Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
-
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
-
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето и какви са препоръките за предотвратяване на кърлежи?
-
Какво да правя, ако кучето ми загуби козина след обезпаразитяване?

На следващия ден само спа, яде, пи вода и за кратко се разходихме. Една седмица след това си го разхождах на каишка за мое спокойствие. На втория ден два пъти мазах с йод. Възвърна си цялата енергия и имаше желание за гонене, скачане и гушкане на 3-4-тия ден. Сега в кучешката се душит и играят както винаги. Лекарите ще те предупредят, че тестостерона се изчиства постепенно - между 6 месеца и година, така че ще трябва да си нащрек при разгонени женски още известно време след операцията. Ако намалиш дажбата храна и разхождаш достатъчно, няма да има проблрем с теглото. Операцията ми излезе 60-70 лв, включително два профилактични прегледа и един антибиотик, който се бие на третия ден и е широкоспектърен. Последният преглед не показа необходимост да се бие още една инжекция. Конците при нас бяха саморазграждащи се. Кучето си ги свали само, което било нормално.
На свой ред и аз да кажа - няма страшно.
Искаше да излиза.