Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден на Никола,Даниелка и Матейка!!!!!!!!Да са здравички,да ви радват много и най-щастливото детство им пожелавам!!!!!!!Весел празник!!!!!!!!!!!

# 661
Добро утро,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА ,ДАНИЕЛКА И МАТЕЙКА!!! Hug ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И ДА ИМАТ МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ С МАМА И ТАТЕ!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ДНЕС! Hug
Хелънче,нямаме си зъбче Laughing Мома с характер-решила е ,че преди годинката няма да ги вади!!! Laughing Така е с лазенето и ние сме същите!
Чинче Hug
Готови сме за утре и съм и щастлива и притеснена да не плаче много -ама за здраве ще е !
Хубав ден момичета!  bouquet

# 662
  • софия
Здравейте,
Ех че хубави дечица са се родили днес, да са здрави и щастливи Hug
Кити радвам се че е минал добре празника
Ичка вс ще е наред утре, това са мн. хубави моменти
Нкари да ти минава главата
Майденли Иве как са болничките Praynig Hug
За съжаление Мона беше с температура цяла нощ и цял ден Sadдо 39 стигаше и почти не сваляше, цяла нощ съм я държала в леген с вода това е мн. ефективно, най мн. да я до разболея SadНе сме спали изобщо 2 ден тя придремва, но мен ме страх да заспя, а май и не съм яла newsm78Дано вече спре да вдига Praynig
Хубав ден и приятни разходки, ние не излизаме за да не и е топло на вън на бебка.

# 663
Честит рожден ден на Никола, Матея и Дани! Ани, Силве, Пеперудке нека за ви здрави и весели дечицата и да растат умни и люпобитни! newsm59 newsm38 newsm38 newsm38  bigdance2

Ани тортата е прото уникална! Изкефи ме максимално и идеята и изпълнението - направо и аз искам такава вече Simple Smile Това е предимството на родените в края на месеца, че ще черпим идеи от първите Simple Smile

Кити, дано им мине на вашите бързичко! Цената за клуба е наистина добра - може ли да ми пратиш на лични координатите?

Иси, успех на изпита!

Все забравям да ви кажа, че от 2 седмици Камен "пее". Като му пусна "бански на лалета" и на припева пее заедно с песента "да-да-дааа". Явно има добър музикален усет, защото винаги е много точен, дори и като си свирукам с уста точно на този момет започва да вика Да-да-да.  Joy

Цвети, горката Мона. Дръж се и дано бързо да се оправят нещата!!!

# 664
  • София
Ехааа, Честит Рожден Ден на Матейка, Даниелка и Никола! Живи и здрави да са порасналите дечица! Много радост да носят на мама и тате! Сладурковци! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ваче,да е живо и здраво детенцето на приятелката ти HugВсе забравям....много е хубава Саша Heart Eyes

Иси, благодаря!  Hug Тя го знае и успешно го използва... Flutter
Успех на изпита ти пожелавам!  Hug Hug Hug

Цвети, стискам палци да спре с Т, Мона!  Hug

# 665
  • София
Честит рожден ден на Матея, Даниела и Никола!  Да са винаги усмихнати и обичани Heart Eyes

цвети, много неприятно с тази висока Т Confused  И Лора вдигна доста вечерта, но аз мерих преди лягане, беше 39,1, дадох Ефералганче и я сложих да си легне.  После не съм мерила до сутринта... Денем тя е добре откъм Т, притеснява ме, обаче, че покашля Confused

Ани, много сладка торта се е получила Peace

кити, браво че ви се е получил хубав празник.  Защо са обидени вашите? Rolling Eyes

дидолинка, аз онзи ден се оплаках, че и Лора е така - не иска и не иска да я сложиш в креватчето й да спи.  Заспива ми в ръцете и като усети леглото - писъци.  Май е период това...  Дано да минава, че ooooh!

# 666
  • София
         ЧЕСТИТ РОЖОДЕН ДЕН НА МАТЕЙКА, ДАНИЕЛА И НИКОЛА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДНО БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО, МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ newsm67 newsm38

Иси, успех на изпита Simple Smile.
Ани, тортата е уникална. Много е мераклииска. Дано и да е много вкусна. И римите са доста добри.
Цвети, дано това да е бил пикът и нещата вече да си влизат в норма. Понякога ти се чудя как издържаш толкова често сама, но явно няма друг начин... Praynig
Дидолинка, аз отдавна съм забелязала, че форума е "заразен" Laughing
Мони, слава богу тази нощ беше по-благосклонен към мен и през нощта не ме е будил, но за сметка на това се събуди в 5ч. и беше готов за игра 1crib..., за сметка на мен обаче #Crazy. След това заспа чак в 6.30ч. за един час и вече се събуди гладен Misc Baby Bottle. Добре, че големите ми деца се смилиха над мен и го взеха при тях, та успях да поспя още два часа. За жалост това е рядък бонус, но все пак го имам Simple Smile.
Вчера забравих да ви се похваля, че от една седмица си спи в неговото легло. Реших, че не ми се ще да е залепен за мен в жегите и обърнах леглото до моето без да свалям решетката. Общо взето не беше много драматично и като чели вече посвикна.
Пожелавам лек ден на всички, а на празнуващите леко изкарване.

# 667
Милата Цвети  Confused Сигурно си много притеснена и изморена. За простудяването не го мисли,специално питах лекарката дали е възможно - каза ми,категорично не.Нека да си цопка колкото й е приятно.Дано днес ви е последен температурен ден!

Аз май забравих да ви се похваля,че ще ставам леля на мома през октомври  baby_neutral На снахичката й се наложи амнио,миналата седмица ходиха в Майчин дом,чака си резултатите.Но беше потресена от обстановката и отношението - тя питала нещо,никой не й отговаря.След извършването на процедурата я накарали да си занесе пробата сама в някакво си друго крило... иначе задължават да останеш 3 дни,щото процедурата видиш ли,опасна,знам ли и аз..  Rolling Eyes

И друго щях да ви се хваля - вече съм си смъкнала всичките килца ,йесс и съм си 50.Не се бях качвала на кантар от половин година,престраших се оня ден  Party

Ани,много сладка торта!Весел празник!

# 668
Честит рожден ден на Даниела, Матея и Никола! Много щастливи да растат и много хубав празник пожелавам!

Много дечица с температура  ooooh! Цвети, Бюти,  Hug
Кити, много се радвам, че празникът е минал по вода!
Дидолинка, чудесна новина! Дано всичко е наред при изследванията! А ти си клечка, то се вижда Simple Smile
Явно дечицата си преминават през период на залепване за нас - Явор все ме държи за панталоните и гледа да не ме изпусне, а е толкова общителен по принцип... Да минават бързо кофти периодите...
Ичка, дано всичко утре мине чудесно!
Иси, а вие с малчо как сте?
Аз днес съм на лекции, децата са с баща си.
Хубав ден!

# 669
Дидолинка,блазе ти...Аз гоня 56кг поне,но засега с неуспех-62кг съм в момента Tired
Цвети,Бюти да се оправят дечицата,а и всички болнички-бързо оздравяване...Много е кофти така... Hug
Наистина са на периоди тия дечковци....Тая седмица и нашия спи по-добре и в креватчето си...Дано все така да е PraynigИначе и аз преди като беше неспокоен и го взема в мене спи-като го сложа се изпъва като струна и реве докато не го взема ooooh!
Момичета,да ви питам нещо:Една позната давала на детенцето си ампули калций,за да избиели по-бързо зъбките...Всеки месец по 4 ампули от 10мл като за деня се разделя на две-сутрин и вечер!Значи всеки месец по 4 дена го прави това.Аз не,че бързам за някъде с тия зъби,но от месец и нещо-затишие....От друга страна ме е шубе да не викам опашатия и като форсирам това избиване на зъби(ако действа де)да си загуби пак апетита и да ми спи неспокойно-сега добре хапва,спи що годе добре..... newsm78Вие какво мислите за тоя калций?

# 670
Здравейте!

Иси, благодаря ти, тази сутрин ми хрумна стихчето , като се събудих. Всички пяхме на Никола Хепи Бърдей и той започна да пляска с ръчички и да се клати в такт с музиката. Развесели се!  Grinning

Шуши, тортата наистина е много хубава, но я намерих случайно в нета. На Никола пак е с бебчета, понеже не искам още да се разделям с бебешкия му период, и ако не сега няма кога да поръчам торта с бебе. Затова потърсих подобна.  Grinning А родилите накрая наистина имат предимството да черпят идеи!  Peace
Снимай Камен как припява  Grinning много е готино това!

Цвети,  Hug

Олеее, колко хора са се подвели че тортата е лична  Embarassed , ама римите са си точно за Никола. ММ много ги хареса и помоли Иван да ги научи и да ги изрецитира пред гостите в началото. Той ги научи, но каза че го е срам. Сега е в период, който се притеснява от публика. А като беше на 3г, на колко сватби е пял на микрофона....  Wink

Дидолинке, браво за килограмите!

Яни, аз не бих давала калций. Избиването на зъбките си е естествен процес и ще си излязат и без него!

# 671
Здравйте,не съм влизала от мнооого време,но в момента малкия е на вълна,лазене,пипане на всичко,ходене,като идва до мен хваща ми ръката и ме води някъде,разходки,знаете как е няма какво да ви обяснявам Wink

Честит рожден ден на Даниела,Матея и Никола и на техните майки,да са живи и здрави,много щастливи дечица и да имат едно безгрижно и щастливо детсво Simple Smile   bouquet newsm59  Gift  ura

Честити рожденни дни и на всички други малки слънчица,които съм пропуснала   bouquet

Бързо оздравяване на всички болни дечица.

Чин  Peace  Hug

Ние вече сме организирали всичко за рд и кръщенето,ще бъде като сватба,много хора,ама какво да направим имаме много роднини и приятели Simple Smile Ще бъдем в ресторант Спаго,ако го знаете,после мислим да оставим малчо на едните баба и дядо и ние да продължим с купона Simple Smile

Та такива работи покрай нас,хубав ден Simple Smile

# 672
Честит Рожден ден на Ники, Матейка и Даниелка!  bouquet
Ани, много хубаво стихче Heart Eyes, дано Ивко се съгласи да го изрецитира Peace

Аз се бях посдухала вчера и днес, защото ММ искаше да ходим на гости на едно място, където аз не исках. Е, преди малко се отказа защото и свеки е рожденичка днес, той не се бил сетил Crazy. Сега се поуспокоих и живнах Crazy
Чела съм ви, но всичко забравих Blush. Да им минава бързо на болничките Praynig, пусти болести Close

Иси, успех на изпита Hug

Слънчев, но прохладен (надали, ама а дано) ден на всички Hug

# 673
  • Sofia
Честит рожден ден на Никола,Даниелка и Матейка! Да са живи и здрави сладурите! Много радост да носят на мама и тате!

Цвети, дано това да е бил пикът и спадне температурата. Дано се окаже от по леките "болежки" че ти се насъбра много на теб.

Яни, аз не бих давала ампули калций, и то за избиване на зъби. Безъби деца няма, няма за къде да се бърза.
Иси, успех на изпита !

# 674
Здравейте.

Честити рождени дни на Никола, Матея и Даниела. Бъдете живи и здрави, много усмихнати и щастливи деца. Поздрави на майките и прегръдки...   bouquet

за приспиването само да кажа, че преди няколко вечери Слав се наложи пред мен и го остави да заспи сам в кревата си. Голям рев беше- 5мин. не повече и след това заспа... но беше много нещастен и хълца около половин час след това.  Confused Аз направо излязох от стаята, а баща му го милваше по главата уж да се успокои. Та, явно ще стане да се учи да заспива сам, но пусто аз като съм мека Мара...  Rolling Eyes

Бързо оздравяване на Лорчето и Мона.

Цвети, аз си мисля, че те като имат температура по-скоро ги втриса и не им е много гот във вода.  Thinking

Дидолинка, зависи къде е била снаха ти. По принцип ремонтираха етажите в МД и обстановката е ок, за отношението - не знам, аз на моменти  също се потрисах. Иначе поне може да е спокойна, че са добри специалисти, тогава някак се преглъща по-лесно отношението ... Simple Smile

Яни, не давай калций според мен, аз бих оставила нещата да си се случват от само себе си

Общи условия

Активация на акаунт