Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 940
  • 747
  •   1
Отговори
# 615

МЕЧТА
 Понякога тихо мечтая
за танц с момче едно.
Но никога,Боже,не зная,
къде и кога ще е то!
Не зная,но искам да бъда
в светлика от лунни лъчи...
и в ритъма той да ме гледа
с големи,искрящи очи!
В нощта да забравя за всичко-
ликът на самотния ден,
страхът,подир мене дотичал
за хаоса вътре във мен!
Денят,превъртял се на ролка
копнежа по нощният вик,
горящ късчето болка,
духът на самотният миг!
Понякога тихо рисувам
танц с момче едно!
В рисунката с него танцувам!
Дано да дочакам! Дано!
 [/color]
П.П. Лесно е да копираш,трудно е да бъдеш Оригиналът!
 Peace

Тази мечта е научих наизуст и довечера ще се опитам да я издекламирам на моята принцеса,с очакване да получа нещо по-така!?! Grinning
Не знам защо но имам усещането,че скоро и аз ще хвана перото и ще постна "мои стихове".Искам предварително да си призная,че на 3 ракии и нагоре ме обзема музата,влизам в роля и се чувствам,я като Лорд Байрон,я като Франсоа Вион.Така че,ако ви постна нещо като "Балада срещу завистливите езици" да знаете,че аз съм автора!!! Grinning Hug Mr. Green

Айде успех довечера и на литературното поприще!  Hug

# 616
Вие защо си мислите,че Ердоан е благородник и би направил самопризнания пред Фатмагюл.Смятам,че може би ще й каже,че и Керим е изнасилвач.

ААаа нееее, стига Laughing Ако се окаже това, 3-ти сезон в кърпа вързан, така както им скочи рейтинга до небесата и както кипят форумите... Нищо, че Берен заминавала за САЩ и дрън дрън.

Ердоан, не е благородник, просто откача, очевидно е. Вероятно с признанието се опитва да се спаси. Да се оттърве от терзанията и да поиска прошка. Все си мисля, че прошката е основното послание на филма. Да не вземе да се обеси в килията си само, че наистина на процеса Керим ще остане сам Cry

# 617
Вие защо си мислите,че Ердоан е благородник и би направил самопризнания пред Фатмагюл.Смятам,че може би ще й каже,че и Керим е изнасилвач.

ААаа нееее, стига Laughing Ако се окаже това, 3-ти сезон в кърпа вързан, така както им скочи рейтинга до небесата и както кипят форумите... Нищо, че Берен заминавала за САЩ и дрън дрън.

Ердоан, не е благородник, просто откача, очевидно е. Вероятно с признанието се опитва да се спаси. Да се оттърве от терзанията и да поиска прошка. Все си мисля, че прошката е основното послание на филма. Да не вземе да се обеси в килията си само, че наистина на процеса Керим ще остане сам Cry

По-добре Ердоановите самопризнания,отколкото трети сезонLaughing

# 618
Момичета здравейте и от мен:)) как го правите незнам???едвам смогвам да Ви чета...
Изгледах и аз трейлъра и ...само не приемайте моето мнение като толкова компетентно като вашето ...но защо ли ми се струва, че Фатма тича вътре в болницата... защото това не е у тях, демек нещо се е случило с Хаджер...дали??? и аз не знам, кажете ВИЕ

# 619
Дааа, вярно казват "олмуш" значи Решат е мъртъв  ooooh! Добре,че не се съгласих на бас за това, иначе Злати направо ме удари в земята. Обаче за другото съм сигурна.
Чак сега чатнах за техническия проблем. Явно е с канала на Ф в youtube и затова са дали линк,че ще бъде пуснат трейлъра в канала на ayyapim.
Куркума, джанъм - няма логика ! Точно затова и ако видим даже и намек в следващите епизоди направо ще ме разочароват брутално !

Даниела, точно, точно !  Hug Hug Hug

# 620
Същата "дума" която написа Ердо я използват когато разпитват и казват "признай си". Сигурна съм,че са показанията му. Злати, ако искаш да се обзаложим ?

В случая  "изповед" и "признание" са синоними .  Изповядвайки се,човек си признава греховете,нали?

Да, така е. Но това съм го чувала много пъти като полицейски термин, ако мога така да се изразя. Сигурна съм 100 %. Всеки с мнението си. Аз не се съмнявам,че Ердо признава престъпленията си, още повече,че отгоре е написал датата, следователно е оформено точно като показания и не като писмо  Peace

Зори,   Peace    имам много слаби познания по турски . Това ми го преведе Гуглито. Но смятам,че става  въпрос за едно и също нещо  - Ердоан  пише признания .  
Ако това,което ще напише е истината и то цялата истина, бихме могли да го приемем като изповед!   Hug

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 19:03 от daniela.qnkova

# 621
Добромире,а си се разписал,а са  те метнали на черешата! Нали знаеш-инфото до модератора не спи! А ние тук сме като Биг Брадър! Joy Joy Joy

# 622
Давайте да броим.Казаха,че ще има трема умрели.Умряха Мустафа и Яшаран..Кой е третия?

# 623
Момичета здравейте и от мен:)) как го правите незнам???едвам смогвам да Ви чета...
Изгледах и аз трейлъра и ...само не приемайте моето мнение като толкова компетентно като вашето ...но защо ли ми се струва, че Фатма тича вътре в болницата... защото това не е у тях, демек нещо се е случило с Хаджер...дали??? и аз не знам, кажете ВИЕ
Точно в тях си е - погледни сините каси и врати  Peace

# 624
  • Sofia, Bulgaria
дайте линк на трейлъра - превод има ли

# 625
дайте линк на трейлъра - превод има ли

http://www.youtube.com/user/ayyapimtv/featured 

Няма превод.

Точно в тях си е - погледни сините каси и врати  Peace

Наистина Фатмагюл си е в тях. И е по нощница.  Peace

# 626
Добромире,а си се разписал,а са  те метнали на черешата! Нали знаеш-инфото до модератора не спи! А ние тук сме като Биг Брадър! Joy Joy Joy

Малчева, не го мисли. Тук срещу млади лъвчета никой няма да скочи. Тук скачат само срещу млади момичета.

# 627
Зорничке,  Hugджанъм, аз ще съм първата, която ще заплюе сценаристките при подобно брутално развитие. Абсолютно го изключвам като възможност. Сега не разбрах кой на кого ще подарява, ти на Златето или тя на теб. Laughing Hug

За третия труп аз залагам на Ердоан, а Мюнир и Селим в затвора.

# 628

Малчева, не го мисли. Тук срещу млади лъвчета никой няма да скочи. Тук скачат само срещу млади момичета.
Който скача между млади хора,накрая се насажда на пачи яйца,ама хайде Халал да им е!  Mr. Green

# 629
Благодаря за трейлъра и превода  Hug  bouquet

Екшън тресе  медения месец ooooh! побъркаха децата- как се издържа на това напрежение #Crazy

Каквото и да пише Мустафа- вече е без значение,но ...Ердоан ме притесни Praynig какво ли е намислил newsm78  не вярвам да пише на Фатмагюл- прави самопризнания изглежда...но защо не ги направи пред прокурора, а писмено..това ме плаши- да не си сложи примката  Shocked
 не исках Решат да умира- много лесно ще се отърве Twisted Evil

Има и Мустафа кой да оплаква ooooh!  все пак Хаджер си го обичаше Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт