Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. Козлодуй
Здравейте, аз пак изпуснах края на старата тема, но поне тази успях да разгледам докато Борис спеше, сега си играе с обувките - давам му, защото той с тях не ходи навън Simple Smile.

Да ви кажа аз гъби на Цецко не съм предлагала до към 3 годинки, не за друго, но са трудно смилаеми. Когато той започна да има предпочитания към храните сам си ги прояде, сега обожава маринованите в бурканчета, яде си ги ей така Simple Smile.

Ние тази седмица сме излизали само в понеделник, намръзнахме и не посмях повече. Този дъжд не се спира, че и вятър има.

Аз също ще правя сама поканите за РД на Боби, имам време, но ми се въртят идеи в главата, лошо, че сме едни от последните, които ще станат на годинка, и докато се натутя да направя нещо, повечето вече ще са минали празника Simple Smile

Е, не мога да пиша, има същата мишка като моята, но пак дърпа моя кабел, вдигам ръце вече Simple Smile

# 91
Привет привет.

Мартин ми напада компютъра,когато е буден е невъзможно да го отворя,освен ако не го прежаля. ooooh!

Хелънче,супер е Алексче,колко см е?Марто е нисък сега,въпреки че в началото уж беше висок.Мислят го за по-малък заради това.Така ми обърка плановете с дрехите.Пфф.Понеже имахме навика с майка ми да купуваме предварително,доста неща останаха неносени,защото са му големи,а като стигна размера те вече не са за сезона.    Онзи ден забравих да ти пиша,но веднага си стиснах всичките палци  Praynig . Дано да се е получило с работата.  Hug

Шуши,сега се замислих и ... ами и моето шило пролази на чуждо място.Бяхме в една къща в Банско ,постлах му две одеала на земята и от кеф и зор  Laughing там пролази,преди това само правеше опити и то не вкъщи,а на тревата.Вкъщи нещо стимулите липсват.

По този повод Аурора,бях ти казала,че ще те копирам с препядствията като му дойде времето и тези дни беше супер подходящо,че се заседяхме в нас.Отключих катерача в него  Mr. Green

Деси,ще свикнеш с темпото скоро и ще ти е по-лесно,дано да е по-бързо.Много хубаво,че мънинка се разбира с бабата. Hug

Августа,честито ходене  Hug

Дидолинка,дано да е това за секрета  Praynig  За сватбата дето си изпуснала,то всъщност не си де,тя предстои.Трескави подготовки са сега,но има време. : )

Ире,какво стана с на Ивко нослето?Аз онзи ден ти написах един ферман,но после не можах да допиша де,че дано всъщност да не съм права и бързо да минат с едно зъбче плюс. Hug

Цвети и аз кърмя от едната гърда,така се случи и аз не усетих как,още от 7месец някъде 8ми.Та сега едната гърда се възстанови,но нямам такива бучици.При мен обаче са минали 4ри месеца вече. newsm78 Ани2 беше казала,че 6м след кърмене се ходи на мамолог.

Аз да ви кажа в това лошо време си починах супер вкъщи.Щурчо щурее покрай мен,аз или си домакниствам или си почивам или играем нещо,така има време за всичко,голям кеф.От вечера се изправя сам,без да се хваща никъде и вече окончателно не лази,защото като падне може да стане.Разликата със зимата,когато стояхме вкъщи е огромна! Сега осъзнах колко самостоятелен е вече.

Хубав,макар и мрачен ден желая на всички  Heart Eyes

П.П. Хелънче,чета и спа явно  ooooh! Ти си писала за см,та високичък е младежа,супер. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 11:12 от PaO

# 92
Здравейте!

Чета ви,но нямам какво да кажа толкова.(Хеленче Hug)

Добре сме.Матея е в периода на гушкането и незнаенето на какво иска,не иска Wink.А и може и зъбки да я мъчат.Нощем проплаква по няколко пъти в съня си.

Харесах и аз едни обувки от този магазин на Нишава-бели с много дупки отгоре за да осигуряват по -голяма проветривост на крачето.Но 50 лв.Малко скъпички исват,но са страхотни...

Ходихме до мола онзи ден.Матея не се спря да търчи навсякъде.Много й хареса-то не беше крещене от кеф,то се закачаше с всички хора по масите.Голямо шоу. Mr. Green

Ваче,добре си е Ралка на кила.То на годинка трябва да са утроили размерите,така че доколкото си спомням тя се роди едро бебе,което означава и по-голямо утроено тегло.Някакви малки грамажи нагоре или надолу са допустими и не бива да ни притесняват.

Тя и Матея е колкото Ралка и Алексче.

Нещо това време много ме подтиска...И забравих  какво исках да кажа...А да ..Не мога да харесам никаква рокличка за кръщенето и РД.Нямааа или поне няма това ,което аз си представям..

Сега чакам Мушморонко дали ще измислят нещо от техните неща.. Peace

# 93
Здравейте и от двора Grinning
Вачееее,много ми е добре ,дойдохме ,вътре майка запалила каминката в къщата ,Дара щурее -нови шкафчета ,диванчета ,изобщо кеф .... Grinning
Мама й е сготвила манджички,кремчета ,тя си хапна и е много доволна!!!
Хелънчее,мерси мила ! И Дара е 10 800,но е 73см.Алексче е голям и красив малък мъж!
Силве,верно това време е подтискащо ,ама аз го обичам ,уюта обожавам и да съм сгушена на топло.А за обувките ,ако си заслужават ги вземете!
Ставам да обядваме!

# 94
Ехо!
Дано не се събуди малкото,докато пиша...
Хелънче,добре че ме подсети за Коризалията.Имам и сега ще й дам... Сополките са бистри,но не кашля засега...направи ми впечатление,че постлах един килим в хола и тогава тръгнаха сополите.Сега ще го прибера отново..

Ичка,и аз обожавам мрачното време,само че да съм си на спокойствие,книжка,кафенце...после дрямка...еееех,размечтах се  Joy

Ох,всеки с дерта си.Аз какво да кажа,като Надя няма шанс да утрои кг. Вече 2ри месец си седи на 7800.Ще видим на годинката колко ще е.

Силве,хубави роклички има в Майорал.Не знам дали в Сф има тази марка,но със сигурност я има... На мен ми идват леко скъпички - 70лв само за един РД,но пък са елегантни,зависи какво точно търсиш де... Аз вчера взех една рокличка,не е официална,но беше намалена и ще може да си я носи и през лятото,което за мен е най-важно.Ще кача снимка да я видите.

И още щях да пиша,но после.

# 95
  • София
Здравейте!

Включвам се по обедно време, затова и почерпката за последната месечинка на Лорчето ще е такава Wink

Нямам много време да пиша, защото се опитвам да свърша един куп неща, докато тя спи.  Само набързо ще споделя резултатите от консултацията днес - 9200 гр. (+200 гр.) и 77 см. (+2 см.). 
Обещавам после да се включа по-адекватно Hug

# 96
Здравейте! Честита месечинка на Лорчето!
Цвети, да не си преди цикъл? Обичайно тогава се усещат бучици. А може и все още да не се е възстановила напълно мастната тъкан. Кога ги забеляза? Преди забелязвала ли си уплътнения там? На ехограф се ходи обичайно около 6 м. след края на кърменето, когато жлезистата тъкан вече е заместена с мастна.
Силв, и Явор е така - лепнат за панталона ми, спи неспокойно, мрънка, реве... А и времето едно такова - навън се чувства по-добре детето.
Аз се подготвям за рожден ден - то не че ще е голям, поканила съм няколко приятели с деца. Малко неприятно, че времето е нестабилно, че в заведението има чудесна градина, но ако вали, ще сме вътре.
Ще  пиша после, ако имам повече време.
Хубав ден!

# 97
Здравейте дами!
В това лошо време нищо не ми се прави. Мислех да ходя на фитнес, но ми е студено и се отказах. Тази вечер Иван има концерт по случай завършването на учебната година. Та това ще ми е излизането.  Wink
Никола все повече се задържа прав и и си прави преходи. Дори днес започна и завойчета да прави. А бе от всякъде си е за питка, но нали реших да я правя на РД. Той до тогава ще си крачи съвсем уверено, но нищо. Тези дни да взема да омеся една питка, да видя как ще ми се получи.  Simple Smile

Честити месечинки с днешна дата!

# 98
Здравейте,
изпуснах ви нишката малко последните дни, но вече съм в час.
Преди малко дадох бебо на свекър ми да го водят на разходки, напред назад, абе да го занимават до довечера. Пуснах една светкавична прахосмукачка и моп и сега сядам да си чета книгата, да видя някой епизод на GG и ей такива хубави неща. Имам и план за сауна по-късно следобед, но може да остане за утре с ММ ако се върне по-рано от работа. Втора поредна събота няма да се излежаваме (миналата го бяха опнали да чисти България ..) до късно, както обичам, но здраве да е. Дано времето поне в неделя е хубаво, та да се разхождаме навън...

Какво ново покрай бебо - ами вече се изправя сам, държи се с 1 ръка и се подпира, става сяда, става сяда...бързо наваксва пропуснатото, мисля, че ако не беше това с крака щеше да проходи преди месец поне..
още няма обаче НИТО ЕДИН ЗЪБ  Mr. Green Много е сладък така, а и не го спира да си хапва парченца от това-онова.
Взехме вече и снимките от кръщенето - много
съм доволна, заслужаваше си про-фотограф.

Мейдънли,
Борче не пъха малки прашинки и трохички от пода в устата, но пък пъха ръцете в устата, та чистенето и при мен е тема номер 1. - ние сме в отворено пространство - в смисъл, от входната врата се влиза в едно голямо място , което е и кухня и хол и трапезария, а на 1 метър встрани е спалнята. Съответно обувките ни занавън се оказват в центъра на дома. Съответно прахосмукачка всеки ден (понякога по 2 пъти) и моп през ден, или когато смогна. Бебето гледаме да не го пускаме да лази в тази част, ограничаваме го на килима в хола. Много трудно, обаче. Сега сме решили да сложим ламинат в цялото това пространство и съм избрала най-светлия възможен цвят. Ако има прашинка - моля, да се вижда и да знам, че е там. А не да се замазва всичко с тъмни плочки и тъмен килим, както е в момента. И само чакам да направим този мини-ремонт вече...

За празнуването на РД - аз имам вече план за празненството и мисля да поканим 3 близки семейства с бебета. Останалите ни приятели - или в някакъв друг момент, или не знам, мястото ни е ограничено. ...а и понеже аз нали имам в 1 ден двама рожденика - бебе и ММ, та ще се съчетават доста партита накуп. Но има доста време още, повече от месец, така че не бързам...планирам бавно менюта и такива неща..покани може и да пропусна да правя, за кръщенето правих сама и този път може да минем и без тях...може и да направя все пак...

Ири,
като каза тези гъбки - приядоха ми се..обожавам и аз да си ги ям ей така..

Деска,
браво на гледачката, браво на Йо и браво най-вече на теб, че влизате в нужния ритъм и се адаптирате! За цеденето - също голямо  Hug

Ани,
няма лошо да слеете прощапулник и РД - още 1 атракция за гостите и нещо забавно ще е...

Айде спирам дотук, че и без това забравих какво още щях да пиша...

bouquet

# 99
  • софия
Здравейте,
Влизам да ви се похваля Мона май проходи, прави 7-8 крачки сама от мен до баща си, ама голямо шубе, но все повече си вярва и много се радва като ходи, но най щастлив е Дани, такава радост. newsm68
Ние ще се пробваме да се разходим. Хубав следобед.

# 100
Матея е в периода на гушкането и незнаенето на какво иска,не иска Wink.

Силве, и Камен е точно така  Hug

Пао, то навсякъде я пише тая работа със стимулите, но това, което не знаех до момента е, че не е достатъчен един единствен стимул (играчка или подобно), ами цялата обстановка трябва да е интересна. За следващото ще си имам едно наум  Crazy
А ти пусни някое клипче на катерача да го видим как се вихри!

Цвети, честито прохождане на Мона Simple Smile и Камен днес замалко да се пусне, ама се усети и се върна Simple Smile Но за мен е по-добре, че е шубе, че иначе камикадзе ще се чудя как да го опазя Simple Smile

Деси, браво на Йо и на гледачката Simple Smile Дано и ти скоро да влезеш в ритъм! А за цеденето - поклон.  newsm20Аз се цедих 1-2 месеца и като почна изцяло сам да си суче направо се родих, така че имам идея какво е.

Бюти, честита последна месечинка на Лорчето!  ura
Камен е с почти същите мерки Simple Smile 9.220 (+500гр) и 78см (+1см)

За гъбите да кажа, че днес видях пюре (май семпер) за 1г с гъби - бьоф строганов беше, но не че държа да давам, де. Просто да споделя видяното.

Съншайн, сподели някоя снимка от кръщенето Simple Smile А за зъбките - аз сега виждам колко добре си ни беше без тях... а сега едни нерви, едно чудо Wink
Само да добавя - ние сме със светли паркети навсякъде. Имаме един общ на кухня,трапезария и коридор, който вече така скърца (уж по-дебел и по-скъп беше), че дълбоко съжалявам. За тези общите пространства бих ти препоръчала отново плочки да си сложиш, ако имаш възможност.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 20:57 от Шуши-

# 101
Честито на проходилата Мона!Браво на нея Hug
И при нас беше по-добре без зъбите-от 9-ия месец нощно време е много неспокоен........
Честита месечинка на Лорка!

# 102
  • София
цвети, честити първи крачки на Мона  bouquet

# 103
Цвети, честито прохождане на Мона!

Ваче, питката с кубче мая ли трябва да я правя задължително или може да ползвам такава на прах?

# 104
Здравейте!
Да се похваля и аз Самуела също проходи. newsm68.От няколко дни правеше по 4-5 крачки между мен и баща си,но днес вече е по-уверена и се пуска смело и безотговорно  Laughing
Честити първи крачки на Мона!  bouquet
Честита месечинка на Лора!
За гъбите и аз се чудех,но реших да не бързам.А маслини? Thinking
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт