Лакове за нокти- 60

• 50 596
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Не е от нокътната плочка. При мен се е отдръпвал от върховете, както при тебе, Пух, а също така и като на снимката, която показа Надето. И в двата случая съм забелязала, че се получават тези неприятни ефекти, ако сложа много дебел слой Сеш или пък, ако се е сгъстил. Обикновено след разреждане се оправят нещата за 1-2 пъти и после пак.

# 586
# 587
Изглежда много сладко самата кутийка, но цветовете не са нещо невиждано.  Tired
Нещо напоследък няма лак, който да ме впечатли.  Rolling Eyes

# 588
Взех си заздравител на Перфект 3в1 пробвах го като основа и много ми хареса , преди лак който ми трябваха 2 пъти за да се покрие добре сега в/у основата стана от първия път.дано и като заздравител да е хубав иначе пише , че ставал и за топ лак...преди 10мин се лакирах само с него и сега вече е супер изсъхнал Whistling

# 589
Flormar Miracle U33
Скрит текст:
Подарък от една много готина съфорумка.  bouquet

# 590
Мимс, вероятно си права Hug Само че ми дойде в повече да експериментирам с него, да го разреждам, да се чудя ще дръпне ли, няма ли.. Надеждата ми сега е в Пош Praynig

# 591
Мимс, вероятно си права Hug Само че ми дойде в повече да експериментирам с него, да го разреждам, да се чудя ще дръпне ли, няма ли.. Надеждата ми сега е в Пош Praynig

И аз се отказвам от Сеша. Или ми се отдръпва, или ясно си личи къде не съм си сложила от него... А и ми се сгъсти много бързо, още не е и на половина.
Сега съм с едно пръскащо, което си взех от аптека Драка (мързи ме да видя как се казва). Английско, изсъхва за 10 сек. не прави стъклен ефект, но пък разлики от рода на лак - топ, няма.

# 592
# 593
Flormar Miracle U33
Скрит текст:

Юле, красота Heart Eyes
Разкошен лак!

# 594
  • МАРС
Успях да хвана и кафявото, и златистото, и зеленото(отдолу нагоре)Party
На живо е по-красиво, приличат на бръмбарчета.
Catrice - Genius in the Bottle

# 595
  • София
При мен Сеш-а се отдръпва само отстрани, но не и по връхчетата. Много е неприятно, какво ли не пробвах и все се отдръпва. Не е чак така грозно като показаната от nad_tab снимка, но все пак ..  Tired

Иначе да похваля основа на Перфект- Ridge Filler  Peace Снимка:

Заздравител за неравни нокти пише на кутията. Съхне изключително бързо и не ми прави балони.

# 596
Най-накрая се сдобих с ароматизирано лакче
Скрит текст:
И моята четка е прецакана

# 597
През последните 3 дена се лакирам всеки ден. Предната вечер се лакирах с жълтия пастел. За основа сложих микросел, 2 пласта лак и сеш. Това се случи към 8 вечерта и излязох с приятели. В 10 вече липсваше лак на 3-4 пръста- намерих си целите люспички по дрехите. Как се е отлепило така всичко и то на няколко пръста, без да разбера - незнам. До като се прибрах към 1-2 през ноща, нямах нито един лакиран нокът  #Crazy  newsm78. Снощи по същия начин се лакирах с един от двойните есенси. Излязох и до 1 час, беше започнал да се люспи на единия пръст. Този път успях да го задържа на мен, но тази сутрин вече е в плачевно състояние. Според мен също е от Сеша. Не само, че ми отдръпва ужасно от връхчетата ами и на някой пръсти се сбръчква от към кожичките, все едно съм на чаршафи.  #2gunfire Направо съм в потрес и не знам как да го избегна. Сега ще правя нова проба...

# 598
  • София/Дружба
На мен Сеш ми отдръпва лака само отстрани когато не сложа точното количество и не успея да покрия хубаво целия нокът.
Betty Boop да не би микросел-а да ти се отплепва така? Нелогично ми се вижда топ лака да прави лака на "ваденка". Преди време ползвах един гел на перфект за изглаждане на неравностите (IL. го е показала), та той ми сваляше така лака.

# 599
Ами и аз си го помислих, но пък преди това ходих два дена само с микросел и нищо не му се случи... Но с лак и сеш отгоре - всичко пада...

Общи условия

Активация на акаунт