. Иво прави около 9 часа пауза между последното и първото мляко.Дес, да се оправяш

Накри, мина ли ти шарката? А куклата как се справя?
. Иво прави около 9 часа пауза между последното и първото мляко.

!
[/size]

Аз го приготвям с водичка бутилирана за бебета-не преварявам ,затоплям я в МВ непосредствено преди хапване и слагам количеството лъжички.Вечерта си глася шишетата с вода ,така ,че сутрин само бутвам шишето в МВ

уфффффф тази варицела!И малката я изкара на скоро.Много неприятно,но поне ще мине и край
Аз използвах цинкова паста ,много бързо загарят пъпчиците с нея и облекчава сърбежа. Скорошно оздравяване на теб и малката кукла!

Аман от болести!

А 50те градуса са необходими за доброто разтваряне на млякото.При по-малко остават едни огромни буци и като цяло не става хубава консистенцията. 

През деня го оставяхме пак след всяко хранене да спи по 1-2 часа и се излежавахме край басейна с бебефона до нас
имахме късмет, че стаята беше близо до басейна и имахме обхват. Също в ресторанта имаше обхват, така че успявахме и да ядем докато спи
Абе супер беше. С тоя бебефон няма нужда да водим някоя баба да гледа детето. Само до плажа дето не хващаше, ама да не ставаме нахални...
- сега вече има общо 4. Долните венци също са подути, така че очакваме още зъбчета скоро.
Дано тази съседка се навие да я гледа ! 

ЧЕСТИТА ПОСЛЕДНА МЕСЕЧИНКА И НА ВАС.

На Камен нали е пък вторник и изобщо не смятам да го правя на датата - събота мисля детско парти, а неделя за роднините. Поне сега така мисля, но още не съм обсъдила с ММ. Но и нашите гости не работят на графици, де - уикенда почиват.
Нашето мляко лесно се разтваря и на ниска Т и не остават бучки, но пробвай твойто как е, защото Силвето е права, че може да останат и бучки - зависи от млякото.
Щом има желание, то и възможностите ще дойдат скоро 

браво, че си решила за къщичките. С интерес ще следя развитието 

Може би не само храната и пиенето. Виж само тортите вървят от 80 до 160 лв, но като се замисля тези торти дет ги правят тук са такава играчка и толкова красиви, че си заслужават парите хората. За украсите аз лично ти го казвам, тъй като правех курс за декорации в Италия и е голяма играчка и много време се иска, та мисля че и много малко взимат тук. Например една арка тук и за 40 лв има, докато в Италия няма под 120 евро, а е занимавка за най малко 2,3 часа. 500 лв ако включват всичко е добре, но говоря за всякакви екстри. Още не съм много навътре в нещата, живот и здраве от септември почвам да се занимавам с тези неща и тогава мога да кажа повече. За Софи засега само тортите съм гледала и затова видях горе долу цените, но за храната не знам. Знам само че тук от Дупница си взимаме често готова храна - кебапчета, салатки... и ефтино ми се струва, по 39 стотинки на кебапче. Кажи какво има за тези 500 лв?
На точки не мога да излизам, но ме е страх да не стане нещо от грима. То така или иначе до четвъртък сме вкъщи заради Софи, но аз мисля че и после ще имам още следи по лицето.
Не знам колко ще да е точно средната цена за една торта.

Това е личен празник и ще поканя 2-3 приятелки и най близките роднини, мисля и прощапулника да е тогава, че бебка вече доста добре си ходи, но на се пада през седмицата та ще изчакам Тони да се върне и най вероятно ще е в Неделя.
)
Гърлото и главата ме болят, но може да е и от недоспиване главоболието - Румен се спуква да кашля нощем, а от това и Явор се събужда. И едно отвиване пада...Дес, ти как си?
Но е голям екстремист - катери се на мотора - уолкър (който въобще не се застопорява и много лесно се задвижва) и от него се опитва да се покачи на столовете - и успява от време на време. Чудно как досега не се е пребил 
Честито ти отбиване!