Благодаря ви за поздравленията за Виктор

Аз да разкажа накратко как минаха събитията при нас.
Ден преди сватбата пътувахме за Бургас, звъняхме през няколко часа да видим как е детето. Добре се беше държал и двата дни, т.е. бабите и дядовците не ни притесняваха с някакви техни притеснения
Но факт е, че като се прибрахме беше недоспал и превъзбуден. Не ни е търсил, казаха, каквото и да означава това, но понеже той си е свикнал на наши си ритуали по приспиване и къпане, предполагам, че все пак си е било стрес за него. В Бургас вечерта преди сватбата бяха пристигнали много от приятелите и се събрахме в едно заведение и изкарахме много приятно. Дето се вика, запразнихме още от предишната вечер
По този край се оказа, че подаръците за кумовете (които се дават с ръченица), трябвало и да се откупват, демек пари да даваме, ама аз идея си нямах, за първи път такова нещо чувам, и бургаската общност сигурно е останала с впечатление, че сме много стиснати кумове, ама здраве да е Виктор тъкмо заспиваше и ние го събудихме, съответно той не поиска повече да заспи и от там нататък целия ден, т.е. рождения му ден и денят на кръщенето му, беше крив и недоспал. Огласи цялата църква, голям рев му удари, после в нас също беше много превъзбуден и крив. Най-хубавия момент ми беше когато кръстникът ми го даде с думите - взех ти го езичник, връщам ти го християнин
И той един хубавичък с белите дрешки...
Плановете за РД бяха други, трябваше да бъдем в едно заведение, в градината, освен с бабите, дядовците и кумовете, трябваше да дойдат още две приятелки с децата им, но заради времето отложихме празнуването с тях. Добре, че са ми супер близки и нямаше проблеми да ме разберат. Защото вътре в това заведение не става, то си е за възрастни, а се оказа, че има и бал и лудницата беше пълна. А в нас нямаше как да се съберем всички. Само взехме храна (различни видове хапки, сиренца, кашкавалчета и гарнитура - направихме плата) и вкъщи. Тортата е от Чочко, страхотна е, 24 парчета, с надпис, с Туити, за 44 лв. Гледам Накри е показала някакви безумно скъпи торти. Препоръчвам Чочко на 100 %, освен, че не са скъпи и са много вкусни, имат и много голям избор.
Пао, честито ви отбиване, радвам се, че не сте имали проблеми

Чин, надявам се Нико да е добре и лек път. Чудя се как пътува малко дете в самолет, на отделно място ли, с цял билет ли...
Хелън, честито християнче

Честит рожден ден и на Самуела, на патерички

Шуши, честита последна месечинка, радвам се, че сте изкарали добре.
Зверче, дано да си се забавлявала

Ани2, честити първи крачки на Явор
И ти да не се разболяваш.

искрено ти съчувствам дано му мине на Румбата, той май е тежък с кашлиците като Дани. 

) , но и да не беше първия РД пак щеше да е на датата. Дори си мисля в поканите да напиша часа на тържеството 18.35ч - това е часа в който се роди Никола.
не че ние перем, де но все пак)