Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 916
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Зорничке,  Hugджанъм, аз ще съм първата, която ще заплюе сценаристките при подобно брутално развитие. Абсолютно го изключвам като възможност. Сега не разбрах кой на кого ще подарява, ти на Златето или тя на теб. Laughing Hug

За третия труп аз залагам на Ердоан, а Мюнир и Селим в затвора.
И аз мислех за Ердоган, но след като прочетох Бризчето се разубедих.

# 631

Аз пък искам да се спре с тези трупове.  Mr. Green Вече е прекалено!  Mr. Green  Peace

# 632
Ма и аз не искам да измират, а да си страдат, ама остава една бройка незапълнена.

# 633
Добромире, нещо взе да ми лягаш на сърце  Grinning Добро настроение и мир носиш!

Ако искате ми вярвайте, но от началото на 2009 съм се захванала с нещо изпиващо силите, времето, здравето, но даващо малко допълнителен доход. Какви ли не еквилибристики правих през изминалите години да се задържа и не можех да си представя да се откажа. Ами отказах се  Grinning Да не влизам в предишните теми и изобщо да не ме е грижа какво става там, да ми се чете и пише само тук.... Еййй, голяма работа сте! Битер психоаналитици.

Аз залагам, че Фатмето чете писмо от Мустю. И силно се надявам тя да се вземе в ръце и да сподели всичко с Керим, че аман вече да го залива с вряла вода всеки път, когато човекът реши, че всичко е ок и може да се отпусне.

# 634
Куркума, аз сценаристките за по-малки неща ги критикувам, пък за това ли  Grinning
Аз ще й пращам на Злати подарък ако спечеля баса за това от кого е писмото. Не може да избяга от подаръците  newsm48 Joy, ако се съгласи, де !
Чудя се на Мюнир какво ще е наказанието  Thinking затвор ми изглежда малко за цялата конспирация, която спретна  Thinking

# 635

Аз пък искам да се спре с тези трупове.  Mr. Green Вече е прекалено!  Mr. Green  Peace

И аз не желая да умират , а само да си понесат наказанието...

# 636
# 637
Ма и аз не искам да измират, а да си страдат, ама остава една бройка незапълнена.

Може Селим да се хвърли от прозореца на съда като си чуе присъдата..Той най-лабилен ми изглежда..Хем ще е наказан,хем умрял..И всичко си идва на място..

# 638
Струва ми се,че Фатмагюл е с халат върху ношница и е в къщи...да не е избягал младоженеца ooooh! Mr. Green Heart Eyes Joy

# 639
Чудя се на Мюнир какво ще е наказанието  Thinking затвор ми изглежда малко за цялата конспирация, която спретна  Thinking

Мюнир се опива от 'майсторлъка' си. Той си вярва, че е незаменим и способен да постигне почти всичко, което си науми. Мисли се за виртуоз в сферата на правото. Достатъчно ще е да му отнемат раазрешителното и да излезе от системата. Той друго едва ли може да прави, освен манипулациите си, да изнудва и подкупи да дава. какво да стане после от него?.....

# 640
Аз се чудя на Мукадесата какво ще й е наказанието, ако трябва да бъде раздадена справедливост свише. Нещо голямо тъкмят с това забавяне на разплитането на писмата.newsm78

# 641

Мюнир се опива от 'майсторлъка' си. Той си вярва, че е незаменим и способен да постигне почти всичко, което си науми. Мисли се за виртуоз в сферата на правото. Достатъчно ще е да му отнемат раазрешителното и да излезе от системата. Той друго едва ли може да прави, освен манипулациите си, да изнудва и подкупи да дава. какво да стане после от него?.....
Еми, да то това на него му е най-скъпо, плюс паричките и свободата. Това има. Останала съм с впечатлението,че сестра му много не го вълнува. Повече се тревожеше как да нарича Решат "аби" или "енище"  Joy

# 642
  • Пловдив

Дай да се обзаложим за писмото,че е от Мустафа.

Скрит текст:
ако съм права ще си дадеш адреса да ти направя личен подарък.  Hug

newsm10 Искам  да загубяяяяяяяя  newsm68 newsm68 newsm68 Ама ако спечеля обаче, какво печеля  Wink

# 643
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Резюме на 75 епизод:
След първата си нощ заедно,и Керим,и Фатмагюл разбират,че съвместният живот заедно,е по-труден,отколкото са очаквали.Раната от миналото може да бъде излекувана само от времето.Новината за смъртта на Мустафа,напълно премахва радостта от сватбата.Рахми и Мукаддес,включително всички останали са ужасени от положението.От друга страна,Кадир и Фахреттин,трябва да кажат за смъртта на... Мустафа,на Асу.В същото време Мукаддес се възползва от ситуацията,за да съобщи на Фатмагюл.След Сърдечната криза,Решат Яшаран,успява да прескочи опасността за живота си.Но това спасение,не е без последици.Яшаран са на път да се свържат със Селим,идва краят на Яшаран.Фатмагюл и Керим,за пръв път прекарват време като истинска двойка,в къщата си.Тишината и вината,заради „първата нощ”продължава,Керим разбира че това ще ги отдалечи един от друг,за това предприема първа стъпка.Мустафа,без никого,поема към последния си път.Дори да е извън живота на Фатмагюл и Керим,Мустафа все още продължава да ,оставя тъмна сянка след себе си.

# 644
Може това писмо, което Фатмето чете да бъде повод да се обсъдят предишните писма и заминаването на Керим за Бодрум. От там и, силно се надявам, да стигнат и до ролята на Мукадесссс.

Оффф... И пак Керим да бъде активната страна, както виждам от подсказката. Тази жена защо не си ползва главата по предназначение. Може да ми се ядосаате, но чак толкова самовглъбеност от нейна страна любимия не заслужава.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 19:26 от Мушмулка

Общи условия

Активация на акаунт