Не мисля, че Аутана помага срещу кърлежи. Въобще съм толкова против аутана, такива пъпки ми излизат на мен от него и продължавам да си ходя нахапана, че никога не бих си го сложила на детето. Че разяжда пластмаса няма да говорим... и няма общо тук с кока колата,
която пък разграждала ръжда, ръждата се разгражда не от колата щото е кола, а от вод.диок. така че и лимонада може да разгради ръжда.. евентуално. Цитронела още не съм пробвала, но трябва да се замисля.
Кити, те Дара и Нико ще се съревновават кой последен да проходи

Криси, ти попитай пак, но според мен всичките още са си така.
Мейдънли, всички разбираме как се чувстваш. Наскоро Нико беше с такава температура, човек си се шашка. Ако се опиташ да погледнеш отстрани, със сигурност ще реагираш адекватно, но паниката, че това е детенце и си е твоето оказва огромно влияние.
Момичета с какви слънцезащитни кремове мажете? Аз взех Uriage, ама той такива бели петна прави, чак лилави...
Ние днес се прибираме.. (Цвети) :* И сме на линия за срещи...

Вчера едва му измъкнах от ръцета прахосмукачката (само чакаше да спра да чистя) и метлата, че ми е с една удобна дръжчица като тия търкалца дето ги тикат. Ей сега успя да измъкне кофата с парцала и поне 10 минути "чистеше" пък аз се опитвам да го подмамя с играчки...тц 

, като я прибирах от вън ми се видя топла и сложих бибата термометър и 38,5 
, заради вятъра не съм усетила въобще.
Аз се отказах да домакниствам,докато е около мен,защото повече работа ми се отваря накрая.Само неща,които не може да стигне или да ми пречи си действам,другото като заспи.Точно вчера казвах,че съм станала едно голямо НЕ
Явно всеки трябва да претръпне и страха в началото е неизбежен.

Накупих резци за декорации, всякакви неща. Та тортата ще излезе доста скъпичка, ама си заслужава детенце