Лакове за нокти- 60

• 50 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
В Лили всяка сряда има промоция на определени продукти.Вчера беше на лакове и  червила 20%.

# 256
Момичета искам да ви попитам нещо. Да знаете къде мога да намеря лаковете Models Own в София? И случайно да знаете от къде мога да си купя четки за лак или дотър (май така беше  Embarassed  )  Благодаря предварително !  Hug

# 257
  • София
Скоро не съм показвала снимки, но то е защото се лакирам с все показвани неща  Laughing, сега обаче снимах защото този лак направо искри и свети. Точно като на първият кадър горе в ляво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 258
  • Стара Загора
Момичета искам да ви попитам нещо. Да знаете къде мога да намеря лаковете Models Own в София? И случайно да знаете от къде мога да си купя четки за лак или дотър (май така беше  Embarassed  )  Благодаря предварително !  Hug

Mоделс Oун не се предлага в България.

# 259
Скоро не съм показвала снимки, но то е защото се лакирам с все показвани неща  Laughing, сега обаче снимах защото този лак направо искри и свети. Точно като на първият кадър горе в ляво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Чудесийка!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 260
Новите ми лакчета.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 15:26 от Анонимен

# 261
  • Стара Загора
Честити, Долс!  Hug

Нови Пастелчета (97 е единия, другите 95, 96 и 100)

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 18:47 от iv4enceto_91

# 262
Чета ви от седмица, две и ето резултата!  Mr. Green

И на мен ми харесват показаните холограмни лакове, ако някой намери бразилка да прати повече да свирка, ще участвам и аз!  Wink

# 263
˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙ СПРИ ДОКАТО Е ВРЕМЕ  Crazy

# 264

Еми вие само красоти показвате, как да се спре човек!  Flutter

# 265
Joy

# 266
И аз не мога да се спра и резултата прехвърли 100  Crazy

# 267
Приятеля ми ме попита колко лакове имам. Викам му 40 за които нашите знаят, иначе са общо към 70/80. Прибрах се и от любопитство ги преброих...
Скрит текст:
144

# 268
  • София...........
Влезе ли човек тук - не може да се спре! Такава красота - е как да и устоиш? С тази темичка вкючвам и изключвам компа ... Не смея да си преброя лаковете, но определно е трицифрено число  Embarassed , а имам някои набелязани и все още незакупени ...
Чувстам се уютно тук и гледайки и четейки забравям за лошото време, за проблеми и дори някои важни и належащи задачки  Embarassed
 Hug  bouquet

# 269

Ех, че готина рекламна снимка на Пастелите!

Аз от 4 дни съм без лак, защото имам толкова много непробвани и не мога да реша с кой да се лакирам  Laughing
Явно е време да си дам спирачка малко, че хич не съм фен на безразборното трупане ... ама те някак сами ме намират  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт