Лакове за нокти- 60

• 50 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Да, Али, Сеш не успява добре да изсуши някои лакове.

# 241
Помогнете ми има ли някой във форума от Велико Търново или Горна Оряховица да ми каже къде да си намеря холограмен лак но не менте 4е ве4е само го сънувам  #Crazy Praynig Rolling Eyes

Ами във Търново в ДМ проверява ли? Има и едно магазинче по пътя под КАТ. Има едно кафе на завоя "забравих му името" има машина за кафе, бутка за вестници и там има мноооого голямо избоилие от КА, може да е останало нещо от старите. И за дуго се сещам като тръгнеш от пазара за Майка България, където са многото книжарници, на завоя където има студентски стол, продължаваш по посока на Майка България и има една бутка пак е пълно с лакове.

В Горна се сещам, че срещу магазина за обувки "стъкления" му викаме ама не се казва така има пак магазин за чанти, портмонета, дрънкулки и нали продават лакове. "Корковата къща" му викаме пък на това (ако си от Горна) там продават лакове на Depent. Те също имат холограми.
И под "Римини" има една "Роза" в един блок, много отдавна не съм ходила там ама има голям избор от лакове.

Дано да съм помогнала   bouquet

# 242
Да, Али, Сеш не успява добре да изсуши някои лакове.
На мен ми стана много странно, това ми е второ шише Сеш, досега не ми е давал засечка, но ми е първи Флормар, нищо ще си го суша с Пош, имам си още от него.

# 243
Минавам да се похваля, че си поръчах St. George от наградата, която спечелих от конкурса. Просто всичко друго хубаво им е Out of stock на тия "Нинджи" Laughing А на всичкото отгоре трябваше да си включа и шипинга в наградата от 15$, който е 4.50$... Та в крайна сметка този A- England ми е наградата и го чакам с нетърпение. Помня, че някой беше показвал снимки и ми се стори великолепен! Heart Eyes

# 244
Еее, те пък, как може и шипинга да включат ooooh!. Както и да е, St George е прекрасен лак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Да го ползваш със здраве, Ради!

# 245
Meрси Пепи! Hug
И аз се учудих как така ще ми таксуват и шипинга като награда Laughing ,ама хората са си вързали гащите- наградата е код, с тази стойност и с него пазаруваш от сайта. Карай, нали е подарък и ще ми хареса лака, другото не е важно! Simple Smile

# 246
Ако нещо случайно не ти хареса, Фърли го насам Wink, пък ще измислим нещо. На мен този Гошко ми е в wish list.

# 247
  • Варна
Ради, страхотен избор!
От кога го мисля този Сейнт Джордж и снощи най-накрая го поръчах  Grinning

# 248
  • София
Минавам да се похваля, че си поръчах St. George от наградата, която спечелих от конкурса. Просто всичко друго хубаво им е Out of stock на тия "Нинджи" Laughing А на всичкото отгоре трябваше да си включа и шипинга в наградата от 15$, който е 4.50$... Та в крайна сметка този A- England ми е наградата и го чакам с нетърпение. Помня, че някой беше показвал снимки и ми се стори великолепен! Heart Eyes

Добър избор, лака наистина е страхотен  Hug

# 249
  • София
Алиена И при мен вчера Сеш не успя да изсуши лака. Лакирах се с Kleancolor - Holo chrome и седя мокър доста време  Crossing Arms. Това ми е вторият лак, който Сеш не суши. Другият е един жълт КА. Но този Флормар, който при теб не е изсушил при мен си го суши  newsm78.

# 250
  • София
Досега, не ми се е случвало Сеш да не ми изсуши лака, трябва да пробвам някой Флормар  newsm78

# 251
  • Варна
При мен суши всичко Сеш, дори и лакове-самоделки, за които съм забелязала, че по принцип съхнат кошмарно бавно.

# 252
И при мен Сеш, суши всичко от - до. Дори на старото шишенце почти като беше на дъното го разредих и добавих половин шишенце от обикновен прозрачен лак от левчето. Е ако искате ми вярвайте беше като чисто нов и всичко си съхнеше.  Heart Eyes

# 253
на мен сеша също не ми суши някои лакове
вече не помня кои бяха всички, но металиците на флормар със сигурност

# 254
Момичета, каква е тази промоция в Лили на лаковете и за колко време е? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт