Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Първо да се оплача, не стига, че една смотана "фризьорка" ми отряза повече от 10 см коса, без да ме пита, а за капак - поради липса на боята, с която се боядисвам последните две години (Cramer 8.21.) и след прочетени куп положителни отзиви, последва боядисване с това ... недоразумение: Wellaton Mousse 8.1.

Резултатът  #2gunfire!!!            ->               И след две двучасови процедури през ден с Шампоан+Витамин С!

Откак се помня, се боря с най-идиотския, свръхиздръжлив червен пигмент, вече бях взела превес и ...сега пак отначало, плюс възстановяване, защото освен цвета боята ми съсипа и косата ooooh!
Ако някой има идея как по-бързо и успешно да се справя с него - пигмента - ще съм му много благодарна Wink

# 556
  • София
Отдавна не съм писала тук.Имам дооооста да ви чета.При мен откъм боядисване нищо ново-все с ММБюти-пясъчно русо се правя.Сега ми дойде на идея да се потъмня и съм в чуденка  newsm78
Честита ти втора лентичка! Hug
Иначе, на въпроса ти, ММ Бюти мисля, че имаха подобен цвят, карамел май се водеше.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 14:38 от Аня♥♥

# 557

˙·•Di•·˙
,съжалявам за несполуките ти с боядисването!  Confused spoko
  Велатон Мус е много гаден.Хем не си отговаря на обещаните оттенъци,хем консистенцията му е отврат!Не си представям как с тоя мус ще се боядисат само корените на косата,той е толкова пенлив,че се разнася веднага по цялата коса (или половината дължина поне) ....
    Обаче доста си пооправила нещата за ....колко време?  Rolling Eyes

Оня ден отново си купих  Велатон крем-боя,който няма нищо общо с муса.....
    Определено смятам,че това е най-сполучливата боя от всички купешки,които съм ползвала досега.
    Бих я препоръчала и на теб.Прецени си.  Hug

# 558
Ние обсъждахме Велатон крем боята.Даже и снимка на кутията поствахме.Мусът не е коментирано да е хубав.Даже Селма каза,че е ужасен!

Велатон-боя-8.1 е много сивеещо пепелно.Няма нищо топло вътре.Аз смесвах 8.0 и 8.1 и пак стана доста сива.
Но явно мусът изобщо няма нищо общо с този нюанс  Rolling Eyes

# 559

˙·•Di•·˙
,съжалявам за несполуките ти с боядисването!  Confused spoko
  Велатон Мус е много гаден.Хем не си отговаря на обещаните оттенъци,хем консистенцията му е отврат!Не си представям как с тоя мус ще се боядисат само корените на косата,той е толкова пенлив,че се разнася веднага по цялата коса (или половината дължина поне) ....
    Обаче доста си пооправила нещата за ....колко време? Rolling Eyes

Оня ден отново си купих  Велатон крем-боя,който няма нищо общо с муса.....
    Определено смятам,че това е най-сполучливата боя от всички купешки,които съм ползвала досега.
    Бих я препоръчала и на теб.Прецени си.  Hug
Сряда - боядисване, петък и неделя - шампоан+витамин С  Tired

Ние обсъждахме Велатон крем боята.Даже и снимка на кутията поствахме.Мусът не е коментирано да е хубав.Даже Селма каза,че е ужасен!

Велатон-боя-8.1 е много сивеещо пепелно.Няма нищо топло вътре.Аз смесвах 8.0 и 8.1 и пак стана доста сива.
Но явно мусът изобщо няма нищо общо с този нюанс  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614595.0

Не знам крем-боята как е, но със сигурност, оттук-насетне няма вариант да разбера. С боите на Wella приключих, окончателно Stop Толкова години упорита борба ми заминаха по дяволите.
Cramer 8.21 ползвам, точно защото не искам никакви червено-жълто-бежаво-златисти оттенъци Cry
Скрит текст:

Селма, elfi4ka - благодаря Hug

# 560
Сигурно е коментирано, но .. какво прави шампоан+Вит Ц ?  Rolling Eyes

# 561
  • София
Сигурно е коментирано, но .. какво прави шампоан+Вит Ц ?  Rolling Eyes
сваля боя. има тема тук в красива мама.

# 562
 Може ли да ми кажете къде се продава Крамер в София. Навремето се боядисвах в едно разкошно червено с нея, сега може да я пробвам за русо.

# 563
Момичета, може да ми честитите сиво-зелената коса  Mr. Green По дължините само стана този цвят, но бях решила, че ще рискувам, въпреки предупрежденията на Елфичка. Дали златисто-русия тониращ балсам на престиж ще пооправи сивото?

# 564
Ехххх....Bel_a 666 защо е станала сиво-зелена  Crazy Моята не е такава,а дължините ми дори бяха доста сиви преди това от Гарнието  Thinking Толкова ли е зелена  Crazy

Дай снимки/може и на лични/  Praynig

# 565
  • в 1001-та нощ
Момичета, може да ми честитите сиво-зелената коса  Mr. Green По дължините само стана този цвят, но бях решила, че ще рискувам, въпреки предупрежденията на Елфичка. Дали златисто-русия тониращ балсам на престиж ще пооправи сивото?

може да покафенее от него, ако сложиш половин флакон и понагрееш за интензивност  Peace

аз препоръчвам да направиш една парна баня с маска (в парна баня на СПА) и поне 70% от нежеланото ще падне  Peace с няколко посещения всичко ще падне  Peace

# 566
  • София
Първо отмий с нещо боята - предложеното от Алена, маски с жълтък и зехтин, готова маска с нагряване, това с вит. С и шампоан. След това сложи от златистия балсам, иначе корекцията ще е съвсем лека и не особено видима (от опит).

Може ли да ми кажете къде се продава Крамер в София. Навремето се боядисвах в едно разкошно червено с нея, сега може да я пробвам за русо.
В магазинчето на Алабин мисля, че ги има. И в hair2007.

# 567
Момичета, може да ми честитите сиво-зелената коса  Mr. Green
  Това от велатон-крем ли?  Laughing

# 568
Момичета има си специален шампоан за отмиване на нежелани отенъци (не знам дали вече не е коментиран). Казва се дълбокопочистващ шампоан. Преди време и аз си сложих мат като вместо балсам реших да сложа този от боята и станах сиво-синя. С какво ли не се мих... в крайна сметка си ходих цял месец така. На следващото боядисване пак леко сивееше и се оплаках на фризьорката - и тя ме "светна" за този шампоан. Миеш се с него и следиш доколко трябва да се отмие отенъка. Сваля всичко и не вреди на косата. Аз не живея в БГ, тук го има на всякъде и различни марки - deep cleansing shampoo

# 569
Момичета, благодаря ви искрено за съветите  Hug

Селма, от велатон крем-боята използвах, не мусът  Mr. Green

Да ви кажа, че зеленикавото се отми - вчера си пръсках косата с прясно изцеден сок от лимон и на сутринта си измих още веднъж косата с шампоан от лайка. Държах боята само 15 мин и смятам, че бързо ще се отмие. Сега е поносим цвят и хората около мен казаха, че ми отива  Crazy

Ето малко снимки, въпреки че не се вижда реалния сив отенък:
http://bella666.snimka.bg/other/blonde.690419.27916998 - още мокра коса и си личи сивеенето
http://bella666.snimka.bg/other/blonde.690419.27917001
http://bella666.snimka.bg/other/blonde.690419.27917003
http://bella666.snimka.bg/other/blonde.690419.27917030 - тук цветът се доближава най-много до реалния

Общи условия

Активация на акаунт