Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 265
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Чукарландия
Успях да кача две снимчици. На първата се вижда добре червено-оранжевото. Втората не е съвсем реален цвета, но и двете са на дневна светлина в един и същ ден. не е много зле, но мен ме дразни и искам по пепеливо, последно се боядисвах с чифели 9.1
Скрит текст:

Момичета, да питам, този цвят кой номер го водите?  bouquet

# 211
  • На острова
Успях да кача две снимчици. На първата се вижда добре червено-оранжевото. Втората не е съвсем реален цвета, но и двете са на дневна светлина в един и същ ден. не е много зле, но мен ме дразни и искам по пепеливо, последно се боядисвах с чифели 9.1
Скрит текст:

Момичета, да питам, този цвят кой номер го водите?  bouquet
Аз си му казвам седмица, но не съм много компетентна, да се включи някой по-вещ  Laughing

# 212
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,как така двете снимки са от един и същи ден,при еднаква светлина. Crazy
Втората снимка(по-светлата) е абсолютно идентичен цвят,с който съм вмомента.И за мен е твърда 7ца с лек меден тон.

# 213
  • На острова
Е,как така двете снимки са от един и същи ден,при еднаква светлина. Crazy
Втората снимка(по-светлата) е абсолютно идентичен цвят,с който съм вмомента.И за мен е твърда 7ца.
Е, казвам ти, от вчера са и двете  Laughing
Само, че реалният цвят е на първата снимка, а на втората е мечтания  Crazy

# 214
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Цветът на първата снимка ми харесва много повече.За мен не е мечтания цвят,но каквато и боя в 8-9 тон (от хипермаркета) да сложа,все така се получава.
Затова поръчах професионална с перспектива и нескрит помисъл за пепеляво руса хубост.А,да видим....

# 215
  • в 1001-та нощ
боята се държи 10 минути, няма как толквао бързо да намажеш цялата коса и да стои 10 мин  Rolling Eyes
Да, колкото и да си бърз е невъзможно да си намажеш цялата коса за 1 минута и да оставиш боята 10 мин.  Laughing Но за тези неща не се мисли като се купува   Embarassed  Rolling Eyes ooooh!
Много агресивна боя, многоооооо !  Sick ooooh! Sad
А как само ме щипеше  Sad Crazy

преди години ми се е случвало - междинно да си мацна само контура около слепоочията и учите - там косата ми расте със скоростта на светлината и сега от позицията на времето си мисля, че една 10 мин. боя може би е подходяща в такъв случай - имаш нужда от бърза корекция

но разбира с тази боя повече никога  Naughty

сега някак не ми се налага да го правя  newsm78 чак пък и толкова да бързам  Mr. Green

Имате ли опит с Chi боите? Колебаех се между Редкен и Матрикс,а на финал взех Чи.
...

като че ли в БГ не са наложени  newsm78 може би, ако Мис Нели се включи с инфо от зад океана  Blush

# 216
Привет момичета Simple Smile Не ви бях чела отдавна ,но сега се замислих за промяна и отворих темата.. но забелязвам нещо .. преди време много се коментираше ИНОА и тогава като чели всички бяхте доволни от нея и наи-вече от блясъка и усещането което оставя vurhy косата ... като след маска а не боя.. сега какво стана май вече никoй тук не я pозлва защо се отказахте от нея ? Аз тъкмо се навих да я пробвам и вече 5ти фризьор които е работил с нея и които поптам ми казва че не е нищо осбено и не си заслужава и вие ли сте на същото мнение? А също ако се положи върhy рyса основа дали би се получило нещо тъй като е безамонячна все пак .. знам ли много искам рyс но по етстествен преливащ цвят като на Златна Райкова от преди време .. бях гледала някакво предаване в което уж я направиха с иноа и много ми хареса ефекта а тя беше изцяло блондирана аз съм на кичyри ,но вече незнам какво да мисля.. след толкова отговори НЕ които получих за тази боя .. ее вие какво ще кажете на вас бих се доверила много повече отколкото на които и да е фризьор Simple Smile

# 217
  • в 1001-та нощ
не покриваше бели коси трайно, а повечето момичета имат тази нужда  Peace

# 218
Знам, че след това пуснаха специална серия за покриване на побелели коси. Не знам дали някой я пробва.
Отскоро има и голяма(60мл.) тубичка Иноа + окислител, но без Олео-гел.

# 219
    Момичета,може и да е било обсъждано преди.....

Имате ли идея,как да се оправи положението по-светли корени и по-тъмни краища?Станало е при преминаване към по-светла боя (досещате се)....
     Дали кичури могат да оправят вида на косата?

# 220
  • в 1001-та нощ
искаш като цяло да стане по-светла ли?

по дължините изсветлявана ли е или са мо напластявано тъмно?

римувър ползван ли е?

разкажи как се е стигнало до това положение  Hug

# 221
  • В полите на Пирин планина
Селма още ли се бориш с този проблем?

Аз си спомням за това, защото по едно и също време се жалвахме с теб за същото. При мен / и при Селма / се получи при боядисване с по-светъл цвят на естествена коса. Моята по принцип е 7-ца естествена и като се намазах с 9-ка, започвайки от корена той ми стана по-светъл от дължините и то видимо. След това няколко пъти наслоявам светло, започвайки от дължините и цветът се изравни.

# 222
  • в 1001-та нощ
т.е. не е имало и тъмна боя по дъллжините - от по-рано; всичко е било на "девствена коса"

принципно се започва от дължините и коените се правят накрая - защото там от скалпа е по-топло; може би затовя е станало така  Rolling Eyes

# 223
  • В полите на Пирин планина
т.е. не е имало и тъмна боя по дъллжините - от по-рано; всичко е било на "девствена коса"

принципно се започва от дължините и коените се правят накрая - защото там от скалпа е по-топло; може би затовя е станало така  Rolling Eyes

Да, това коментирахме и преди. При мен се получи след 2-3 боядисвания доста рязка, грозна и дразнеща разлика, но по този метод - първо дължини после корен се изравни.

# 224
Здравейте момичета!
От известно време ви чета, но все не ми остава време да се включа  Blush
В отбора на блондинките съм си по природа  Laughing ( нещо средно между 7 и Sunglasses, но от около година вече изпробвам различни бои и нюанси ж гамата на 12-ките, в търсене на моя цвят и моята боя.Преди това бях дълго време на кичури. Изпробвала съм всичките 12-ки на Вела Колестон, както и 2 нюанса на Матрикс.Като че ли обаче Велата по- ми допадна, Матрикс доста бързо се отмиваше.Но на последните 2-3 мазания забелязвам,че от Вела Колестон ми се появяват малки червени пъпчици в корените около челото и отзад на тила.
Четох,че доста от вас са доволни от Кюн и реших да пробвам с нея. След голямо търсене из нета, намерих откъде да я поръчам, но за съжаление онлайн магазина не предлага окислител към нея.
Та въпросът ми към тези от вас, които са ползвали Кюн : Специален ли е окислителят към боята, както например при ИНОА или мога да я смеся с "нормален" Велоксон окилител, тъй като с него съм се запасила за година напред  Grinning
Ще съм ви благодарна за вашите опитни съвети    bouquet Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт