лични, но не се притеснявай и тук).

Добромире, къде ни хвърли точно в дервишовото семе - че той Керим си е мъж та дрънка и няма да чака някой друг да му свърши работата. (Ако се надяваш т'ва да си ти - това е друга тема.). Ние тук, понеже сме луди по Керим, не се съобразих, че е нормално ти да си луд по Фатмагюл.

Спиритче, без тъжни мисли от сутринта, моля. Понеделник ни е еротичния ден, само дето скапаха на Малчева музата сабах- сабах.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 10:29 от fantasya

# 328
Цитат
Подсказка 75 еп.
Преди да умре,Мустафа пише писмо за Фатмагюл,Керим със собствените си ръце дава писмото на Фатмагюл...Меджхул...

Инфото е от: Engin Akyurek Bulgarian Fans

Така като гледам май два трейлъра ще има до четвъртък?!

# 329
Цитат на: fantasya link=topic=657798.msg21956389#msg21956389 date=1336980099

[b
Добромире,[/b] къде ни хвърли точно в дервишовото семе - че той Керим си е мъж та дрънка и няма да чака някой друг да му свърши работата. (Ако се надяваш т'ва да си ти - това е друга тема.). Ние тук, понеже сме луди по Керим, не се съобразих, че е нормално ти да си луд по Фатмагюл.

Извинявам се,но не разбирам турски!?! Би ли ми написала на български или английски какво ми казваш?!? newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт