Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 95 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Боядисвам се на един месец. В края на тази седмица ще се правя пак. Взела съм си и аз от новите Гарние 9.13, но имам и една Wella Koleston 8.1, та се чудя с коя да се намажа.

# 16
Ходя на месец за боядисване и ми е добре след потъмняването GrinningАз също никога вече няма да сложа блондор на косата си и нямам търпение да изрежа обезцветеното и да си оправя напълно косата.

# 17
Боядисвам се на един месец. В края на тази седмица ще се правя пак. Взела съм си и аз от новите Гарние 9.13, но имам и една Wella Koleston 8.1, та се чудя с коя да се намажа.
Аз се боядисвам с Koleston и Welloxon и съм много доволна  Heart Eyes
Боядисвам се с Koleston от доста време с едно прекъсване, през което пробвах други професионални бои, но отново се върнах на Koleston  Grinning
От Garnier аз лично не съм доволна и никога повече не бих си купила тяхна боя.
За мен непрофесионалните бои са неприложими и въобще не си заслужава да се купуват - не изрусяват добре, някои от тях падат много бързо, прекалено редки са и косата става доста често на петна и не са подходящи за препигментация  Rolling Eyes
Осмицата на Koleston според мен е тъмничка и на мен лично не ми харесва, но това е и въпрос на вкус.

# 18
  • в 1001-та нощ
B & C, преди да започна да го ползвам върху маска, съм го нанасяла директно - пак е същото, а го нанасям на маска и защото ми е силен, и защото първо слагам маска да подейства, често пъти минавам с активатор и накрая за 5-10 мин слагам балсама за тониране

веднъж минах върху балсама с активатор и наситеността в косата беше много интензивно, отми се за няколко измивания, но не ми беше цел такъв подсилен ефект Embarassed

с шампоан ми харесва доста повече, затова може би и не продължавам да експериментирам с балсама  Peace

# 19
Момичета, вместо да се записвате само с емотикони, включете се в анкетата, за която MissNellie се е постарала.    Peace

На въпроса - отговорих на 3 седмици. Просто не мога да изтрая повече.
Разбира се, само корени боядисваме. Дължините не са пипани около 5 месеца вече, като поддържане на нюанса по тях се грижа само с матиращия шампоан Блонд Ми, който не за пръв път хваля.   Wink

# 20
  • София
Здравейте, блондита  Hug Не съм влизала от половин година сигурно защото се установих на една боя и изобщо не искам да си пускам нови мухи за нещо друго  Laughing Все пак прехвърлям темата от време на време защото сте ми сладури Simple Smile

elfi4ka, чудесна ти е косата и никакви корени не си личат  Hug

a.l.e.n.a, аз също ставах на петна от балсама на Престиж, но след това започнах да го смесвам в шепа с маската и да го нанасям така. Ставаше идеално. След това минах на боя, която не се отмива толкова и ми трябва съвсем леко матиране само няколко дни преди боядисване и затова направо сипах балсама в един шампоан и се мия с него през третата седмица след боядисването. Получава се много добре и без петна  Peace

# 21
Здравейте, блондита  Hug Не съм влизала от половин година сигурно защото се установих на една боя и изобщо не искам да си пускам нови мухи за нещо друго  Laughing Все пак прехвърлям темата от време на време защото сте ми сладури Simple Smile

elfi4ka, чудесна ти е косата и никакви корени не си личат  Hug

Hug
Сега ако споделиш и коя е боята цена няма да имаш  Heart Eyes

# 22
Когато ми се налага тониране аз също смесвам маската или с балсам на Престиж или с шампоана на Престиж - не се получава на  петна. Peace

# 23
  • София
по анкетата - гласувах на 3 седмици (корена). косата ми (естествената) е тъмна, а и мисля расте сравнително бързо, та месец трудно изкарвам. единствено зимата 7 седмици не я бях боядисвала, тогава изсветлявах корена със спрей.

# 24
  • в 1001-та нощ
dachita, NovemberRain  Peace благодаря за включванията  Peace

а  аз дори не знаех, че престиж имат и матиращи шампоани  Peace трябва да разгледам  Blush

аз правя корени ан 2-3 седмици  Peace

# 25
  • София
Престиж имат към серията Blond time матиращ (лилав) шампоан. Peace

# 26
  • Пловдив
 Peace Пробвах го шампоана (приятелка ми даде за проба). Много ми хареса ефекта, но забравям да си го купя  Rolling Eyes То от различни експерименти и мазаници по косата ми ... не остава ред  Mr. Green

# 27
  • Бургас
Здравейте мацки, Hug
относно анкетата, боядисвам се веднъж месечно. Peace

# 28
http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real  
 Имате ли впечатления от тези тониращи балсами.Аз мисля да пробвам "топла перла",но не знам дали ще ги намеря лесно по магазините,защото не съм ги виждала до сега

# 29
  • На острова
по анкетата - гласувах на 3 седмици (корена). косата ми (естествената) е тъмна, а и мисля расте сравнително бързо, та месец трудно изкарвам.
И аз съм точно така.

Общи условия

Активация на акаунт