Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Bell_a 666 Хубав е вече цветът, а и със сигурност доста ще се променя във времето. Като се замислиш колко ли момичета искат точно пък като твоя цвят  Hug Важното е да ти отива и да се чувстваш добре  Peace

# 571
Alien, мерси успокоението  Hug И аз си мисля, че цветът ще се променя с всяко измиване.

# 572
  • София
Добре е цветът, очаквах нещо вярно сиво-зелено. Laughing Но най-важното е ти да се харесваш.

# 573
Аня♥♥, на снимките цветът изглежда по-добре, отколкото е в действителност, но аз се възприех вече и не драматизирам по този повод  Laughing

Има ли някой отзиви за този нов продукт http://www.loreal-paris.co.uk/_en/_gb/brands/index.aspx?code=Els … Extraordinary_Oil

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 14:53 от Bell_a 666

# 574
Bell ...цветът е ракошен.Аз умирам за такъв  Crazy  Heart Eyes /като на мократа коса  Mr. Green / А на две от снимките изглежда съвсем светъл.На последната снимка е чудесен.Като моя цвят е  Heart Eyes

# 575
здравейте блондинки Simple Smile от много време ви чета и сега се реших и да пиша..ох от къде да започна:? много години бях на кичури(6-7),след това я потъмних и оставих да израсте естественият ми цвят,които е мн тъмен (4-ка някъде)след това реших,че искам пак русо и фризиорката ме посъветва да направим медна/карамелена основа с мн мн кичури и ефекта бе6е мн мн хубав цвят,но косата израстна и трябва6е да боядисаме корените(които бяха около 3-4 см) естествено ефекта беше ужасно оранжаво:@ почна лутане по фризиорки и мазане с какви ли не бои,след това почнах да ви чета и реших да се боядисвам сама.от 8-9 месеца се боядисвам с лонда проф. или колестон(в зависимст с коя разполадат налична в магазина) 12/89+12% и цвета беше добър,в коретите рижавее но с балсама на престиж стават прили4ни нещата.забравих да спомена,че косата ми е с много упорит пигмент.мин месец се боядисах с ейванската боя 12.01(наи-светлото) резултата беше плачевен... но реших да издържа и да я боядисам чак след месец.вчера реших да я подстрижа,за6тото беше доста изгоряла в краищата,но фризиорката ми направо прекали,филира я много и отне мн от дулжината  сега по4ти нямам коса,изрязаха се и кичурите и сега доста жълтее...утре ще я боядисам и ще покажа как става с лонда 12/89.
исках да попитам ако я мажа с шампоан + вит ц дали ще се изсветлява или е само за махане на цвят? и за шампоана за оцветяване  бяхте споменали  може ли снимка след измиване с него?

# 576
Bell_a 666,не знам реално как е,но на снимките много ми харесва цветът ти. Hug
А този продукт на Лореал,който си показала и аз много му се чудя. Rolling Eyes

# 577
  • София
исках да попитам ако я мажа с шампоан + вит ц дали ще се изсветлява или е само за махане на цвят?
сваля боя само.
когато боядисваш корените последните 10 мин. разнеси боята по дължините, така и те постепенно ще изсветляват още и ще се матират.
също може след измиване на боята да слагаш и коректор (със слаб окислител).

# 578
Sassieelfi4ka благодаря за хубавите думи по повод цвета ми, вече съм по-спокойна Hug Сега даже съм си направила отвара от лайка и в момента се запарва - мисля да си облея косата,  за да отслабя пепеливото  Mr. Green

# 579
Аня мерси за отговора   bouquet още утре ще пробвам да я намажа и по дължините(досега не смеех заради кичурите)

# 580
Момичета как да потъмня косата без блондор?При някое друго миене знам,че ще избият по-светлите дължини,а корените ще рижавеят  newsm78

# 581
  • в 1001-та нощ
опитай да поддържаш с тониращи средства  Peace

# 582
  • София
Момичета как да потъмня косата без блондор?При някое друго миене знам,че ще избият по-светлите дължини,а корените ще рижавеят  newsm78
Защо блондор за потъмняване? newsm78

# 583
Защо блондор за потъмняване? newsm78
Защото ако мацна тъмната боя направо на корените,първи миения ще е добре,после ще избие рижаво,а дължините ще изсветлеят и става черга  Tired

# 584
  • София
А защо не намажеш първо дължините, накрая корените; или най-добре с препигментация. Или често боядисване, за да се наслагва боята.

Общи условия

Активация на акаунт