Лакове за нокти- 60

• 50 552
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София...........
Мишчица, много Благодаря   bouquet
След малко ако излезем ще я потърся Wink

# 571
  • Belgium
Момичета, кой Перфект бихте ми препоръчали като хубава основа?

Активния заздравител  Peace

# 572
  • София
И за си търся нано базата, въпреки, че малко ме е страх честно казано. Спийд драй на Перфект ми прави такива брутални балони, че малко имам съмнения, че с база на Перфект също ще ми се балонясват ноктите  newsm78
Има ли такава опасност, момичета ползващи нано базата?

А, и лаковете на Перфект по принцип на два слоя ми балонясват жестоко, така че нещо се страхувам вече от марката като цяло...

# 573
  • София
Мацата, и аз съм така с лаковете на Перфект. Да имама най-много 2 от тях. Обаче нано базата е страхотна наистина. Мноооого е течна, като водичка е. И дори снощи като я сложих / а е почти на дъното шишето и леко се е сгъстила/ не ми направи никакви поразии. Лошото е, че я няма навсякъде. Постоянно е изчерпана. Аз я търся в района около мен, но я няма  Crossing Arms. Помня, че и ти беше някъде в моя район и ако я видиш някъде дай сигнал  Hug.

# 574
  • София
Мерси, Миш! Ще търся по-усилено тогава и ще те информирам!

# 575
  • Казанлък
здравейте, сещате ли се за лак, подобен на  China Glaze  Atlantis от марките, които се намират по магазините?

# 576
И аз днес сложих тюркоазчето на Пастел- 68 - страхотен цвят! Heart Eyes

http://radi-d.blogspot.com/2012/05/turquoise.html

Мишоки, много ти е готина декорацийката! Моята четка тоя път е ок Hug
Сиско, честити!

# 577
Само красоти, напълни ми се душата!

Мацки, дайте моля Ви някакъв аналог на този цвят /без значение марката/  Praynig

http://www.album.bg/banana_moon/images/29521020/

# 578
# 579
  • София...........
Момичета, най-накрая пробвах СЕШ. Наистина докато мина двете ръце първите нокти бяха ОК, но ми отдръпна близо милиметър  - все едно е лак на седмица Sad

# 580
Да не би Сеша да прави някаква реакция с основите,че така се отдръпва  newsm78
Аз нали не ползвам основа,...два пъти си слагах Сеш,не ми се отръпна нищичко  Thinking И не съм чакала по 10 минути да поизсъхва лака преди това.Духвах малко,колкото да не са мокри и Сеш.

# 581
Точно за Сеш писах днес в блога, при мен прави същото и за десетина ползвания не намерих от какво се влияе  newsm78 Само дето му отнема няколко часа да се дръпне, та поне първия ден изглежда супер Crazy

# 582
  • София
Точно за Сеш писах днес в блога, при мен прави същото и за десетина ползвания не намерих от какво се влияе  newsm78 Само дето му отнема няколко часа да се дръпне, та поне първия ден изглежда супер Crazy

Не мога да разбера, защо при мен няма отдръпване... това което си показала в блога, за мен не е отдръпване а по-скоро изтрит от връхчетата лак  newsm78

Трети ден  съм с един слой Julep Nail Therapy, 2 слоя Essie Demur Vixen и отгоре Сеш, лака е в перфектно състояние.

Да е би да не запечатвате връхчетата  newsm78  аз го правя с основата, с лака и накрая и със Сеша!

Ето това намерих за отдръпването в нета  Hug

# 583
  • МАРС
При мен също никога не е имало отдръпване на лака от Сеша, аз не запечатвам връхчетата при това newsm78

# 584
Ами не е изтриване на лака, снимките са на сутринта след лакирането - на моите нокти всеки лак кара по 3-4 дни почти непокътнат, а същите тези лакове със Сеш неизбежно правят този "ефект". Пробвах да запечатвам, макар по принцип да нямам този навик; да нанясям веднага след лакиране или пък 2-3 минути след; с различни основи - и все едно и също. Така че по мое мнение е от самата нокътна плочка - той нали прониква до най-долния пласт, за да изсуши толкова бързо. И съответно на едни момичета се отдръпва, а на други не. Може и да бъркам, но това показва при мен.

Общи условия

Активация на акаунт