Лакове за нокти- 60

• 50 761
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
'RuMoni'  изчисти си  кутията

# 226
  • Велико Търново
Помогнете ми има ли някой във форума от Велико Търново или Горна Оряховица да ми каже къде да си намеря холограмен лак но не менте 4е ве4е само го сънувам  #Crazy Praynig Rolling Eyes

# 227
  • МАРС
Ивче, и аз съм забелязала че с неоните ръцете ми изглеждат с тен, а като сложа декорация, цветът на ярките лакове се изгубва.
Днес случайно минавах край Лили и видях надпис 20% намаление на всички лакове, та се отбих де Laughing
Само един Есенс взех (не че ми беше притрябвал), ама да не съм капо Joy
Eто го, снимката е от нета:

# 228
  • Ст Загора
Помогнете ми има ли някой във форума от Велико Търново или Горна Оряховица да ми каже къде да си намеря холограмен лак но не менте 4е ве4е само го сънувам  #Crazy Praynig Rolling Eyes
че кои лакове са ментета.

# 229
  • Велико Търново
Ми КА новите се оказаха менте не е това което е показано старите са били яки ма новите неструват  #2gunfire

# 230
Ивче, много ти отива Флип- флопа! Hug

Аз пробвах поредния ми мууд от Born Pretty Store -

http://radi-d.blogspot.com/2012/05/mood-polish.html

# 231
  • Стара Загора
Ми КА новите се оказаха менте не е това което е показано старите са били яки ма новите неструват  #2gunfire

Това, че не правят хубава дъга като старите не значи, че са ментета. Подменили са им формулата.

# 232
Аз изчаках да мине истерията.Казаха ми,че е последна бройка и няма да има повече.

# 233
А колко ви излезе Сеш топ лак с доставката

# 234
Момичета, къде точно се намира магазина за лакове на пътеките в Младост 1А  newsm78, днес обикалях,но не го намерих(толкова години живях в Младост, а не го знам този магазин  Embarassed )

# 235
  • София
Момичета, къде точно се намира магазина за лакове на пътеките в Младост 1А  newsm78, днес обикалях,но не го намерих(толкова години живях в Младост, а не го знам този магазин  Embarassed )

Края на пътеките, тръгваш по улицата, която води към паркинга на Била, магазина е от дясно.

Напоследък обаче все по-рядко го зареждат и е малко неугледно с празни рафтове на стелажа....

# 236
nasito8988 изчисти  си кутията

И аз днес минах през Лили  Whistling
http://www.shrani.si/f/1R/EM/17sNW8Cy/catrice-dirty-berry1-cop.jpg
Просто черно - но  открих че освен матовата черна Мода нямам др . черно  Shocked
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQzG35jsas145Gir2Wwls73K … Xn9f2FEArEtj5l6EQ

# 237

Края на пътеките, тръгваш по улицата, която води към паркинга на Била, магазина е от дясно.

Напоследък обаче все по-рядко го зареждат и е малко неугледно с празни рафтове на стелажа....

Благодаря много  Hug
Утре ще отида да видя какво има  Wink

# 238
  • Пловдив
Здравейте, не си бях взимала лакове дълго време, но вчера се прибрах с КА: 929, 917, 252, 713 и 706
Пастел: 306, 83 и 100

# 239
Вчера се лакирах с Флормар 422, страхотен  Heart Eyes, ноСеша не можа да го изсуши повече от 20 минути  Shocked случвало ли ви се е?

Общи условия

Активация на акаунт