Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!

Благодаря от сърце на всички за пожеланията за РД за Никола.
Нашите гости от 50, окончателно останаха 26. Кой на море, кой на работа, кой болен, кой с друг ангажимент. Знаех си аз че няма да дойдат всички, но не очаквах толкова да намалее бройката.  Crazy
Като отидохме в ресторанта да оставим тортата, точно бяха дошли от парти агенцията да украсят. Олеее, Никола като видя балоните така се зарадва. Усеща си момчето, че днес е специален ден.  Wink

# 676
Като говорите за залепване, Камен също постоянно ме държи за панталона, но поне си спи в отделна стая, де, така че не ми пречи много този период.

Дидолинка, благородно завиждам за килцата Simple Smile Успех на снахата с изследванията. Аз също бях доста отблъсната като ходих в Майчин дом за едно изследване - лъха си на соц от самите хора, дори лелките дето се опитваха да са добри пак работят през пръсти, правят грешки и се държат студено. Няма значение, че интериорът е реновиран на места - просто отношението е соц и това си е.

Яни, за калция на мен лекар ми е казвал твърдо НЕ - защото той заздравява костите и един вид ще попречи на растежа на детето.  NaughtyКонсултирай се със специалист!

Ани, канехме се да го снимаме Камен, ама толкова залоупотребихме с тая песен, че му омръзна... ще пробвам след ден-два Wink
Милият Никола! Представям си колко се вълнува от цялото това внимание Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 19:11 от Шуши-

# 677
  • София
Честит рожден ден на Даниела, Матея и Никола!
Да са много здрави, щастливи и усмихнати деца!

Цвети
, дано Мона започне да оздравява и да спре с високата Т  Praynig Ние вече сме втори ден с около 37 - 37 и нещо, главно сутрин и следобед. От днес има и обрив, най-вече по лицето и вече малко по тялото. Звънях на педиатърката и тя каза, че така се разпространявал. Като цяло е доста по-енергичен, но е далеч от нормалното състояние. Аз не го мажа с нищо този обрив  newsm78

Приятна вечер на всички.

# 678
Добър вечер Simple Smile

Честит рожден на Матея, Даниелка и Никола - да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи.

Ани, страхотно стихче  Peace

Яни, и аз да споделя - не бих дала калций, все ще си избият зъбчетата, дано да е по-безболезнено.

Дидолинке, браво за клограмите - друго си е човек да се почувства на място. Аз имам още 3-4 в повече, но сега почивам, мисля обаче и тях да премахна скоро. Иначе съм тук, но малкия ми отнема много време, защото сега е на вълна изправяне навсякъде, а още не е кой знае колко стабилен. Не го и виждам да проходи в близкия месец, но... когато тогава  Whistling

Майденли, за подписа:
Скрит текст:
офффффф, много го харесвам този актьор, много. Има страхотна усмивка точно такъв тип мъже харесвам
 Embarassed

Ичка,  Hug стискам палци всичко да мине прекрасно утре. Искам снимки!!!  Crossing Arms Laughing Hug

Десинце, къде си?

Иси,  Hug тук съм

Накри, мина ли главата?

# 679
Честит рожден ден на Матея, Даниелка и Никола! Желая им здраве и много весели игри!

Цвети, Бюти, Мейдънли, бързо да оздравяват дечицата Hug.

Ваче, имам вече 2 завършени гоблена, които трябва да се наканя да рамкирам. Като са готови, ще се похваля. Сега шия едни макове, а тази седмица чакам един нов гоблен, който е огромен, и сигурно ще го шия пак няколко години. А за тортите, много Ви се радвам, че сте се захванали да майсторите. Мисля си, че не е за мен тази работа Grinning. А вчера реших да разгледам тортената тема - такива шедьоври не бях виждала.

За килата не ми се пише въобще. Особено коремът ми е много отпуснат и не знам как ще отида на плаж.

Иси, дано да е минал успешно изпита Hug.

Кити, радвам се, че рожденият ден е минал чудесно Grinning!

Лека нощ  smile3524

# 680
  • София
Дидолинка, зависи къде е била снаха ти. По принцип ремонтираха етажите в МД и обстановката е ок, за отношението - не знам, аз на моменти  също се потрисах. Иначе поне може да е спокойна, че са добри специалисти, тогава някак се преглъща по-лесно отношението ... Simple Smile

Чинче, безумието с носенето на пробата след амниоцентеза го е имало винаги  Wink Аз лежах за кюртажа на 5 етаж 2010 г. и момичетата с амниоцентези си носеха епривуветките където се изследват  Rolling Eyes Още тогава това ми беше адски чудно. Иначе ги натискаха да седят с кормагнезин 3 дни на легло.

Вова, ти поне си се захванала с едно нещо, ми аз.. всичко ми е интересно и не мога да се спра  Confused

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 23:25 от Vache

# 681
  • София
Опа, Честит Рожден Ден на Матея, Никола и Даниелка Heart Eyes Да са живи и здрави и много да слушат мама и тати Hug

Голям мор днес, мечтаех да дойде лятото, сега ми е прекалено топло...и Крисчо днес много рева и се нервира, явно го мъчи жегата...

Ичка, и ние сме като с вашата програма, утре кръщене, на 14ти р.д. Mr. Green
Та по този повод лягам, че сутринта в 10 трябва да сме в манастира Laughing
Лека и спокойна Hug

# 682
Ха,добър вечер!

Не съм била в Майчин дом,не съм наясно,но като си спомням какво беше в детска урология в Пирогов.... си представям  ooooh! Иначе съм съгласна за специалистите.Затова,ние "от село" тичаме вечно към София-та.Тук лекарите за нищо не стават...

Момичета,за кг не се безпокойте!Много от вас кърмите все още   Hug  Аз за себе си определено смятам,че свалих след като се регулираха хормоните.Преди това нито една диета не помогна.
Вова, за фигурата и при мен има огромна разлика. Уж съм си старите кг,а някои от дрехите ми стоят грозно,изскачат разни месца,паласки  Mr. Green
Ичка,само аз ли не знам какво има утре ? Нещо съм бляла и съм пропуснала,ама ще чакам снимки и аз  Wink.... Аха,Зверчето уточни   bouquet

# 683
С малко закъснение, ЧРД на днешните рожденици. Да са ни живи и здрави.

Ани, много ми хареса стихчето и тортата на Нико.

Хелън, тук съм аз. Днес цял ден се мотаме напред-назад. Бяхме на гости вечерта и чак сега сядам за малко. Много ми се спи, затова викам само да честитя на порастналите деца.

Ичка, Зверче, утре дано минат леко кръщенетата. Оф ние още не сме кръстили Йоана, чакам уж да се организираме - баби, кръстници и т.н., ама май ще чакаме да минат жегите. Баща ми няма да издържи още едно лятно кръщене в Русе. Аз се кръщавах тук преди 4 години в един мнооооооооого горещ ден, дълго ще го помни  Party

Утре обещавам да пиша  повече.
Лека нощ сега от мен.

# 684
Пак здрасти от мен по нощите!  Laughing
Празникът мина чудесно, като изключим някои леки грешки от страна на персонала в ресторанта.
На прощапулника Никола мина по платното точно като за прощапулник. Явно се притесни от хората които го наобиколиха, направи две крачки и се спря по средата и ни напред ни назад. Някак успяхме да му привлечем вниманието да стигне до предметите. Първо хвана питката, но като видя, че е увита във фреш фолио и не може да отчупи парче и се отказа от нея. Взе си калкулатора - ще става икономист като майка си и баща си. След това хвана едно малко скейтбордче, което беше наречено за спортист. Нарочно не сложихме топка, защото 100% щеше да се залепи за нея. И накрая си взе и автобусчето, което беше наречено да продължи семейния бизнес - автотранспорт! Е това е Никола - икономист в семейната фирма и запален спортист!
Снимки нямам, защото имахме оператор и аз не съм снимала, но като си ги получа ще покажа!
А подаръците още не сме отворили. Сега и аз като Иван нямам търпение да надникна какво има в пакетите, но ще се въздържа, за да ги отваряме утре заедно.

# 685
  • софия
Здравейте,
Ичка, Зверче, дано е минал чудесно днешния празник Hug
Дидолинка, само такива хубави новини да споделяш от тук нататък, като възвърнатите килца и бъдещи бебоци. Hug
Пао да разкажеш как е минало палаткуването Simple Smile май и на мен ми се ходи.
Днес Мона вдига пак темп но като чели на по големи интервали PraynigАз тотално изперках с тези термометри имам 5 и всичките показват различно #Crazyс по 1 градус отклонение, меря по 100000000 пъти темп.Искаше ми се вече днес да е добре, но уви в тази жега с темп, SadИначе тотално си е развалила режима и затова е много нервна, но това ще го оправим като и мине.
 Hug

# 686
  • София
цвети, хубаво е, че има някакво подобрение, дано вече върви към оправяне Praynig Но спри да мериш постоянно, няма полза от това.  Избери си един термометър и с него през някакви интервали или когато ти се стори твърде топла проверявай Hug

Нашата докторка дойде да види Лора.  Според нея всичко е от гърлото, което е червено.  Тя днес няма Т, дано да не вдига повече, че може да се наложи АБ Confused  Тя продължава да не яде, но зачервеното гърло е обяснение за липсата на апетит...Дано да мине до рд...

Днес тук е пустош.  Ние пък сме сами, нашият тати замина в командировка и се чудя с какво да занимавам малкото, докато разхлади и стане време за разходка.
Хубав ден на всички!

# 687
Здравейтеееее! Hug
Леле, нямам никакво време с това щъкащо мъниче Crazy

Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!НЕКА СА
 НИ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ!

bigdance2  ura newsm59
Честито и на техните майчици!Само радост да ви носят! Hug  bouquet

Как са болничките -Мона, Вики,Лори .....Хайде оздравявате вече! Hug Heart Eyes
Шуши-и Алекс така припява на Бански на лалета Grinning,другата любима песен е- Пеят, скачат палците...
Ани-стихчето за Ники е много хубаво! Hug
Ичка, Зверче-Честити ви християнчета! bouquet
Деси -какво количество месце слагаш в манджичките за ЙО,а и другите мами,които приготвят храната вкъщи ,може да споделят,аз слагам около 1 супена лъжица все още, но ми се струва ,ч е някак си се губи из цялата манджа месцето  Rolling Eyes
Ваче- много е сладка адашката! Heart Eyes Hug

При нас нищо ново,едва ли се очертава скоро да проходим,иначе пълзи много,изправя се пуска се ,но като усети ,че не се държи за нищо и сяда на дупе отделно  с паяка навива километраж GrinningТеглих я вчера в една аптека с дрешките и памперс е 8915кг.
Тук са големи жеги 32 градуса беше вчера ,а сега предстои да става все по горещо,направо незнам какво ще се прави до края на лятото Rolling Eyes

Прегръдки за всички! Hug

# 688
Здравейте,
мина прекрасноооо кръщенето! Имаме си християнче,което поплака много малко и се забавляваше, даже не спа цял ден от емоциите!
Хелънче,снимките ги качих във фейс-а! Hug
Зверче,честито ви и на вас християнче! Hug
Ще лягам ,че съм смазана! лекинка,маминки!

# 689
Не мога да пропусна днешните рожденици- да са здрави и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт