Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Майденли, честит рожден ден на Виктор! Да ви е жив и здрав. Много да ви радва. Весели игри му пожелавам!  Hug

Ние след малко заминаваме за Слънчев бряг. Нещо в повече ни идват почивните дни и се чудим какво да правим вече, та поне една разходка.

Дидолинке, намерих сайта с къщичките. Сега остава да видим дали ще успея да осъществя идеята, че нещо много маймуни станахме на клона.  Grinning

Накри, тортите са чудесни! Която и да избереш няма да има грешка.

# 271
Добро утро,
Мейдънли, Честит Рожден Ден на Виктор! Пожелавам му да е живичък и здравичък,много щастлив и винаги да запази детското в себе си! А на вас само усмивки и щастие  с него!  bouquet Hug Hug

Хелънче,[size=18pt]Честит Рожден Ден ,милинка !Да си жива и здрава ,изпълнена с много положителна енергия,за да изживееш бъдещите прекрасни моменти с твоите мъже!Знам и съм сигурна,че днес празника ще е супер ,особено с питката,която е изключително сполучлива!Целувам те ! Hug  bouquet[/size]
Аз ще пийна кафенцето първо за деня с домашно кексче и се надявам днес да е слънчево ,за да се насладим с Дара на слънчевите лъчи!
Хубав ден ви желая! Hug

# 272
Добро утро.
Днес моята принцеса Самуела става на една годинка!!!Черпя ви виртуално за нейно здраве

Честит рожден ден на Виктор!Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!
Хелен:Честит рожден ден!Да си жива,здрава и много обичана и глезена от твоите двама мъже! Hug

# 273
Здравейте!

Честит рожден ден на Виктор и Самуела!Да са живи и здрави и много щастливи дечица!Само радости да носят на мама и тати!Хубав празник.
Хелън,честити рожден ден и на теб!Много щастлива и обичана да си!

При нас няма много нови неща и затова минавам само да видя как сте.Нали си имам и компания сега та не е и много удобно да пиша.Чакам с нетърпение класирането в ОДЗ на 31-ви.

Хубав ден!

# 274
Здравейте, момичета  Hug

Влизам набързо да пожелая Честит рожден ден на Самуела и Виктор - да са живи и здрави, много обичани и послушни дечица. Нека имат най-безгрижното и хубаво детство  Hug

И аз да почерпя за моя РД  Wink

Отивам да се подготвям за кръщенето, много се вълнувам  newsm68

# 275
Здравейте, момичета и момче!

Ясно е, че нямам време да се обърна, но гледам да ви следя как сте (остават ми 5 дни  Cry Cry Cry)

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ВИКИ и САМИ- нека растат слънчеви дечица, умни и ведри!

ХЕЛЪН, честит рожден ден и на теб, бъди все така лъчезарна и позитивна! Весел празник днес! А за питата- останах без дъх- фантастична е!

ДЕСКА, дано на Йо вече да й няма нищо!

НАКРИ, много ви гушкам, на мен лично ти ми липсваше тук!   

ИЧКА, весело да си прекарате!

Аз съм в офанзива за РД на Дара- търся клуб, който да побере 25 възрастни с 10 деца на прилична цена......

Освен това обикалям частни ясли и никак, ама никак не съм във възторг, честно казано.............

Това е от мен, съжалявам че само толкова и само към някои, но за всички останали Heart Eyes

# 276
Честит рожден ден на Самуела! Да расте все така любознателна, здрава и много щастлива!

Мейдънли, честит рожден ден на Виктор! Много победи му пожелавам!

Хеленче, честит рожден ден и на тебе! Положителни емоции, любов, преизобилно здраве ти пожелавам!

Аз съм с двете деца вече цяла седмица, а Румен е болен - лепна вирус с конюнктивит, хрема, кашлица и т.н. Познайте дали мога да ги разделя с Явор  Confused А като гледам,май и другата седмица ще се наложи да сме в комплект. Стефан пък е на работа и днес, та нищо не разбрах от тези празници... Хайде да спра да се оплаквам, че с толкова рожденици днес в темата ни е празник.
Чинче, как е Нико?
Кити, голям рожден ден се очертава! Дано намериш подходящо място. А за яслите...идеални места няма, за съжаление, просто ще трябва да прецениш кое ти е най-важно...
Ичка, завид за домашното кексче Hug Да си починеш хубаво, чу ли?
Ани, тук днес е дъждовно. Приятна разходка и хубаво време на вас!
Силве, аз пропуснах полуфинала,че Стефан като хардрок фен трудно понася този тип музика и удобно беше изключил телевизора малко преди да почне. И на мен ми е мъчно, че така се случва, но гласуването е в голяма степен предрешено, а и песента не беше явление, за да може да пробие статуквото...
Хубав ден на всички!

# 277
Честит рожден ден на Сами и Вики! Живи и здрави да са, много да радват и слушкат мами и тати!!!  bouquet Heart Eyes Hug
Хеленче честито и тук! Hug Весел празник и много усмивки. Heart Eyes

Кити  Hug Hug Hug Няма ли някой роднина с голям двор? Simple Smile Или пък не знам до София няма ли някой парк, планина, езерце, където да може да празнувате. Времето ще е прекрасно вярвам и най хубаво е на открито. Аз лично в двора ще празнувам пак горе долу са толкова гостите, храна ще поръчам и торта, украсата пак аз ще се наемам, макар и сестра ми с това да се занимава, но на мен си ми е кеф. Всичко съм измислила за Хелоу Кити. Ако вали обаче в детския център  ще празнуваме, но се надявам повече за двора.

# 278
Честит Първи Рожден ден на Виктор и Самуела! Растете здрави, щастливи, палави и красиви  bouquet

Хелънче, честит Рожден ден и тук  bouquet. Незабравим двоен празник ти желая Hug

Честита последна месечинка на Камен, мъничко остана  bouquet

Ани2, бързо оздравяване на хубавия батко Praynig Hug

Криси, успех с ОДЗ-то Praynig Hug

Китенце, дано намериш това което търсиш Praynig. А за работата - може пък да се разведриш като тръгнеш, стига да си спокойна за малката кукла естествено Hug

Накри, и двете торти са енакво съблазнителни Peace

Аз не гледах Евровизия, но честно казано песента ама хич не ми харесваше и въобще не съм се надявала.

Аз пак имам въпрос Blush. Как ще си празнувате рождените дни на дечица, на датата ли или през уикенда? За мен най-естествено е да си е на датата (сряда е), но ММ се опитва да ме навие да не е през средата на седмицата. Реално погледнато довода му е доста несъстоятелен защото почти всички поканени работят на график, което значи че шанса да се паднат в сряда или събота на работа е еднакъв newsm78. Мисля си да си го организирам на датата, а на всеки който не може ще му кажа да мине когато може да пийнем. И после почва едно дъъълго допиване, кой кога дошъл Laughing.

# 279
Ире, обичайно детското парти на Румен го правя през уикенда, но той е роден през ноември, денят тогава е кратък и вечер няма време за празнуване. Децата, родени през пролет-лято-есен обаче най-често си празнуват на датата (така че според мен си напълно права).
Явор днес на няколко пъти прави по една-две крачки, но е ужасно нестабилен - тръгва с главата напред  Confused Като че повече е желанието, отколкото възможностите. Румен ми проходи късно, наистина, но пък беше страшно стабилен и сега се чудя какво ме чака...

# 280
здравейте.честит рожден ден на Виктор и Сами. Да са ви живи и здрави и много щастливи дечицата.  Нико е добре вече, за един ден си отиде обрива, но акото все още е малко рядко. Ние сме в Боровец, но днес се прибираме. 

# 281
Честит рожден ден на Сами и Виктор. Да са живи и здрави и много щастливи.

Хелънче, честит рожден ден и на теб. Много здраве, щастие и любов ти пожелава.

Кити, дано намериш решение на проблема, за да може да си спокойна на работа.

Аз днес съм болна. Йоана е добре, но аз съм като парцал. Спи ми се, а тя беснее и не мога да я сложа да поспи. Марти е на работа и трябва сама да се справя.

Нямам сли за повече в момента, ще пиша по-късно.

# 282
Честит рожден ден на адаша Виктор и Самуела !!! Да са живи и здрави и едно незабравимо детство им желая!
Честит рожден ден и на Хелън . Всичко най-хубаво ти желая !!!

Чин , Накри : дано изчезват по-бързо тези болести при вас и да минават по-леко !
Ирето :Ние много се двоумихме за РД ,защото малкия е на 31 ,а аз на 1ви юни и мислихме да правим заедно РД на 1ви ,но решихме да е точно на датата. Запазихме в ресторант с детски кът за 16часа и ще празнуваме там до късно Simple Smile Смятаме да каним само близки приятели ,повечето от които с деца,а с родителите на 1ви ще празнуваме. Менюто е избрано,както и украсата,остана тортата и фотограф . Ох...дълги обяснения станаха..
Искам да попитам кога се прави прощъпалник ? Защото Виктор започна да се задържа сам и да прави 2-3 крачки....

# 283
  • Sofia
Здравейте!

Честит рожден ден на празнуващите днес! Живи, здрави, малко диви и щастливи!  Mr. Green  bouquet

Ире, на дребосъчко рожденият ден се пада в понеделник и сигурно следващата събота ще го празнуваме, а на самия ден ще си отбележим самички.  Thinking Всъщност зависи и от останалите как ще са с работата, основно с мъжа ми се съобразявам, че може и да не може да излезе по-рано, майка ми също късничко се прибира. Но при вас ако всички са на смени, то няма значение и по-добре на самия ден да е празникът.

Кити, ти кои ясли гледа досега? Видях в темата, че има някаква Азбукарче на В. Левски (или Раковска ли беше newsm78), горе-долу близо се падаше.

С клубче за рожден ден не мога да помогна, за мен най-готиното време беше в детската градина - там поръчвах един клоун, торта, вкусотии и партито ставаше... Цените на детските клубчета са убийствени, като че да вдигнеш половин сватба.

# 284
Ире,при нас рд се пада петък.На датата ще празнуваме семейно с баба,дядо,чичовци и т.н.,а партито с децата ще е на другия ден,защото ще има хора от други градове и смятам,че ще е по-удобно,пък и няма да се чудя къде да събера всички.И ние ще допиваме  Mr. Green,женска вечер съм организирала. Crazy

Бътърфлай,аз го направих,когато прецених,че ще може да стигне без проблем до предметите.Някъде около 2 седмици след като направи първи крачки.

При нас новото е,че отбих шушона.Дълго време го обмислях,но накрая реших.Стана лесно,не е имало драми,но аз и не съм очаквала,защото той не заспива на гърда,нито ми е дърпал блузата,не е бил пристрастено кърмаче,сучеше,когато предлагах.Реших се единствено,защото пропи АМ от шише.Няколко пъти излизах вечер и с баща му се справяха така.По този повод имам едно питане,моля споделете вашата бърза схема за правене на АМ посред нощ .Аз си изградих една уж удобна,но ще ми е инетересно да прочета и вашите,да ползвам наготово,да не откривам тепърва топлата вода. Embarassed
При мен не липсата на нощен сън беше причината(спях с него през деня поне веднъж),а едни хапченца,които ще пия и отлагах доста време,а вече не мога да чакам  Embarassed Егоизмът проговори,не ами даже изкрещя.........

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 17:44 от PaO

Общи условия

Активация на акаунт