Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 95 749
  • 737
  •   2
Отговори
# 45
  • Бургас
Здравейте и от мен.След унищожена руса коса няколко години бях си оставила моя цвят.Но тази година отново ме хвана русата вълна,но смятам този път да съм по-внимателна.С моята фризьорка първо изсветлихме леко косата със смес от9.1 и 7.1 с оксидант 9,получи се добре,но не беше в студената гама.След месец вкарахме и руси кичури.след още един месец отидох пак за да я докараме до цвят 8.1,но след боядисването основата ми е с цвят 8.3 а кичурите въобще не са се повлияли.След като и кичурите не се повлияха ми стана ясно,че нейната боя не е много добра.За следващия месец искам да намеря боя ,която да ми докара сивия нюанс,като се има в предвид,че е достатъчно светла.Ако може да ми препоръчате марка професионална боя,която да си купя в Бургас.

Желания от мен цвят е тъмно сибирско русо,но не намирам картинки в нета да ви покажа.

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 11:29 от sneji_bs

# 46
BBeLLa , според мен идеята на фризьорката е добра. Peace  остава и изпълнениетода бъде на ниво. Wink ...( един въпрос малко в страни : с каква боя работи ?)  

Относно поддръжката много съвети можеш да получиш в профи темата или в темата за грижи за косата.
 В общи линии много хидратация и протеин - шампоани , балсами, реконструктори , маски , финиши от хидратиращите серии и от тези за третирани и  изтощени коси.  Има различни марки и различен ценови диапазон - дай ориентир .

Също много масла биха били полезни - могат да се ползват преди шампоана , както и да се слагат в маските , балсамите и т.н. ... има финиши силикони + масла , които на мене лично много ми допадат.

sneji_bs ,  ползвате ли коректор  и с каква боя я третирате?

# 47

Някой може ли да ми каже, какъв е приблизителния номер, за да се получи цвят като на мацката Hug

# 48
  • Бургас
Ако сложа тониращ балсам на Престиж - перлен в остатъка отбоята за краищата, дали ще се получи нещо?

# 49
  • Чукарландия
BBeLLa , според мен идеята на фризьорката е добра. Peace  остава и изпълнениетода бъде на ниво. Wink ...( един въпрос малко в страни : с каква боя работи ?)  

Относно поддръжката много съвети можеш да получиш в профи темата или в темата за грижи за косата.
 В общи линии много хидратация и протеин - шампоани , балсами, реконструктори , маски , финиши от хидратиращите серии и от тези за третирани и  изтощени коси.  Има различни марки и различен ценови диапазон - дай ориентир .

Също много масла биха били полезни - могат да се ползват преди шампоана , както и да се слагат в маските , балсамите и т.н. ... има финиши силикони + масла , които на мене лично много ми допадат.

Благодаря за отговора. Не зная с каква боя работи фризьорката, но мисля, че е на Вела, професионална. Не съм сигурна. Ще я попитам, като отида. А за косата ми, да спомена, че моята лесно се омазнява в корените (на три дни я мия), а краищата ми са сухи, а в момента и цъфтящи. Искам нещо качествено като козметика за коса. В момента ползвам шампоан на Вела профешънъл, енергизиращи маска за коса с шея на AVON от SPA серията. Hug

# 50
  • sofia
Започни с подстригване на сухите краища  Peace

# 51
  • Чукарландия
Да, започнала съм. Всеки месец ми подстригват краищата, за три месеца косата ми е скъсена с повече от педя и половина. В момента не са толкова сухи, колкото ме дразни това, че цъфтят. А не мога да не ползвам преса. След всяко миене втривам в краищата серум против цъфтящи крайчета, кристали течни ползвам... и отново цъфтят. Предложете ми ефикасен серум. Hug  bouquet Hug

# 52
  • sofia
А ако издухваш косата няма ли да я щадиш повече?
Аз никога не съм ползвала преса, но една приятелка изхвъли нейната, много и се изтощаваше косата.

# 53
  • Чукарландия
Аз никога не съм ползвала преса, но една приятелка изхвъли нейната, много и се изтощаваше косата.

Като я издухам със сешоар, става много хвърчаща, заприличвам на бръкнала в контакта. А с четка и сешоар, сама не мога да се правя. Sad

# 54

Като я издухам със сешоар, става много хвърчаща, заприличвам на бръкнала в контакта. А с четка и сешоар, сама не мога да се правя. Sad

Цъфтежа на косата ти идва основно от пресата. Аз имам сравнително права коса,но понякога ми идва вдъхновение да я изправя или накъдря с пресата,след което краищата ми са адски нацъфтели,хем пресата ми е хубава.  Да не говорим че някои косъмчета ми се късат от средата на косъма  Grinning Виж на Шварцкоф има едно мазило в розова опаковка,което се нанася на мокра коса  и се предполага че трябва да стои права,без да я дърпаш с пресата. Аз преди време по грешка си го бях купила и косата ми наистина заставаше по-права,особено в краищата,където прави обикновено някакви чупки. Но като цяло-оганичи използването на преса и ще спре да ти цъфти косата   bouquet

# 55
  • в 1001-та нощ
и при нагряване - да се ползва термопротерктор - крем, спрей ....каквото прецени  Peace

# 56
Да, започнала съм. Всеки месец ми подстригват краищата, за три месеца косата ми е скъсена с повече от педя и половина. В момента не са толкова сухи, колкото ме дразни това, че цъфтят. А не мога да не ползвам преса. След всяко миене втривам в краищата серум против цъфтящи крайчета, кристали течни ползвам... и отново цъфтят. Предложете ми ефикасен серум. Hug  bouquet Hug

Погледни това:
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml

Тук също го има, но чакаме първи пратки, за да видим дали нещата са им ок.
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-resistance-zapa … ique-milk-125-ml/

# 57
  • в 1001-та нощ
някакъв нов сайт  Rolling Eyes

какво избрахте  Rolling Eyes Embarassed

# 58
 Hug

Ще ти пиша на ЛС, за да не се изтълкува погрешно.     Hug

# 59

Тук също го има, но чакаме първи пратки, за да видим дали нещата са им ок.
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-resistance-zapa … ique-milk-125-ml/

Feeling , благодаря за линка   bouquet Hug ... цените са мноооого добри  Grinning .... непременно да споделиш . Wink ( може и на ЛС )

Общи условия

Активация на акаунт