Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Не съм ви чела (последните 2 страници, де), но влизам преди работа набързо да ви почерпя виртуално (знаете, че не се научих да слагам картинки) - днес малкото момиче на мама става на 1 г.- щастлива съм и се радвам да споделя щастието си именно с вас..............

# 616
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПОРАСНАЛА ДАРА! Желая й от сърце да бъде здраво,усмихнато,слънчево и добро дете,да бъде опора на мама и тати и много да ги радва!  Hug Кити   bouquet

Днес имаме ли други рожденици?... Редактирам се: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КАЛИНА НА АУРОРА,ДАРИЯ НА МИСИ И СЕЛИН НА СИМПЛИ! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!  Hug Hug Hug
Леле,докато пиша и храня Надя,тя си изкарала попарата от устата и брои - сиренце,хлебче,сиренце... всичко омазала  Mr. Green

Ваче,ти руската мастика сама ли я бърка?Аз си купих фондан от един сайт,изгодно беше 2,5кг за 23лв. Ще има за бая торти.След РД на Надя през юли е РД на племенника - иска човека торта с Мъпетите,не знам как ще си скопосам  Crazy

Ох,хич не съм се наспала,диването стана в 6....

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 07:39 от didolinkata

# 617
Добро утро,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА ,СЕЛИН ,КАЛИНА  И ДАРИЯ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ГОСПОЖИЦИ И ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!
Кити , Hug  bouquet
Аурора Зора ,весел празник денс! Hug
Симпли,много много целувки на порастналата госпожица! Hug
Миси ,да ви е жива и здрава Дария! Hug
Слънцезащитен съм взела на Биодерма 50+ ,но рядко го ползвам ! И двете си имаме тен ,но на морето ще се напечем по-добре живот и здраве следващата седмица!
Ваче,и аз трябва да си взема тази цитронела ! Какви са тези лепенки ,стават за малките нали?
Цвети ,как е Мона? Hug
Вчера ни сложиха вътрешната щора в хола и съм много доволна -много по-добре е от пердето !
Дара вече си получи някои от подаръците за кръщенето -основно от бабите .Мама й подари златни обички ,трябва да се борим сега да й ги сложим Laughing,а свеки й подари синджирче със златно кръстче ,което неделя попът ще освети!
А с татко й вчера цял ден обикаляхме да търсим опаковъчна хартия Мечо пух -да й опакова неговия подарък-триколка  Laughing то голямо търсене падна ,но намерихме и една жена го опакова перфектно !
Хубав ден ви желая!

# 618
Добро утро!
Честит рожден ден на Дара,Селин,Калина и Дария!Да са живи и здрави и растат умни и щастливи,за радост на мама и тати!Весел празник!

Краси днес ми устрои събуждане в 5.40 с рев, поспа върху мен до 7,но всеки път когато пробвах да го оставя в кошарата рееев,а той по принцип си спи в кошарата,какво му стана не знам .

Слънцезащитен ползвам детския на на ДМ 30 фактор.

Хубав ден!

# 619
Добро утро
Влизам да честитя първия рожден ден на Дара,Дария,Калина и Селин!!!!!!!Да са живи и здрави,да радват и слушкат мама и тати и да имат най-безгрижното и щастливо детство!!!!!!!!!  bouquet
Криси,май са на периоди.И при Ники е така и то нощем..... ooooh!Последните дни обаче до 5-6ч си спи в кошарката,докато преди още в 1-2ч е цъфнал между мен и баща си.....

# 620
  • София
Честит Рожден Ден на Дара, Калина, Дария, Селин!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да растат красиви и умни госпожици!

Дидолинке, мастиката сама я бърках. Ама това преди 3-4 години беше. Почнах вечерта към 20:00 и на сутринта имах украсени торти. Сега ще почна от рано. Тогава мастиката ми се получи, въпреки, че на начинаещ не се получава обикновено. Сега съм купила готова маса от Змееборец за 9 и нещо килото. Взех 2 килограма. Надявам се един да ми стигне за покриване, но не знам.. Сега като си гледам тортите виждам колко дебел съм направила чаршафа  Wink А трябва да си купя точилка, че нямам свястна. И изобщо накупих аз сума ти неща...  Sunglasses

Ичка, да, точно за деца става цитронелата. Гледам етеричното масло може да се поема вътрешно. Тя е мощен репелент. Ти лепенките не ги лепиш на самото дете, а на дрхата, обувка, количката. Според мен ако човек си купи етерично масло може да си капе на лейкопласт, ефекта ще е същия. На текстилен лейкопласт  Wink

# 621
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Дара, Калина, Дария и Селин! Много да са здрави и щастливи!  bouquet

Ти лепенките не ги лепиш на самото дете, а на дрхата, обувка, количката.
Аз, разбира се, първо лепнах на крака, после ппрочетох, че не трябва, хахаха

# 622
Здравейте. Simple Smile

Честити рождени дни на Дара, Селин, Калина и Дария. Времето си лети, сякаш вчера се чух с Кити от болницата. Simple Smile

ПаО, аз се отказах от палатките заради мен, не заради Нико. Но според мен за 2 дни няма да е проблем.

Цвети, как е Мона, да не би да е слънчасала нещо, да се е претоплила?

Благодаря ви за отговорите за слънцезащитните кремове. Май и аз ще пробвам това малиново масло, че от този едни петна, едни люспи...  ooooh!

Стиснете едни палци днес за мен...

# 623
Честит рожден ден на Дара, Кали, Селин и Дария! Да са живи и здрави, и много щастливи!

Слънцезащитен крем взех на Бюбхен 50+. Малко трудно се размазва, но добре че Теди не се сърди като й мажа лицето. Гледам да я мажа редовно, защото е много светла кожата й. Даже вече й се появиха 2 бенки, като едната е на лицето.

А тази Цитронела къде се продава - в аптеки, или в козметични магазини?

Ваче, Дидолинка, после да покажете какви торти сте измайсторили Grinning. Аз за РД с роднините направих торта с бишкоти, кисело мляко и ягоди. Само толкова мога Laughing. Но казаха, че е много вкусна, а и имаше къде да сложим свещичката.

За Теди да кажа, че най-сетне й проби 6 зъб, но сега пък й е запушен носът. И пак се буди и плаче през нощта. И както преди сучеше 1 път през нощта, сега се увеличиха кърменията.

И последно да се оплача, че няма да имаме вода до утре до 10 ч. сутринта. Пак има голяма авария. Не знам как ще изкъпя Стефи като се върне от гората следобед.

Лек ден и приятни разходки! А на малките рожденници - весел празник и много подаръци Grinning  bouquet!

# 624
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА!
Кити - само най-прекрасни емоции с малката принцеса ти пожелавам днес и занапред!

Честит рожден ден и на на принцесите Селин, Дария и Калина!

Относно лепенките с цитронела - миналата година ни подариха няколко - първо са доста миришещи, но според мен трудно ще се ползват няколко дни, тъй като лесно се измирисват. По принцип ги дават срещу комари - дано да помагат и за кърлежи. Ще взема от тях (като лепвам на обувките и на ръкавчетата) но мисля да ги комбинирам и със мазило. Сега проучвам най-подходящите.
Вчера след прегледа лекарите са казали, че сме се справили отлично с ваденето на кърлежа днес все пак бабата го носи на изследвания - моля се всичко да е наред!  Praynig Засега поне няма признаци на разболяване. След 2 седмици ще пуснем все пак изследвания. МАя - благодаря за статията - много полезна, поне се успокоих че сме направили каквото трябва...

Шунка да не забравя - ЧЕСТИТО за новия дом! Като човек сменил 17!квартири през живота си прекрасно те разбирам! Невероятно е усещането....

Ваче - браво за тортения ентусиазъм!  Peace Дидолинка Ще споделяте опит: Чакаме снимки!!

# 625
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте  bouquet

Честит рожден ден на Дара,Селин,Кали и Дария.Да са живи,здрави и много щастливи малките принцеси.Весел празник на тях и на родителите им  bouquet
 bouquet

Чин,имаш стиснати палци от нас.Чакам с нетърпение после да пишеш.Вълнувам се много за теб  Hug Heart Eyes

Ваче,Дидолинка с нетърпение ще чакам снимки на тортите.Аз също едната торта ще я правя аз,но ще е по-обикновенна Embarassed

Цвети,дано Мона днес е по-добре Hug

Накри,къде изчезна?Как сте?

Вова,честито 6-то зъбче HugДано й се размине на Теди и да се отпуши нослето.Много неприятно за водата.Дано да я пуснат по-скоро Hug

Деска,пиши по-често.И други мами ми липсват тук в темата....Къдрокоске,Елдра,Аурора... Hug

Криси,по-добре ли е вече Краси?

Кити,много се радвам ,че Пламен ти помага .Браво Hug

Ани 2 ,Тина,честити ходещи крачета Hug

Хеберлея,как е Белата?Ходихте ли до личния?

Ичка,много хубави подаръци Hug

Пао,аз не бих отишла на палатка ,заради Марти.Страх ме е че все още нощите са хладни...мое мнение Embarassed

Ние сме добре,днес заминавам за Търново,че утре е изпита.Мама и татко ще гледат Жорето.А той е голяма хала,обикаля навсякъде и иска да пипне всичко.От седмица проявява страхотен инат,ако нещо не му се даде крещи и се тръшка ooooh! и е много,много палав Mr. Green
И при него едното с едното краче има проблем...стъпва навън с него.Ще видим какво ще каже педи на консултацията Flutter

Ами ...хубав ден от нас Hug Hug Hug

П.П. Хеберлея ,браво ...всичко ще е наред Hug Hug Hug

# 626
  • софия
Здравейте,
ЧРД на всички пораснали сладурковци да са много здравички Hug Heart Eyes
момичета, снощи Мона дигна 39.7 изкарах си акъла, грабнах я и към Токуда, как съм карала ми се губи Sad, прегледаха я и нищо, сега и доки каза нищо и няма, или очаква да е розеола или пикочна инфекция Sad, ще вземем урина PraynigМоже и вирус да е.
Дидолинка Надето освен висока темп имаше ли др оплаквания.
Хубав ден, дано и при нас да е лек Sad Praynig

# 627
  • София
Ех, че женско царство си имаме днес  Simple Smile

Честит рожден ден на Дара, Селин, Кали и Дария! Много здраве и късмет на дечицата!

За нас какво да ви кажа, в голям филм сме се вкарали. Виктор се оказа, че е хванал вирус, който протича с висока температура между 3 и 5 дни и може да завърши с обрив по тялото. Така каза педиатърката, бил разпространен в момента в София. Аз бях чула за този вирус още преди месец някъде, а на една приятелка детето май същото го изкара преди няколко дни. Има и болно гърло. Освен, че редувам панадол и нурофен, давам и умкалор и калциев сироп, витамин С и осцилококцинум. Милия, вече като ме види с лъжицата и плаче. Вчера температурата се въртеше около 39 и нещо, а следобед с панадола не можа да спадне изобщо (свещичка) и се принудих да дам хексалгин, който я смъкна. Обаче вечерта какво се случи с това дете, от всичките неща, които пие ли, като каза, че ще се събуди и няма да иска да спи... крачетата му се огъват, а очичките ококорени, все едно редбул е изпил, ужас. Изкара нощта в количката, че само там успя да заспи и час по час го полюшвах.
Ваче, това, че челото е топло, а крайниците студени означавало, че е вирусна инфекция. Така изтъкна педиатърката сама, аз не съм я питала. Също признак, че е вирус било това, че не спада температурата под 37. Въпреки че с хексалгина спадна.
Каза също така, ако нещо се притесним, че има нужда от лекарска помощ - да отиваме във Втора градска, там имало 24 часа детски лекари и били много добри. Препоръчва я пред Токуда. Също така, ако се задържи повече дни или нещо се влоши (да пази Господ), да изследваме С реактивен протеин, който показвал каква точно е инфекцията. Иначе кръвната картина според личния педиатър му е ОК.
Дано днес за последно да го държи  Praynig Сега го пратих на една бърза разходка, като разбира се, заръчах да го държи далече от деца и от площадката. Ама той Виктор е толкова лесен за зарази, навсякъде - люлки, катерушки и т.н., всичко първо тръгва да пробва с уста.

За кремовете - аз досега мажех с един защитен на Бочко, обаче тези дни ще купя по-сериозен, с изрична посочена защита поне 30 фактор.

Чин, стискаме палци  Simple Smile

Цвети, сега видях, че Мона е болничка, дано да не е това нашето, бързо да оздравява детенцето  Praynig Hug

За тия кърлежи, общината да хване пак да напръска, като са измили дъждовете защитата, да не се правят на две и половина.

# 628
Честит рожден ден на Дара, Калина, Дария и Селин! Все госпожици днес! Пожелавам им да са все така очарователни и да радват много родителите си!

Вова, моята Цитронела я поръчах от Англия. Предполагам в някакви био магазини може да има. От такива съм купувала други масла.

Хеберлеа, радвам се че си по спокойна.

Цвети, стискам палци Мона бързо да пребори вируса!

Олеее, Майденли, дано това да е бил пика при вас!

Чин и от мен  Peace

# 629
Влизам само да честитя рождените дни на прекрасните ни рожденици днес - Дара, Кали, Селин и Дария! И се надявам Симплито и Миси да наминат, че са ми залипсвали.... Много щастливи да растат красивите ни юнки  Hug
Кити, пожелавам ти много вълнуващ празник и хубави емоции  Hug
После ще пиша повече, сега ви пожелавам хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт