Лакове за нокти- 60

• 50 578
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Утре внимавайте с лакирането, че от толкова друсане тая нощ да не станат балони Crazy

# 481
охххххх дано затихват Shocked

# 482
# 483
  • София
Вчера от бързане съм забравила "бебчетата" вкъщи. Laughing

# 484
  • София

Така, така... аз съм втрещена от себе си... дори не помислих за котките, грабнахме детето и навън  Sick

# 485
Пък моята принцеса дебелана се сви на топка при мен и не мръдна до тази сутрин  Flutter много се уплаши горкото  Hug

# 486
  • София

Така, така... аз съм втрещена от себе си... дори не помислих за котките, грабнахме детето и навън  Sick
Не се притеснявай, по-лошо щеше да бъде да забравиш детето. Wink Матапът настрана, но си беше страшничко. Важното е, че сме живи и здрави и дано не се повтаря.

# 487
  • София
Утре внимавайте с лакирането, че от толкова друсане тая нощ да не станат балони Crazy
Балони не стават - преди малко се лакирах с Гауда от Холандците, да привдигна малко духа. Обаче много страшно беше.

# 488
По време на земетресението се почувствах гузна, колко пари за лакове съм дала, имайки предвид че при бедствие биха ми били по-полезни ако ги дам за нещо друго....
А към 8, вече като се бях поуспокоила, проверих дали сакралната кутия е в добро състояние, добре че беше здрава, иначе щеше даима огромно лаково петно на пода.

# 489
Радвам се, че всички сте добре! Hug
Аз си направих чанта за евакуиране, но така и щях да си оставя всичките скъпоценни лакове вкъщи, само парите, телефона, снимки и кучето бях подготвила. Много беше ужасно. Cry Дано да няма повече трусове! Praynig

# 490
Здравейте, аз не пиша много в темата, но пък редовно я чета, страхотни неща показвате  Hug
Да ви се похваля с новите си лакчета

http://www.picvalley.net/u/2773/6778697913439905151337587635F71L … d7faqs5C1PGES.JPG

Може ли номерата на тези 2 лака?
Разбира се пропуснала съм да ги напиша  Embarassed Перфекта е 233, а КА е 707  Hug
Fiama  Hug

# 491
След тази кошмарна нощ на мен ми се наложи да си събирам част от лаковете по земята в хола, понеже не са в кутии, а на стелажи на секцията и като се разпадаха.... Shocked  Добре, че нямаше счупени или отворени. Иначе и аз си бях подготвила ноктите вчера, днес сутринта да се лакирам. Така се утреперах, че как съм се лакирала, само Господ знае Laughing Затова и декорацията ми не е нищо, ама съвсем нищо особено този път. Както обещах, ето снимки на поредния ми мууд, който получих вчера:

http://radi-d.blogspot.com/2012/05/and-again-mood-polish-d.html - тук има още снимки, който се интересува Simple Smile
 Хора, пожелавам ви един много спокоен ден! newsm17

# 492
След тази разтърсваща нощ по случайност си намерих така издирваните вече 6 месеца шаблони за нокти с котки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://img4.rajce.idnes.cz/d0403/1/1252/1252268_e124cb8967acc72b … adlittleangel.jpg
Ето и снимка от нета и вече нямам търпение да ги пробвам! Намерих ги в кварталния Евроланд за 1 лв Laughing Laughing Laughing

# 493
Последни придобивки:
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Sinful Colors Neptune , Walker by PolishAmor

# 494
  • МАРС
redhead, непременно да покажeш снимка с Walker Crazy

Общи условия

Активация на акаунт