Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Селма , аз от шампоана на Престиж слагам в балсама, маската за по- лесно и равномерно разнасяне. Wink 
  О!Така ли?Чудесно!Благодаря,dachita!   bouquet

# 376
Аз се правя с Индола,но ми оранжевее ако не сложа добавка.А уж доста сив цвят използвам.
ПРедния път добавих платина на Бюти плюс още малко оксидант 12% и стана страхотно за първи път от толкова време  Crazy

Та зависи и какъв нюанс се цели.
Дудхен....студен пепелив отенък ли искаш или нещо по-натурално и топло  newsm78

# 377
  • Пловдив
Искам пепеляво.

Значи реших да взема супер светло пепелява русо и светло платинено.
Днес от много четене на темата не успях-ще купувам утре.

Индола има в магазина,Бес също,но ми каза консултантката,че са слаби.

Благодаря за съветите още веднаж!!!

# 378
Анч,страхотна е!!! Heart Eyes На мен обаче много ми харесва и тази от аватара ти... Flutter
Flutter

Естественият ми цвят е много подобен на аватара, без светлите крайчета, ама като бях на 18 г. ми беше адски грозен. Сега се мъча да го докарам с бои. Проста работа! Joy

Ахх...аз съм същата работа. Wink Имах такъв страхотен тъмнопепелив рус цвят,като бях тийн не ме кефеше,а сега давам мило и драго за него. Tired Laughing

# 379
Момичета, според вас цветът на Алисия в момента златиста 8-мица ли е  newsm78 http://blife.bg/article-15051
Много ми харесва! Дали ще се получи с някой от тези цветове на основа 10-ка http://mgcosmetics.bg/product_info.php?cPath=30_47&products_id=239

# 380
  • София
Аня ,тази боя  "Мастър" къде се продава,до сега не съм чувала за нея  Blush
ето от тук може да се свали и види каталога на Мастър. http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

Аня, от къде си купуваш тази боя? Онлайн някъде продава ли се? Hug
Много се извинявам, от няколко дни не бях влизала във форума.
Аз си я купувам от магазинчето на Лъвов мост.
Преди време бях писала до Роза импекс, та ми бяха пратили и адреси на салони, които работят с нея, помня само едното в квартала (Х. Димитър), но не се наложи да ги разпитвам.

# 381

Аня♥♥,
кое точно е магазинчето?Има ли табела?От коя страна на моста се пада?
Дай повече ориентири ,моля!  Hug

# 382
  • София
Магазинчето на Женския пазар - води се на Стефан Стамболов 46, след чешмичката посока Хр. Ботев като се върви, отляво, има реклама на Рефан и боята Престиж.
Доста сме го коментирали, та затова не обяснявах повече. Wink Simple Smile
Нямат боята в наличност, но с поръчка я доставя жената.

Сутринта мъжо ми снима косата, ей сега ще кача снимки.

# 383
  Благодарности за подробното обяснение,Аня!
  Чакам и снимките!  Hug

# 384
  • София
 Благодарности за подробното обяснение,Аня!
  Чакам и снимките!  Hug
Hug
заповядай!

в стаята:

и на терасата на слънце:

Косата си я измих снощи и легнах с мокра коса, сутринта станах бухнала и къдрава и направо така е снимана. Simple Smile По принцип очаквах по-тъмен и по-розово-виолетов цвят, това ми е доста светло. Надявам се, че с наслагване ще стане както искам.
И, забелязвам, че боята е доста силна откъм изсветляване, боядисах се с 6% оксидант и дори ми изсветли малкия корен, който имах. Не напълно, но изсветли едно 3 тона поне.

# 385
  • София
Аня♥♥ Страхотен е цветът, много ми харесва  Heart Eyes

# 386
  • София
благодаря! Hug

# 387
  Интересен цвят се е получил.  Hug И си малко на кичури като че ли... Simple Smile Хубаво изглежда!
  Честито,Аня!  Hug

# 388
  • София
Мда, отдолу сякаш по-златиста е косата (аз го забелязах като видях снимките вече, иначе няма как). По принцип краищата са ми по-матирани (с времето), а към корена е по-златисто и явно затова се получава така. А и номерът на боята е 9.26 - което е хем виолетово, хем медно мисля, че беше 6-цата, та може и затова.

# 389
   2-ката не е ли перлено?

Общи условия

Активация на акаунт