Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета (извинявам се, че ви позабравих, защо така се получи и аз не знам) сега влизам набързо да честитя първите рожденни дни на всички вече порастнали майски и юнски юнчета да им пожелая едно прекрасно и незабравимо детство, а на вас много здрави и послушни дечица.
Специални поздрави за днешните рожденички СЕЛИН, ДАРА и КАЛИНА, много сълзи само от смях и щастие пожелавам на техните майчици.
Ето една почерпка и от Дария, която днес също пораства
Прочетох набързо последните 2-3 страници и видях, че има доста болни дечица, значи наистина върлува нещо, за което говорите Дария миналата седмица го изкара същото 4 дни мнооооого висока Т стига до 40 (явно мойте деца са склонни към такива стойности) на 4-ия ден сутринта се появи обрив до вечерта Т изчезна и след още ден нямаше помен и от обрива, та така казват се остарявало и косите ни побелявали.
Изпращам много, много поздрави и  Hug на всички, за сега толкова надявам се скоро да успея да се върна пак в редиците.

# 646
  • София
Честит Рожден Ден на Дара, Кали, Дария и Селин, да са живи и здрави и много да слушат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Как бързо наистина мина тази година, още не ми го побира главата Rolling Eyes
Много лошо, какви са тези вируси, доста бебета ги изкараха...Дано всички да се оправят бързо Praynig Praynig Praynig
Чин-че, нас с Бюти видя Слав, помахахме си Laughing

При нас нищо кой знае колко интересно...Крисчо днес се научи като падне и да става сам, без да се държи за нещо Mr. Green Сега се упражнява, пада нарочно и става после Mr. Green

Та така, целувки от нас и лека вечер Hug

# 647
Ей, честити рожденици  и днес. Да са живи и здрави всички.

Кити, браво на Пл, дано винаги  така да се гледат.

Аз преспивам и затова ще допиша после.

# 648
  • София
Мисии, да е жива и здрава Дария!! Hug Hug

Аз, разбира се, първо лепнах на крака, после ппрочетох, че не трябва, хахаха

E, разбира се.. упътванията ги пишат, за да не се четат  Crazy Crazy Crazy

Вова, докъде докара ръкоделията? Айде после ще правим и торти  Hug Hug Hug

Момичета, днес ми е много хубаво. Моя приятелка роди втората си дъщеричка  Heart Eyes Много чакана бебинка. Трябваше да е планово секцио, трябваше да се видим днес, обсъдихме какво да прави ако изтекат води и след 3 часа се обади да ми каже, че няма да се видим и че са изтекли. Wink И така... много се радвам за семейството им.

Мейдънли.. Саша ВИНАГИ така вдига Т, а не винаги е било вирусна инфекция. Но все пак аз не съм лекар де.. обяснявам си го с промяната в кръвообращението. При повишаване на Т се ускорява и пулса, това влияе на кръвопотока. Знам ли... Но Саша и при ангини така вдига Т. Всъщност винаги  Wink

Айде всички болнички да оздравяват, а здравичките да не се разболяват! Hug Hug Hug

Дидолинке, аз си взех днес дървена точилка  Twisted Evil Фондана между фолио за свежо съхранение ли го разточваш? Аз смятам тия дни да почна да правя фигурките, че няма да мога да се оправя с времето следващата седмица.

# 649
  • София
       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА, ДАРА, СЕЛИН И ДАРИЯ newsm51
Честити рожденни дни на патерица и на децата от последната седмица  bouquet  
Да са живи и здрави всичките и само радост да носят на родителите си!
Аз няколко дни нямах компютър и днес от сутринта се опитвам да ви наваксам, но не беше много лесно, че малкия си иска своето Wink
Дано болните дечица се оправят по-бързо, че навън вече става за разходки (даже май стана много топло). Мони ми вдигна мисока Т миналия петък, без никакви други симптоми. Поддържа я през целия ден, а на другия ден вече му нямаше нищо (само ми провали срещата с мамите).
При нас с Мони няма кой знае какво ново. Монката лази като хлебарка из цялата къща, изправя се на мебелите и само се чуди каква беличка да направи. Най-обича да ме издебне когато забравя да затворя вратата на банята и да влезе да бърка в канала Sick(добре, че не се е усетил още да бърка в тоалетната чиния). Научи се да си разглабя пъзела от пода (вади буквите и цифрите от плочката) и да ги струпва на купчина, но аз, след поредното събиране и подреждане взех лепило и ги залепих Mr. Green. Сега отива вади си една плочка и почва да се нерви, че не може да я раздроби. А забелязях, че с плочката се опитва да достигне и неща които са по-навътре на масата... В някакъв документален филм бях гледала малки маймунчета да правят така Laughing.Вече категорично отказва да седи в проходилката, но пък започна да се заиграва сам с играчките си. Много обича каквато и да е музика. Чуе ли някакви тонове и веднага започва да се поклаща напред назад.Все още е само с двете долни зъбчета и далече от прохождането. Усети ли че няма опора и или тупва по дупе или прикляква и си сяда.
Това е за нас. Ще приключвам, че много ми се спи. Последните две нощи малкия е много неспокоен и общо взето изобщо не се наспивам.
Лека нощ и много прегръдки за всички. Hug

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 22:31 от yanavasi73

# 650
Здравейте Simple Smile

аз малко се позагубих, но откакто малкия пълзи и щъка навсякъде нямам никакво свободно време. Иначе и ние сме в подготовка на РД, поръчахме тортата, във формата на Спондж Боб е  Mr. Green. Ще бъдем няколко майки и татковци в едно заведение с детски кът. Иначе Алекс е добре, още не ходи, пълзи като стрела, отваря всички шкафове и реве за щяло и нещяло  Laughing

Честит рожден ден на Дара, Калина, Дария и Селин - да са ни живи и здрави дечицата  newsm59 newsm67

Надето, Мона, Лорчето и Виктор бързо да оздравяват. И Алекс преди известно време изкара май 6-тата болест, педи не каза, че е това, но аз по симптомите познах.

ПаО, мерси, че ни мислиш  Hug. А за пътуването - взимай Марто и смело напред. Ще си изкарате супер  Peace

Ичка, как сте, миличка? Зъбки има ли Дара вече? Simple Smile

Ваче, честито на приятелката ти Simple Smile

# 651
  • София
Добра вечер.
Слава Богу, Виктор вече като че ли е по-добре, през деня нямаше температура, сега привечер вдигна до 37.5, смъкна се с панадол. Панадолът май действа добре на по-ниска температура, високата хич не се повлиява от него. Дано да оздравява вече. Очаквам обрив, дано да се размине обаче. Ще видим каква нощ ще изкараме, че снощи нощта беше най-тежка.
Бюти и Цвети, бързо оздравяване на Лора и Мона!
И никой друг да не се разболява.

Хелън, хубав подпис имаш, забелязах, тоз ми ти латино хубавец  Sunglasses

Аз днес се запътих да взема някакъв силен слънцезащитен крем и попаднах на промоция в Ремедиум на Юсерин - за 30 лв. взех спрей 50 фактор за над 1 г. и хавлиено детско пончо.

Ваче, да е жива и здрава дъщеричката на приятелката ти  Simple Smile

И ние сме в очакване до около месец някъде на две разнополови близначета, също много чакани на много близка приятелка и приятел.

Миси, радвам се да те видя тук, дано имаш време по-често да наминаваш.
Хайде и Симпли да се разпише.

Сетила съм се за Къдрокоска, защо не пише от толкова време вече...

Лека вечер на всички, дано да е спокойна и за болничките.

# 652
Това човече днес ми взе акъла... не ще да спи,и това си е.В момента,в който я оставя в кошарата надава страшен рев,чак с хълцанки...страшна глезана.Нещо обаче се е запекла от 2 дни,а това е необичайно за нас.  Rolling Eyes

Хелънче,къде се губите?Така ще е,със щъкащи деца  Laughing

Ваче,честито бебоче на дружката!Преди малко гледах снимки на Аничка на 1 годинка.Ми разплаках се....защо времето лети толкова бързо...
Фондана го разточвам върху плота,но ръся с пресята пудра захар да не ми залепва.Гледам и тестото да ми е по-студено.Домакинското фолио няма ли да се отпечата,трябва много добре да се опъне,да не се мачка,не е за мен тая работа  Mr. Green Иначе аз днес направих част от украсата,а в неделя живот и здраве ще запретна ръкави...

Янаваси,това с неспането явно е повсеместно.Предава се по интернет,щото и ние го имаме  Mr. Green Ще се наспим....ама някой друг път  Hug

Мейдънли,Шуши,радвам се ,че се възстановяват дечицата!
Бюти,Лорчето да се оправя!Явно,че е вирус,почти всички го изкараха...
Отивам да положа главица,лека и спокойна!

# 653
  • София
Дидолинке, и на мен такива мисли ми минават през главата... Сашето беше сега на Мадагаскар 3 с баща си. Току що се върнаха и тя ми заразказва. Ми гледам я... ми тя момиче, даже не е момиченце вече  Confused А Ралчето - бебешочка. Едната ще отхвръкне бързо, другата и тя ще я догонва  Wink

За украсата и тортите. Моята е за 16-ти чак, ама много ще ми е натоварено, та още от четвъртък ще я почна самата торта  Wink

# 654
Честит Рожден Ден на Дара, Калина, Дария и Селин!!!  bouquet  bouquet

Оффф боли ме глава... ooooh!

# 655
Благодаря на всички ви за пожеланията!

Болничките- бързо да оздравяват!

ВАЧЕ, АНИ2 Heart Eyes Hug

ЧИН, днес цял ден те мислех...

Празникът мина чудесно, утре ще разопаковаме подаръците ... и излезе невероятно евтино за 22 души с 8 деца- около 350 лв. Момичетата в клуба бяха страхотни!

Мама и тате са тук, но не вкъщи, нещо май са обидени, дано им мине, че ми е ужасно криво!

# 656
Добро утро!

Честит рожден ден на Никола,Матея и Дани!Да са живи и здрави и много щастливи!Весел празник днес!
Ани,Силве,Пеперудке   bouquet Hug

Иси,благодаря че питаш,но Краси си е добре,батко му беше с температура преди 3 дена,но еднократна някаква,слава богу не се задълбочи.

# 657
Добро утро и Честит рожден ден на Матея,Никола и Дани! Весел празник на дечицата и на техните мами!  Hug
Надя пак се кукна рано-рано....
Хубав ден на всички!   bouquet

# 658
Колко бързичко измина
тази хубава година!
Днес Никола е роден
туй е неговия ден!
Птички пеят, слънце грее,
а Никола весело се смее!
Да расте щастлив и весел
и животът му да бъде песен!
За здраве негово се почерпете
и щастливи вий бъдете!

Поздрави и за дамите родени днес - Матея и Даниелка! Бъдете живи и здрави дечица!  Hug

# 659
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  bouquet

Честит рожден ден на Нико,Матея и Даниелка.Пожелавам им здраве,щастие,късмет и безгрижно детство  bouquet

Ани,страхотни рими.Да ти е живо и здраво детенцето.Весел празник  bouquet

Чин Heart Eyes Hug

Криси,извинявай за объркването.Радвам се ,че сте добре Hug

Кити,защо така с мама и татко? Пожелавам ти един безоблачен и спокоен ден Hug

Ваче,да е живо и здраво детенцето на приятелката ти HugВсе забравям....много е хубава Саша Heart Eyes

Хелънче,пиши по-често Hug

Оххх аз ставам ,после ще пиша пак.Извинете ме,но бързам за изпит Hug
Хубав ден ви пожелавам Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт