Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
На Мастър 2-ката е виолетово, най-горе в каталога са отбелязани кое какво е.

# 391
На Мастър 2-ката е виолетово, най-горе в каталога са отбелязани кое какво е.
  Да,така е ,права си Peace А твоята боя се води розова..... Thinking

Ами....явно е нормално да се получават такива несъответствия между очаквания цвят и крайния резултат.Поне аз вече взех да свиквам .... Crazy

Важното е ,че си доволна,а и косата ти наистина изглежда интересно и привлекателно. Hug

# 392
  • София
Аз исках точно розово. Simple Smile И да е мааалко по-тъмно. Докато бях с боята на косата беше страхотен цвят, виолетово-розово и доста по-тъмно.
Края на лятото пак ще се боядисам. Wink Hug

# 393
Аня...жестока коса,уникална Crazy Heart Eyes  Защо и аз нямам такава  Tired

Ще взема да я пробвам и да се надявам,че ще поизсветли и корените.Примерно 10.26? newsm78

# 394
  • София
ехее, мерси! Hug Hug
ти харесваш студени цветове, а 6-цата е червено (а 4-ката медно, сега погледнах каталога им). според мен си вземи 10/2 примерно. и с 10.26 ще стане добре, но в корена (където изсветлява) избива жълто и ще те дразни.
предният път се боядисах с 10.42, пак много хубав цвят, но ми е много светъл (бях пускала снимка, едно светло карамелено става). имам половинка боя останала и взех и една 8.42 и ще ги смеся. 42 оттенък е по-топъл (нормално, повече медно, по-малко виолетово) в сравнение с .26. Имат и 10.22. Wink

м/у другото, 12-ките на Мастър, според мен, изсветляват повече от тези, които съм ползвала досега (Фадиам, Фарком и Лонда проф., Лореал масовата).

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 20:44 от Аня♥♥

# 395
А това интензивно виолетово русо (10/22) с какъв ли % оксидант се ползва и какъв ли резултат дава?

# 396
  • София
с какъвто искаш. Wink ако се цели изсветляване, може и с 9%. за цвят само - боядисвала съм се с 3%. този номер не съм го ползвала, само в каталога съм го заглеждала (не веднъж Simple Smile).

# 397
  • Чукарландия
с какъвто искаш. Wink ако се цели изсветляване, може и с 9%. за цвят само - боядисвала съм се с 3%. този номер не съм го ползвала, само в каталога съм го заглеждала (не веднъж Simple Smile).

Аня, страхотен цвят на косата. Поздравления. newsm10 С кой цвят последно се боядиса? Изкоментирахте много номера и нюанси, та съвсем се обърках. newsm12

# 398
Аня,много ми харесва и цветът,и косата ти като цяло. Heart Eyes
Тази боя има страхотни нюанси.Жалко,че няма откъде да си я взема тук. Tired
А на каква цена си я купуваш?Извини ме,ако вече си го коментирала това. Peace

# 399
............

Аня, страхотен цвят на косата. Поздравления. newsm10 С кой цвят последно се боядиса? Изкоментирахте много номера и нюанси, та съвсем се обърках. newsm12

Мда, отдолу сякаш по-златиста е косата (аз го забелязах като видях снимките вече, иначе няма как). По принцип краищата са ми по-матирани (с времето), а към корена е по-златисто и явно затова се получава така. А и номерът на боята е 9.26 - което е хем виолетово, хем медно мисля, че беше 6-цата, та може и затова.

Hug Peace

# 400
  • в 1001-та нощ
Sassie , питай ги на мейла къде в Русе зареждат  Peace

# 401

Направих го вече,чакам отговор. thumbsup

# 402
  • София
Да, последното ми боядисване беше с 9.26 (розово русо се води).

# 403
  • Пловдив
Момичета,знаете ли къде в Пловдив може да се намери боята "Мастър"?

# 404
  • Чукарландия

Направих го вече,чакам отговор. thumbsup

Sassie, получи ли отговор? По същото време и аз им писах на три от дадените имейли за контакти, да попитам, къде при нас може да се купи такава боя, но все още нямам отговор. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт