Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 915
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Същата "дума" която написа Ердо я използват когато разпитват и казват "признай си - итирафет". Сигурна съм,че са показанията му. Злати, ако искаш да се обзаложим ?

# 601
kamy70,   bouquet  Hugмного ти благодаря за превода! Интересно писмо, но никак не съм съгласна с него, освен за Мустафа донякъде.
Писмото го копнах от фейса в този вид,само го публикувах тук,не съм го превеждала

# 602
Мустафа може да е писал преди да го извикат при прокурора. Но никак не вярвам да се разкайва човек, който току-що е поръчал убийство и чака "добри" новини.

kamy70, тогава ти благодаря, че го публикува тук.   bouquet

# 603
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 12

# 604
Същата "дума" която написа Ердо я използват когато разпитват и казват "признай си". Сигурна съм,че са показанията му. Злати, ако искаш да се обзаложим ?

В случая  "изповед" и "признание" са синоними .  Изповядвайки се,човек си признава
 греховете,нали?

Мустафа може да е писал преди да го извикат при прокурора. Но никак не вярвам да се разкайва човек, който току-що е поръчал убийство и чака "добри" новини.

kurkuma, ние ,всъщност ,не знаем какво пише в писмото- дали се разкайва или пак я убеждава колко я обича  и да го чака.Може  да го е писал преди това,но... нали му забраниха.  

По-склонна съм да приема,че  писмото е това ,което пишеше Ердоан

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 18:41 от daniela.qnkova

# 605
Искам да ви поместя цялото мое стихотворение,което съм написала 1998г,и което е пренаписано и публикувано в интернет под друго име и от друг човек! Накарах моята мила майка да погледне в тефтера ми със стихове и сега ще ви покажа ОРИГИНАЛЪТ! Нормално е да съм забравила част от него,но не мога да забравя начинът по който съм писала и който бе редактиран от моят брат!

МЕЧТА
 Понякога тихо мечтая
за танц с момче едно.
Но никога,Боже,не зная,
къде и кога ще е то!
Не зная,но искам да бъда
в светлика от лунни лъчи...
и в ритъма той да ме гледа
с големи,искрящи очи!
В нощта да забравя за всичко-
ликът на самотния ден,
страхът,подир мене дотичал
за хаоса вътре във мен!
Денят,превъртял се на ролка
копнежа по нощният вик,
горящ късчето болка,
духът на самотният миг!
Понякога тихо рисувам
танц с момче едно!
В рисунката с него танцувам!
Дано да дочакам! Дано!

П.П. Лесно е да копираш,трудно е да бъдеш Оригиналът!
Само следващия път,когато решите да хвърляте домати по някой и да се обръщате към модератор,лекичко да се замислите дали сте прави!  Peace
 Peace

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 18:43 от mal4eva1984

# 606
  • Враца
Много интересно нещо се случва с мен - като че ли си харесвам сериала във този вид, в които ни го поднасят досега сценаристките  и започвам дълбоко да се замислям - дали не съм мазохистка? Laughing Laughing Laughing

Досега те навързаха много възли около ФГ и К. И от подсказката  

"Подсказка от 75 еп..
След Мустафа остава нещо...Какво може да е според вас?Съществен епизод...
Бисена"

мисля,че още в този епизод ще разплетат някои от тях

# 607
  • Пловдив
Същата "дума" която написа Ердо я използват когато разпитват и казват "признай си - итирафет". Сигурна съм,че са показанията му. Злати, ако искаш да се обзаложим ?

Абе не съм на 100% убедена, ама от теб бих загубила с кеф  Grinning Така че приемам  Peace Казвай на какво  Wink Ама не за думите на Ердо,не ги разбрах, а за Решат и за това, че писмото, което чете Ф е от Е  Peace

# 608
Същата "дума" която написа Ердо я използват когато разпитват и казват "признай си". Сигурна съм,че са показанията му. Злати, ако искаш да се обзаложим ?

В случая  "изповед" и "признание" са синоними .  Изповядвайки се,човек си признава греховете,нали?

Да, така е. Но това съм го чувала много пъти като полицейски термин, ако мога така да се изразя. Сигурна съм 100 %. Всеки с мнението си. Аз не се съмнявам,че Ердо признава престъпленията си, още повече,че отгоре е написал датата, следователно е оформено точно като показания и не като писмо  Peace

# 609
mal4eva1984 smile3501 newsm51Много хубаво написано.

# 610
Вие защо си мислите,че Ердоан е благородник и би направил самопризнания пред Фатмагюл.Смятам,че може би ще й каже,че и Керим е изнасилвач.

# 611

Абе не съм на 100% убедена, ама от теб бих загубила с кеф  Grinning Така че приемам  Peace Казвай на какво  Wink Ама не за думите на Ердо,не ги разбрах, а за Решат и за това, че писмото, което чете Ф е от Е  Peace

Решат разбрах,че съобщават на Ердо,че е много зле ама нещо не чувам добре "смърт" ли каза пазача  Thinking Дай да се обзаложим за писмото,че е от Мустафа.

Скрит текст:
ако съм права ще си дадеш адреса да ти направя личен подарък.  Hug

# 612
Ох, от тази хипотеза, че Керим се оказва изнасилвач, направо вече ми се гади. Замислете се малко къде е логиката в подобно развитие? ooooh!

# 613

МЕЧТА
 Понякога тихо мечтая
за танц с момче едно.
Но никога,Боже,не зная,
къде и кога ще е то!
Не зная,но искам да бъда
в светлика от лунни лъчи...
и в ритъма той да ме гледа
с големи,искрящи очи!
В нощта да забравя за всичко-
ликът на самотния ден,
страхът,подир мене дотичал
за хаоса вътре във мен!
Денят,превъртял се на ролка
копнежа по нощният вик,
горящ късчето болка,
духът на самотният миг!
Понякога тихо рисувам
танц с момче едно!
В рисунката с него танцувам!
Дано да дочакам! Дано!
 [/color]
П.П. Лесно е да копираш,трудно е да бъдеш Оригиналът!
 Peace

Тази мечта е научих наизуст и довечера ще се опитам да я издекламирам на моята принцеса,с очакване да получа нещо по-така!?! Grinning
Не знам защо но имам усещането,че скоро и аз ще хвана перото и ще постна "мои стихове".Искам предварително да си призная,че на 3 ракии и нагоре ме обзема музата,влизам в роля и се чувствам,я като Лорд Байрон,я като Франсоа Вион.Така че,ако ви постна нещо като "Балада срещу завистливите езици" да знаете,че аз съм автора!!! Grinning Hug Mr. Green

# 614
Ваня, благодаря за фрагмана   bouquet
И аз си го преведох, че Ердо пише самопризнания , а за Решат казват, че е мъртъв /олмуш/.
ФГ, когато тича е с други дрехи, от тези когато разбира, че Мусти е мъртъв. Струва ми се, че сълзата й потича още преди да почне да чете писмото, или пък се заблуждавам.  Wink
ФГ може да се е затичала към Керим, знам ли  newsm78
По новините на текста пише : Бивш годеник - застрелян и убит

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 18:51 от bebo_sn

Общи условия

Активация на акаунт