Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Здравейте
Августа честито проходило детенце.
Ваче недей така Мона е 11400и 79 см, все някой зет ще ни вземе Wink
Зверче пак супер попадение с пантофите, честито.
Ичка ще стегнеш багажа колко му е Hug
На мен ми е сдухано с това гадно време Rolling EyesВече децата откъчиха.

# 76
Зверче, страхотни пантофи! Искам и аз!  Grinning

Августа, честито прохождане на Георги. ООоо, много високо станало момчето!

Ето и рецептата за пиратските монети:
225г брашно
1ч.л. бакпулвер
2ч.л. джинджифил на прах
1/2ч.л. сода бикарбонат
75г. масло
75г кафява захар
2с.л. мед

Брашното се слага в купа и се добавя бакпулвера, содата и джинжифила.
На слаб огън се разтопява маслото,захарта и меда. Тази смес се изсипва при брашното. Бърка се с дървена лъжица докато се получи тесто. После се меси върху набрашнена повърхност и се разточва кора с дебелина половин см. С формичка (аз с капачка) се изрязват монетки. С ножа може да направиш линии,като снежинка и се  получава добре. Бисквитите се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса.
Сега ми хрумна, ако направиш по големи кръгове, може да ги оформиш като главчки на пирати - примерно половината кръг да залееш с шоколадова глазура като превръзка на пират и на бялото око, уста!

# 77
Здравейте! Simple Smile

Снощи преди заспиване Кали имаше 37,8 температура, днес вече няма - зъби са си, явно...

Иси, благодаря за хубавите думи! Прегръдки за Жорко, страхотен разбойник е станал!  Hug  Да си изкарате незабравимо на Тридневния Рожден ден на Юнака! Simple Smile

Дидолинка, да, цялата я топя във ваната - аз съм споменавала, че практикуваме бебешко плуване вкъщи и под мое ръководство (обучих се от Нета - клипове много) - още откакто стана на 50 дни. Е, в последните месеци я го направим веднъж месечно, я не, ама не се отказвам, де. Сигурно затова не я е страх Кали, някак се ориентира как да се обърне и да задържи главата над водата...Simple Smile

Ани, ти винаги даваш много интересни рецепти!  Hug  И тази ще я използвам!

Зверче, честити ви пантофи, страхотни са!  Hug

Августа, честито прохождане на Георги!   bouquet

# 78
Добро утро!(то добър ден вече)...
Аурора,не съм разбрала,че практикувате домашно плуване...сега ми стана интересно и ще се поровя и аз в нета  Hug Браво на Кали,че няма температура днес.
При нас времето е хубаво,сега ще се обличаме и ще излезем.Надя е със сополи...ОТНОВО.Гледам третия зъб е излязъл,на път е четвърти.
Ваче,  Joy чудя се какъв текст си скрила,пък ти... нищо й няма на "малка" Ралка,ми то детето на 1 год ще стане,колко да е.
Аугуста,честито прохождане!Браво!
Зверче,аз за един от подаръците съм си избрала триколка,тези дето се бутат.Също и разни надуваеми лодки,пояси(нали сме на море)...Ти нали си с двор?Можеш да си позволиш всякакви външни играчки,надуваеми,люлки итн.
Ставам,защото положението е напечено,глад мори народа!

# 79
Добър ден на всички!

Честити месечинки на всички пораснали малчугани!Да са живи и здрави! Hug

Ние вече се пооправихме.Краси е все по-палав и белите му не спират.Аз посветнах.Изпитите взети,но в понеделник имам още един и сега почвам да се глася за него.Тази година по-рано свършва семестъра,а имам и два изпита от миналия да вземам и се старая да оправя всичко,че имам педагогическа практика,която не успях да карам с колегите и сега ще я карам на есен и трябва да съм се оправила с всичко до тогава,за да ми е по-спокойно.

Честито на всички проходили!  Hug    Ние като гледам няма да тръгнем скоро.Пълзенето му е перфектно и не иска да го държа за ръце напоследък да стъпва.Иначе се държи прав,но се съмнявам да тръне скоро....

За предния месец беше 10кг и 77см,ще видим следващата седмица колко е пораснал.Здрави да са децата,пък колкото са!   Praynig

Отиваме да хапнем спаначена супа,ако желае,че с тези налепи и зъби голямо отказване на храна пада...

Хубав ден и до скоро  Heart Eyes

# 80
Добър ден,
наистина времето е кофти ,но Дара спи и аз съм си направила едно нес кафе топличко и 2 лентички шоколад и съм се завила ,че ми е студено!С една дума обичам да вали ,а аз да се наслаждавам на спокойствието и тишината! Grinning
Цвети,в това време да ти кажа багажът на Дара се оказва сложна процедура -за топло време ,за хладно време иии накрая 3 чанти багаж !
Августа,честити ви проходили крачета ,да тичат бързичко ! Hug
Ваче ,тя и Дара е 10 800кг. ,ама все си мисля,че скоро ще спре с качването особено като проходи.Днес цял ден обикаля масата ,дивана !
Деска ,как си ? Сигурно не ти остава време да пишеш!
Хелънче Hug
Дидолинка ,честито ви трето зъбче! Hug
Зверче,супер са пантофите! Hug
Багажите ни са готови и ние сме готови ,така че утре сутрин си заминаваме при мама.Там има нет и ще ви чета и пиша!
Напоследък ме боли стомах доста ,май ми се обостри гастритът от всички негативни емоции.Бях поспряла да се храня ,но сега си наваксвам и май пак ще кача някое друго килце,не че имам нужда !

# 81
  • софия
Тука как валиииииииииииии, добре че излязохме преди обед.Мъжа ми пътува от Бургас и само го исля в това време.
Симона кашля като е легнала ooooh!, явно от сополите иначе е добре, хич не ми се води по поликлиниките ама утре ще трябва, нали идва уикенд.
Нащата ДКе много хубава чак не ми е вярваше че за толкова пари ще готвят свястно, а сега искали да я затварят Twisted Evil
Ичка и аз ще си направя кафе дано ми просветне в това време
Деска и на мен ми липсваш, как се оправяш и с работа и Йо.Какво направи с цеденето.
Дидолинке откъде пак сополи каката ли и носи нещо, секрет изследвали ли сте то няма отърване при вас. ooooh!
Момичета като си стисна гърдите при ореолите имам някакви неравности като бучки, нормално ли е SadАнн2 PraynigПритеснена съм че нали дълго време изцеждах само едната гърда, минали са 4м дали да не отида на мамолог
 Hug

# 82
Ние тъкмо се прибрахме и то се смрачи.На запад определено ви удави от дъждове,тук съвсем малко валя оня ден и вчера.
ТинаТ,откъде я пипнахте тази гнойна ангина? Confused
Ичка,ще бъдеш разтуха за майка си като й идеш на гости.  Hug Пък  и ти да си починеш хубаво...
Цвети,правила съм 100 пъти носен секрет - нищо няма.Отделно последния път пусках и за алергии,сума ти пари дадох за нищо... Една съседка под нас ми каза,че нейния син бил с непрестанни сополи,докато не станал на 2год и не му избили всичките зъби.На нея съм склонна да вярвам,щото децата й хич не боледуват.Каката й е на 8,а е пила 2 пъти АБ.Много ми се иска да е от зъбите... Praynig
Мона сухо ли кашля?Сигурно й се стичат секрети.Пък за другото - хич не съм наясно,нали не кърмя...

# 83
Привет, тъкмо сядам да ви чета. Ичка, Цвети  Hug

Наистина не ми остава много време, направо като сложа Йо да спи и си лягам и аз.

Цвети, цедя се още. Сутрин, след работа и вечер. През деня само един път пие АМ, понякога посред нощ ако нямам изцедена кърма пак АМ. Абе вече са 50/50, но  не се отказвам.

Йо се справя много добре. С гледачката си паснаха. Тя я учи на гърне и всеки ден имат точни попадения. Ходят по разходки, абе доволна съм.

Сега ще видя какво сте писали тези дне. Извинявам се за поста, ама хем съм уморена, хем не съм много в час. И вие ми липсвате, но през почивнинте дни ще наваксвам.

# 84
  • София
Привет  Simple Smile

Деска, много хубаво, че Йо се разбира с гледачката.
Аз днес си мислех дали да не взема да си потърся работа по-скоро, че нещо с тези 250 лв, на които пада майчинството... А и като гледам как мои приятели си търсят работа по половин година.. чудя се. Мислех да започна да си търся работа наесен. Много ми е интересно колко време ще ми отнеме да си намеря  Laughing Досега винаги съм си намирала буквално за следващия месец. Дали факторът "малко дете" ще повлияе, направо ми е любопитно.

Цвети, аз на мамолог ще ходя два месеца след като съм спряла да кърмя. Така че по-добре да си направиш един профилактичен преглед.

Августа
, честити проходили крачета  Simple Smile

Аз да ви попитам - има ли и други деца, които каквото хванат трябва да го сложат в устата? Виктор постоянно прави така, включително и навън, не мога за секунда да си отместя погледа от него. Чудя се докога така ще прави.

В събота са моминското и ергенското парти на двойката, на която ще сме кумове. Чак нямам търпение, много се радвам, че ще сме женската част в Синатра, не съм ходила там, в много малко пиано-барове съм ходила, а така да ми се искаше напоследък да отида на точно такова място..  Simple Smile Мисля да взема от един парти магазин разни щуротийки, например сламки във формата на мъжки атрибут, дано да ми ги оценят  Twisted Evil Май ще оставим Виктор да го приспиват родителите на мъжа ми, тъкмо и  те, и аз да сме по-уверени, когато отидем на сватбата.

И още нещо щях да пиша, ама забравих, като се сетя. Приятна вечер  Simple Smile

# 85
  • София
Еми, вие досега си мълчахте.. и сега се престрашихте да обявите мерки на момите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Малка Ралка е спаднала на тегло  Joy или е имало грешка преди или сега. С около 100-150 грама Wink Но е порастнала с 1,5 см.

# 86
Добро утро,

Не е вторник ,но ухае на дъжд и кафе! Hug
След малко тръгваме ,ще ви чета на двора ,дано пекне слънчицето скоро !!! Hug

# 87
  • София
Еее, Ичка, как на двора.. блазя ти! Тук в София Баба Зима се завърна.. ако имах пелети щях да пална парното даже  Crazy

# 88
Добро утро!

Майденли, Нико също изследва всичко с устата си. Хола го минавам минимум един път на ден с прахосмукачка, понякога и повече, но той винаги намира какво да пъхне в устата си.
А идеята за сламките е много готина. Аз бих ги оценила!  Mr. Green Peace Забавлявайте се!
Да ти пожелая и успех в намирането на работа. После да се похвалиш какво си открила!

# 89
Добро утро Simple Smile

Като гледам какво е мрачно навън и ми става ясно, че и днес няма да се излиза. Малкият щъка из цялата стая, засега мълчи. Иначе да го похваля - тая сутрин се събуди чак в 8.30, чак не повярвах  Wink. На консултацията го изкараха 10.800, т.е не е качил нищо и 78 см (+2 см.). Пораснал е с по 2 см. на глава и гърди. Педиатърката каза, че се развива чудесно, засега да си пълзял, да не се притеснявам с ходенето.
От вчера се появиха някакви воднисти сополи, но ги пресякох с Коризалия и вит. С, с малко физиологичен разтвор. Покашля ми от време на време, но е от секретите, гърлото е добре.

Мейдънли, дано много се забавлявате на партито и аз харесвам идеята за сламките  Laughing. А за работата - много зависи в какъв град си, а и факторът "бебе" ще те спъне на доста места, за съжаление. А да - и Алекс всичко пъха в устата си.

Ичка, лек път  Hug Да си починеш хубаво и да се наспиш Simple Smile

Августа, честито ви прохождане Simple Smile

Дес, радвам се за Йо. Ти посвикна ли с новото темпо? Как се чувстваш вече?

Тина, забравих... Дано се оправяте и ти, и Краси. Липсваше ни тук.  Hug

Иренце, къде се губиш?

Силвето и Пеперудката къде са?

Общи условия

Активация на акаунт