Криси, честит рожденик.

Мейдънли, сакън, недей с чаршаф. Пак ще спомена и за компот от малини. Ако е ял вече, можеш да пробваш да му даваш вместо водичка. Да не са зъби? Нико беше така с температура, но изкара 6-тата болест.
За гъбената супа- гъбите не дават нищо и сами по себе си като храна са само вкусни. Иначе леща аз давам на Нико и то отдавна. Боб не съм обаче.
Бюти, честито проходило момиченце. Периода е лош за всички, но ще мине. Имам си същото у дома, не е никак леко, защото се опитва дори и да ме бие, но ще мине..
Шунче, че пробвам твоя начин за супата.. Звучи много вкусно.
За кърлежите- знам, че се вадят в обратната на часовника стрелка с олио и след това се промива. Аз съм имала кърлеж, нищо не са ми били. Знам, че иначе бият ваксина против Тетанос, но те нашите вече си я имат, а тя си действа дълго.
, вече ми е домъчняло за Вас

)
Рождения ден мина много добре,но съм забравила кабела на фотоапарата и снимки ще кача др. седмица.
.Казали и че махането с олио било опасно,да не го практикува,май когато излиза кърлежа изплювал там отрови или каквито секрети си отделя,та затова не се препоръчвало олиото.Това за пръв път го чувам,може да има нещо вярно.Хебърлеа,как е Оги?Има ли зачервено още?
...С батко му не се сещам как са изглеждали
. Вторият път обаче, не му дадох нищо, сам я свали и на следващият ден беше пушка. Дано Вик днес вече да е преборил вирусчето
. Беше на 40 дни, обезпаразитена и за пръв път я пусках, само малко в двора и пак си я прибрах в кутията. А пък миналото лято ММ редовно ми казваше, че й е вадил, а по-далеч от нашата улица не е била. Навсякъде са