Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Абсолютно съм съгласна с Гери Добрева, че и трейлъра и резюмето неясно защо обръщат филма на 180 градуса. Къде остана уверената, влюбена и силна Фатмагюл? Беше наясно, че в първата нощ ще са сами и беше готова. Не знам какво е очаквала от Керим, да и чете приказки или да продължат да спят в отделни спални? Защо беше тази сватба? Разбиха му живота на това момче, превърнаха го в маймуна- искам, не искам, пази я, не я изоставяй. Ако наистина винаги инициативата за решаване на разногласията им ще е в него, то може би по-добре всеки да си поеме пътя.

# 691
  • Враца
За мен трейлърът изглежда загадъчно и нелогично.Ще ми е интересно,може ли двете бели птици в признанието на Ердоан да напишат,че и Керим е сред изнасилвачите,а след това да му инсценират самоубийството,като го обесят в килията му! Тогава ще видим,дали любовта на К и Ф ще победи въпреки всеки и всичко?!? newsm78

Интересно, че откакто са тикнаха в затвора Ердоан и при мен се опитва да се промъква тази мисъл. Уж гледам да не и обръщам внимание, не съм я изричала гласно - ама няма, няма и някой ме връща към нея. Да се надяваме, че не може да е чак толкова гаден.

# 692

Сценаристките са номер едно и за мен - никой сериал не ме е карал да го гледам по сто пъти, нито се е загнездвал така дълбоко в сърцето и ума ми, както този.

Странно, но май само тук, в тази тема, прочетох добра дума за сценаристките. Фейсбук страниците, англоезичните форуми, коментарите под трейлъра, всичко е гръмнало от възмущение, няма да цитирам какво точно казват, защото е нецензурно.  Peace

# 693
Спиритче, и ти си обичана.
Относно сценария и на мен ми липсват ония серии дето се замеряха с дървета, бълваха огън и жупел и всеки знаеше за какво се бори. Яд ме е , че Керимчо го направиха само да вика тамам, тамам. Искам пак да се пали, като кибрит. То вече трябва да му е ясно, че няма да я нарани. Искам пак да тропне с крак и да я провокира. Само се върти, като паун около нея - да стъпи малко по-твърдо с крак, та дано се осъзнае Фатмето.

zlatina _AT, дет се вика, кат' не го ще Фатма, не е болка за умиране. Все некоя ще го вземе.

gphilipova, то това е защото ние тук сме от агитката на Белите птици и се радваме на всяка манджа дето я сготвят. А сме и възпитани и не можем да си позволим да не приветстваме всички бози, които ни сервират.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 21:29 от fantasya

# 694
Ердоган беше прецакан от своите, не от Керим. Ако има на кого да отмъщава, то това е Мюнир, Решат и Селим.

# 695
  • В Града на Липите
Абсолютно съм съгласна с Гери Добрева, че и трейлъра и резюмето неясно защо обръщат филма на 180 градуса. Къде остана уверената, влюбена и силна Фатмагюл? Беше наясно, че в първата нощ ще са сами и беше готова. Не знам какво е очаквала от Керим, да и чете приказки или да продължат да спят в отделни спални? Защо беше тази сватба? Разбиха му живота на това момче, превърнаха го в маймуна- искам, не искам, пази я, не я изоставяй. Ако наистина винаги инициативата за решаване на разногласията им ще е в него, то може би по-добре всеки да си поеме пътя.

Злати  Hug, ако визираш сценаристките, явно това е гледната им точка за наказание. Не можеше да го оставят ненаказан, та за това го въртят на шиш.
Според мен ще е най-добре да поизчакаме до четвъртък 23.00 или там някъде и тогава Детелинка да отпаркира камиона с доматите, тя го знае къде е.
Всичко ще се оправи, просто ни дразнят. Не искат да ни представят клиширана захаросана любовна история докрая. Явно искат да са оригинални. Да видим какви ще ги надробят. Не знам как въобще някой е очаквал точно тези двете да ни дават 6 епизода розова градина с орязани бодли. Ф и К тепърва свикват един с друг, трябва им поне една серия време. Надявам се до 76-та вече всичко да е ок. А то и Мустафа не ги оставя от отвъдното. Като го погребат, ще миряса.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 21:29 от hrissi_sz

# 696
и аз мисля така - тва не е живот - нито за Керим, нито за Фатма. За мен е по-добре да се разделят, да преосмислят нещата. И после каквото сабя покаже. На този етап за мен Фатмегюл не обича истински Керим или поне не го осъзнава. Ако го обичаше щеше да знае той какво мисли и чувства, а при нея или онази нощ я е направила абсолютен егоист и не смята да се съобразява с чувствата на съпруга си или тя просто не ги усеща. Сватбата беше абсолютно излишна поне на този етап.

# 697
Раздяла между Фатмагюл и Керим няма да има, каквото и да става, убедена съм! Проблеми има, нима не е така при всяка нормална двойка, какво остава за тяхната.

Сценаристките са номер едно и за мен - никой сериал не ме е карал да го гледам по сто пъти, нито се е загнездвал така дълбоко в сърцето и ума ми, както този.

Съгласен съм с теб,но те не са нормална двойка!?!Сутринта след п.б.н. ми изглеждаха като първите създания открили секса.Извънземни отвсякъде ги направиха Е. и М. На мен обаче това по ми харесва от захаросаните сапунки.Очаквам неочакването?!? Hug

# 698
Привет на всички! За мен сценарият си е много добър. Сватбата беше нужната глътка свеж въздух преди предстоящите изпитания. За мен е нормално Фг да се разстрои от новината за смъртта на Мустафа. Дори си мисля, че ако още някой умре, това ще я натовари допълнително. Все пак тя иска само справедлива присъда на виновниците, струва ми се, не смъртта им. Все се надявам, че Селим или Ердоан ще направи самопризнание. Случилото се с Решат е предпоставка за това.

# 699
  • Разград

# 700
Раздяла между Фатмагюл и Керим няма да има, каквото и да става, убедена съм! Проблеми има, нима не е така при всяка нормална двойка, какво остава за тяхната.

+1
Струва ми се първосигнално, да не кажа не твърде интелигентно, да критикуваме сценаристките. Не че не го правим,но не и да им пишем с указания как да си гледат работата. По-добре да си напъваме малките сиви клетки и да видим какво има да ни казват. Едва след края на филма ще можем да правим обобщения и оценки.

# 701
Тея двете писалки ме изкарват извън кожа вече. Как пък го измислиха той фрагман та нищо с особенна важност да не покажат.

# 702

Съгласен съм с теб,но те не са нормална двойка!?!Сутринта след п.б.н. ми изглеждаха като първите създания открили секса.Извънземни отвсякъде ги направиха Е. и М. На мен обаче това по ми харесва от захаросаните сапунки.Очаквам неочакването?!? Hug

Това казах и аз, че те не са от нормалните двойки, а и когато правиш секс за първи път е съвсем логично да се чувстваш странно, с мен поне так беше. Затова ми хареса, че развенчават още един мит - първата брачна нощ или първият път изобщо, на всяка цена е нещо приказно. Е, в повечето случаи не е, но с времето става все по-хубво. Важното е да общуват, да си говорят за всичко, което ги тревожи и радва, а не да очакват да си четат мислите. Това не всички го могат. Hug

# 703
Като изпих една бира и прочетох Детелинка и KStew  и се успокоих, и си спомних, че трейлъра е подвеждащ и разбъркан както винаги. Нарочно ни дават намусената физиономия на Керим, което ме навежда на мисълта, че накрая на епизода вероятно всичко ще е ок.
Спомних си също и че е нормално след три захаросани, серии да ни пуснат една кисела и направих една статистика 75-мрачна, 76-хубава, 77-мрачна, 78-ма хубава, 79-мрачна, 80-хубава.  :

Как ми се иска да видя сериала така:
75 -  txtloves
76- txtloves
77- txtloves
78- txtloves
79- txtloves
80-  preggo  ylinfant

Но може би ще останат верни на себе си да ни въртят на шиш и очаквам да стане така

75 - мрачна;
76.- по -малко мрачна
77- още по-малко мрачна
78- супер  малко мрачна
79 - никак не е мрачна
80 -  newsm74

# 704
Аз чета коментарите ви, рядко пиша, може би защото мнението ми съвпада с голяма част от написаното, но просто съм отвратена от резюмето и трейлъра. Може би горчив привкус ми е останал и от серията миналата седмица. Не съм очаквала цветя и рози, но очаквах любовта и сближаването между К и Ф да продължи, а ни върнаха едва ли не в началото. Керим се бори за любовта и доверието, за щастието си и в един момент пак е в изходна позиция и аз бих си задала въпроса струва ли си. Не защото съм зодия овен реагирам така, може би аз също бих се уморила да търся опорна точка за да продължа да се боря.
Първата брачна нощ бе желана и чакана и от двамата, напрежението и страховете на Керим взеха превес и той изля душата си. Не знам защо показват двама стресирани и уплашени К и Ф, нищо страшно и престъпно не се е случило. Може би това е , за което трябваше да поговорят преди сватбата, за да започнат начисто и всички опасения и очаквания от тази нощ да останат назад.

Общи условия

Активация на акаунт