Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
 illy_to , ако се съди по това описание окислителя е специален   Wink....а иначе и аз съм смесвала различни марки бои и окислители. Peace
Моля те сподели от къде може да се поръча боята.  Hug

За протокола : оставам все така очарована и доволна от боята Кюн - цвета си е супер и във времето напред .... Simple Smile

# 226
т.е. не е имало и тъмна боя по дъллжините - от по-рано; всичко е било на "девствена коса"

........
   Алена,при мен е имало тъмна боя по дължините....
   Доста време съм се боядисвала със пепелява  7-ца на Алфапарф.Обаче в един момент корените започнаха да ми се получават по-светли (без да е била сменяна боята).
    Минах на 7.0 на Лореал Екселанс за няколко месеца.
    После преминах към 8.1   за 2 месеца
    Обаче все си изглеждах неестествено тъмна.....(макар и да нямах проблем с корените  Rolling Eyes)

направих си премахване на боята с витамин С ,което доста ме изсветли.....
    И се боядисах с Лонда светло пепеляво русо (28),от което корените ми станаха светло-жълти,а дължините тъмно-оранжеви..... Crazy Crazy Crazy

Сега пак съм се заредила с вит.С
     Чудя се,какво да правя по-нататък.... Thinking

Иначе основата ми е (беше ,де) пепелява седмица , по дължините осмица (на места и девятка).

# 227
  • Чукарландия
illy_to , ако се съди по това описание окислителя е специален   Wink....а иначе и аз съм смесвала различни марки бои и окислители. Peace
Моля те сподели от къде може да се поръча боята.  Hug

За протокола : оставам все така очарована и доволна от боята Кюн - цвета си е супер и във времето напред .... Simple Smile

Аз също се присъединявам, към желаещите да си поръчат такава боя, моля!  bouquet Hug  bouquet

# 228
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, коя боя е по-изсветляваща? Бес или Алфапарф?  newsm78 Спечелих ваучер за боядисване с едната боя, но не зная коя да избера  Mr. Green

# 229
Момичета, коя боя е по-изсветляваща? Бес или Алфапарф?  newsm78 Спечелих ваучер за боядисване с едната боя, но не зная коя да избера  Mr. Green

По мнение на фризьорка , която работи с боите - Алфапарф. Peace

# 230
  • Lost in a fairytale ...

По мнение на фризьорка , която работи с боите - Алфапарф. Peace

Благодаря  Hug

# 231
illy_to , ако се съди по това описание окислителя е специален   Wink....а иначе и аз съм смесвала различни марки бои и окислители. Peace
Моля те сподели от къде може да се поръча боята.  Hug

dachita, благодаря за инфото   bouquet Hug
оказа се, че салонът, който продава онлайн имал и окислител, но аз пак съм чела между редовете  Rolling Eyes
за тези, които се интересуват, поръчах ето от тук  Peace
не погледнах дали изпращат до БГ, но предполагам, че да. Ще проверя по-късно и ще се включа пак с инфото.

# 232
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
искам да попитам дали боите Сайъс са хубави?
До сега не съм се боядисвала с тях, а само с Лореал и Палет, а преди да започна сама само фризьорка ми е правила руси кичури.
По принцип съм с кестенява коса, но февруари тази година ме изруси фризьорката ми, аз не се харесах и се потъмних малко/защото бях жълто руса/. Сега съм по скоро карамел, но русото си седи, има интересен ефект като на кичури е косата ми Simple Smile Това ми харесва, но пак искам малко да се изсветля. Ще ми се да опитам на Сайъс едни руси бой, които не давали оранжев отенък.
Имате ли впечатления и дали покриват бели коси. Защото имам такива отстрани на главата, е не много, но все пак......
Благодаря ви предварително  bouquet

# 233
dachita ти се боядисваше с Vitalitis,в саита в които преглеждам се изписва Art Vitalitis,това ли е боята Thinking

# 234
Здравейте, момичета! Може ли да помоля за съвет - Някой знае ли с какво мога да постигна ето такъв цвят http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150545991734962&set … ype=3&theater:

# 235
Някой ползвал ли е новата боя на Z-one, предлагат ми един фризьорски салон тази боя. До сега ползвам само Magiblonde на Лореал и не зная дали да се доверя. Моля за вашето мнение, важно е за мен  Simple Smile

# 236
dachita ти се боядисваше с Vitalitis,в саита в които преглеждам се изписва Art Vitalitis,това ли е боята Thinking

Аз се боядисвам с Hair Colour Vitality's номер 101 .  Wink

# 237
Здравейте, тъй като не мога да изчета всички теми Simple Smile може ли някой да напише 2-3 бои, обсъждани в темата, от които сте най-доволни? Става въпрос за тъмно русо-светло кафяво.. Не от салони. Благодаря.

# 238
  • в 1001-та нощ
Някой ползвал ли е новата боя на Z-one, предлагат ми един фризьорски салон тази боя. До сега ползвам само Magiblonde на Лореал и не зная дали да се доверя. Моля за вашето мнение, важно е за мен  Simple Smile

това е марката на милк шейк, аз бих се доверила  Peace

# 239

Общи условия

Активация на акаунт