Аз заспах с децата преди 9 и сега станах по никое време. Но пък е толкова тихо и спокойно

Ще мога да си почета на спокойствие

!
. Много ти се е насъбрало и не знам какво да ти кажа, но гледай да се успокоиш. Преди няколко години и на мен беше започнало да ми се вие свят всеки ден. Правих си изследвания, всичко беше наред, но лекарите казаха, че е от нерви и стрес. Отшумя, но след 4-5 месеца. Прегръщам те
!
. Дано от тук нататък ти се случват само хубави неща
.

? Аз приключих последният си гоблен и в момента нямам нищо за шиене. Затова се чудя какво да захвана да шия. А ММ каза, че най-накрая ще дойде времето да изчистя къщата 
, но пък може да се пробвам, все нещо ще направя, макар и с много усилия... Дано Теди не се разболява.
. Аз винаги съм си казвала, че никой не може по-добре да се грижи за детето от собствените му родители, които имат желание, разбира се
. А ти не се ядосвай толкова, ще навредиш на здравето си. Знам, че е трудно - в същата ситуация съм, но опитай се. Вярвай, че ще има и слънчеви дни... И те са съвсем близо 

. Как сте вие?

Честита месечинка на малкото адашче! 

Горе-долу сме с Дара,днес ще съм на среща с мои съученички ,че не успях заради погребението да бъда на 10те години от завършване на класа! Днес сме и на консултация!Иначе не спи спокойно през нощта ,мъчат я зъбите ,чеше се и плаче ,но аз бибата я забравих ! Цвети,дано е добре Мона!
Чинчеее,малко остана до първия рожден ден!Как сте с вълнението покрай организацията? Кити,честита ти племенничка,наистина времето бързо лети!Дано МТ се справи добре с грижите покрай Дара! Хубав дъждовен ден ви пожелаваме!
това му се видя голям страх 
Сега продължава да прилага същата техника и вкъщи и не се притеснява да се цопне по корем където и да е.

Камен много ги харесва, а и са леки и безопасни (почти).
купувайте си пушките от рано

Предишните дни го беше страх да се пусне и си ходеше държейки се за мебелите или за ръце и когато го пуснехме сядаше по дупе. Вчера изведнъж се престраши - първоначално започна с няколко крачки и до края на деня започна да си прави дълги преходи из апартамента и то по своя инициатива 

МАлеее,уникални ягоди ммммммммм 
Много накратко вметна,не разбрах дали са се справили или не,дано всичко е било наред.
? Аз приключих последният си гоблен и в момента нямам нищо за шиене. Затова се чудя какво да захвана да шия. А ММ каза, че най-накрая ще дойде времето да изчистя къщата 
Почнах едно болеро на Саша, супер лесничко и много приятно. Ми ти защо не писа на скайпа? Айде влез тия дни да ти кажа някои неща, че на лични не е много лесно.
Тези градини обикновено са много желани. И когато пишеш 1 желание такава градина детето си ако си с 10+точки влиза някъде другаде, но ти оставаш да си чакаш за хубавата градина. Освен всичко на следващи класирания ако те приемат по 2-ро желание не си си изразходвал трите точки за първо и така имаш по-голям шанс. Абеееее.. и на мен не ми се вярваше, обаче ако си със стандартните точки както бяхме ние - 8,00 имаш шанс в район, в който има повече места и ако си набор 2011 г. От моите познати почти не са приети деца от предния набор 2010, т.е. сегашните 2 годишни. Догодина ще е доста трудно. Ето затова масово ще запишат децата, ще им пазят места, а тия деца няма да ходят, което е ужасно, защото има хора, които наистина биха искали децата да ходят и няма кой да им ги гледа
А сега ще видиш как при вас дечицата от граничната група ще се изместват от деца с много точки 

не знам точно, но искам да е такова , че да може и Иван да го ползва. От много чудене взех че харесах това: