Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето?
-
Какви са препоръките за предпазване на кучетата от кърлежи?
-
Какви са страничните ефекти от използването на продукти за защита от кърлежи като Certikin и Frontline?
-
Какви са симптомите на лаймска болест при кучето и какви са препоръките за предотвратяване на кърлежи?
-
Какво да правя, ако кучето ми загуби козина след обезпаразитяване?
Вчера вечерта пак се наложи да ходим да ни вадят осил от ухото. Ужасно е!!! Лекаря като ни видя и вика: "Пак ли???" Ами пак, какво да правим като е пълно с треви около нас и всички са сухи и неокосени. Много го боля хайвана и едвам го удържаха двама мъже, за да не му бият упойка заради един осил.
Ние пък държахме точно на тъмно куче, в никакъв случай не бихме взели светло

, за мен черното е на първо място! Не, че е определящо, но страшно много ми харесва, то и моят черньо има заслуга за това.
Толкова ужасно капризна е, че някой ден ще ми падне пердето и ще я набия, честно
Ако може само барбекю да набива, най-добре