Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 070
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Блондита,искам да похваля една маска за коса,от която съм страшно доволна-solar sublime на loreal!Отразява се страхотно на сухата ми коса ,въпреки честото къпане в морето и басейни.Преди нея използвах от същата серия на лореал маската абслют репеър,но тази е в пъти по-добра за моята коса ,а и е с UV-Protect,което е важно при това силно слънце Heart Eyes

# 646
Това Палетето със синия прах вътре ли е?
Ако е то,може просто да добавиш малко супра в която и да е руса боя.Ако харесваш Палете си взимаш някоя тяхна много светла и добавяш малко супра вътре  Peace
Едно време и това съм правила,ако ме е мързяло да слагам първо блондор и след това боя  Crazy
Аз бих те посъветвала да не си правиш самоинициативно такива смески и да си ги мажеш на главата. Peace Ако искаш боя с прахче и държиш да е Палете, по-добре си вземи E20 или PPNC100. При тези бои окислителят си е съобразен (9%), ако си вземеш обикновена руса боя на Палете (те са с 12%) и сложиш и блондор ще стане много агресивна смес. Плюс това там прахчето е определено количество, а не на око. А и нещата са си съобразени, а не боя една марка, прахче на око от друга. Peace

# 647
Ако е то,може просто да добавиш малко супра в която и да е руса боя.Ако харесваш Палете си взимаш някоя тяхна много светла и добавяш малко супра вътре  Peace
Едно време и това съм правила,ако ме е мързяло да слагам първо блондор и след това боя  Crazy
Аз бих те посъветвала да не си правиш самоинициативно такива смески и да си ги мажеш на главата. Peace Ако искаш боя с прахче и държиш да е Палете, по-добре си вземи E20 или PPNC100. При тези бои окислителят си е съобразен (9%), ако си вземеш обикновена руса боя на Палете (те са с 12%) и сложиш и блондор ще стане много агресивна смес. Плюс това там прахчето е определено количество, а не на око. А и нещата са си съобразени, а не боя една марка, прахче на око от друга. Peace
при мен проблема е, че нищо не ми хваща на главата.. най-светлите бои изобщо не реагират. + че фризьорите само като ми видят косата и ме пращат да си ходя заради дебелия косъм.. само в домашни условия съм успявала да си направя хубави кичури с тази боя.. затова си я търсех. даже съм склонна да я поръчам, но никъде я няма.. пък не ми се чакат 2 месеца и да платя 30лв за поръчка от ebay. ако стане гаф поне ми расте бързо Grinning .. обаче мерси много за съвета!

# 648

Ако човекът е с опит не е проблем да си направи смеската.Няма никаква философия  Wink Не е от значения на коя марка е блондора.И не всички руси бои на Палете са с 12% оксидант.Ще си вземе такава с 9%  Peace
Аз съм си смесвала Лонда Колор с прахче каквото съм имала под ръка и на око/не повече от половин супена лъжица,колкото да подсили изсветляването. Идеално си стана  Peace

# 649
Здравейте, днес сложих мус на велатон 7.1 пепелно рус, стана на места сивкаво, косата ми е боядисвана с някакъв светло рус на гарниер, много ми допадаше цвята сега как се излъгах...
Кажете ми какво да правя дали да не взема да сложа ДЕКОЛОР НА РОЗАИМПЕКС веднъж, и после пак моята си боя?   bouquet

# 650
Здравейте, днес сложих мус на велатон 7.1 пепелно рус, стана на места сивкаво, косата ми е боядисвана с някакъв светло рус на гарниер, много ми допадаше цвята сега как се излъгах...
Кажете ми какво да правя дали да не взема да сложа ДЕКОЛОР НА РОЗАИМПЕКС веднъж, и после пак моята си боя?   bouquet

Ще се отмие.Просто изчакай.Ако основата е била доста светла,тъмната боя се отмива,особено сивия подтон.
Аз нали се правих с 8.1 и 8.0 на Велатон боя върху много светла основа и след две измивания е  светла вече,но със запазен сивкаво-бежов отенък.Точно като кукленска коса е в момента  Heart Eyes

# 651
elfi4ka, много мерси ще изчакам да се отмие   bouquet аз я намазах и я измих веднага, понеже се усетих ,че нещо не е наред.

# 652
Аз се боядисах уикенда и резултатът е отчайващ  Sad Моята коса е цвят карамел. Боядисах се с Majirel 900 с окислител 9%. Резултатът- отгоре белите корени си останаха бели, тъмните коси останаха тъмни  Rolling Eyes Ужас някакъв. Ще ми пусна снимки да дадете идеи какво да правя. Ще изчакам поне 2 седмици преди пак да се боядисам, но вече не знам с каква боя и как .

Може ли помощ по въпроса?  Sad

# 653
Този цвят, с който си се правила само изрусява, ти какво си искала да постигнеш?

Цвят карамел какво означава, дай някакви снимки от нета.

# 654
Юка ако имаш бели коси в корените...9-ка е почти невъзможно да ги покрие.Белите коси много трудно се поддават на боядисване с руса боя и доколкото съм чела тук в темата 8-цата ги покрива донякъде и то не-напълно.Но с 9-ка е почти невъзможно  Peace

Аз незнам какво точно целиш да постигнеш с тази 9-ка върху цялата коса,но наистина ако дадеш снимка и желан резултат ще е по-лесно.Може би искаш да я изсветлиш цялата и да поддържаш вече рус цвят?

# 655
 Исках всъщност леко да я изсветля, досега все с 8 се боядисвах. дължините й са много светло руси, корените тъмни и бели.
Довечера ще кача снимки, че е много шарена да се ориентирате  Crazy

# 656
  • София
Моята сага продължава  Laughing
Купих си тониращия балсам на престиж - силвър ефект - почти без промяна ми е цвета  Sad
Днес си взех сребристо платинен (за северно сияние не беше чувала продавачката, дано съм уцелила - този ми го препоръча). В момента съм намазана с него, странното е че предишния беше индигов на цвят, а този е кафеникав  Thinking В срок на годност е , на шишенцето си пише каквото трябва, дано да не стане някоя грешка  Praynig
10 минути и още ми жълтее.... намазах малко и от първия, стана голяма мешавица  Laughing Ще стоя още 15-ина минути и каквото стане. Най-накрая усещам че ще се потъмня пак.

# 657
  sisilia,със Силвър ефекта или с Перления балсам(за туширане на жълтизната) трябва да се стои много по-дълго от обозначеното време за да се види резултат.(Аз първия път стоях,колкото трябва,за да се сдобия с представа,как ми действа.Втория, използвах много по-голямо количество от балсама и го държах към 1 час и половина,ако не и повече.Резултатът едвам се забелязваше и след това...... Crazy )

За мен балсамите на Престиж не е много сериозно решение за ситуацията,като твоята.  Peace

Не може ли да потърсиш друг проверен фризьор?Добър,ама наистина мнооого добър колорист?Не може да нямате такъв там,където живееш......

elfi4ka,в никакъв случай не бих влизала в спор,защото нещата са много индивидуални.....  Hug
   Просто искам  да споделя,че пепелявата девятка на Велатон крем боя (ох,вече ви уморих със споменаването за нея  Laughing ) ми покри белите коси в много-много по-голяма степен,отколкото всяка друга боя в това число и 8 ,и 7 на Лореал Екселанс.
    разбира се,това не гарантира,че тя ще покрие по същия начин и другите коси,но ....това е моят опит.   Peace  Hug

# 658
Момичета, незнам дали тук е мястото да питам, но вие предплагам имате по-голям опит с тези балсами на Престиж. Мислите ли, че такъв балсам, имам предвид син за неутрализация на оранжаво, би имал ефект при по-тъмна коса с височина 6, малко като поизветлее стига и до 7 Mr. Green  newsm78 Peace

# 659
  • В полите на Пирин планина
Селма, а как се държи цвета след няколко поредни измивания?

Аз предложих балсамите на Престиж като по-лесен и безболезен за косата вариант. На мен ми действат добре на цвета, даже със Северно сияние станах зеленикава  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт